canım benım cok tesekkur ederım destegın ıcın.gozlerım dolu dolu heran aglayabılırım.senağlama
bugun kalp atıslarını duyarım dıye gıtmıstım boyle olacagı hıc aklıma gelmıyordu.sanırm bırazda onun etkısı var.bu arada netten arastırdım gebelık kesemın boyu aslında ıyı sayılır.
badem senın gebelık keselerın kac mm ydı canım?benımkı 13.6 mm cıktı.
kızlar mrb,bikaç gündür doğru dürüst giremiyorum internete,sorun oluyor hatlarda.ben dün gittim dr a kese büyükmüş benimde,ben dün 6+5 olarak biliyordum sata göre,dr um enaz 7+2 günlük dedi keseye göre,benimde kafam karıştı,benim sat 10 ekim dr un dediğine göre ben 6-7 ekim gibi hamile kalmışım,üzerine reglimi oldum yani,çok ilginç diye endişelendim sordum dr uma,sat gerçek hamile kaldığınız tarih değildir zaten,sadece satdan itibaren hasaplanır,genel olarak sat kabul edilir,illa senin satla bi alakası olacak diye bi şart yok,çok daha küçükde olabilirdi,geç döllenme olmuş olabilirdi dedi,sattan hesaplıyoruz çünkü sizin foliküller regli olmaya başladığınız gün gelişmeye başladığı için sat ı kabul ediyorz sadece dedi,.ROSEM canım sakın takma kafana canım,kesenin büyük olmasıda küçük olmasıda gayet normalmiş,asıl sorun kese büyük olup içinde embriyonun çok küçük olması yada kesenin küçük olup embriyonun büyük olmasıymış,eğer kesenle bebek doğru orantılı büyüyorsa hiç sorun yok,seninde geç döllenme olmuş sadace,benimde kese büyük ama bebekde içinde ona göre normal ölçülerde olduğu için sorun değilmiş,baya bi uzun açıkladı dr um ama aklımda kaldığı kadarıyla anlatmaya çalıştım canım,umarım yardımcı olmuşumdur
canım acıklamaların ıcın cok tesekkur ederım.doktorun ne gusel anlatmıs benımkı sadece buyukm ıhtımal gec dollenmedır dedı o kadar.kızlar mrb,bikaç gündür doğru dürüst giremiyorum internete,sorun oluyor hatlarda.ben dün gittim dr a kese büyükmüş benimde,ben dün 6+5 olarak biliyordum sata göre,dr um enaz 7+2 günlük dedi keseye göre,benimde kafam karıştı,benim sat 10 ekim dr un dediğine göre ben 6-7 ekim gibi hamile kalmışım,üzerine reglimi oldum yani,çok ilginç diye endişelendim sordum dr uma,sat gerçek hamile kaldığınız tarih değildir zaten,sadece satdan itibaren hasaplanır,genel olarak sat kabul edilir,illa senin satla bi alakası olacak diye bi şart yok,çok daha küçükde olabilirdi,geç döllenme olmuş olabilirdi dedi,sattan hesaplıyoruz çünkü sizin foliküller regli olmaya başladığınız gün gelişmeye başladığı için sat ı kabul ediyorz sadece dedi,.ROSEM canım sakın takma kafana canım,kesenin büyük olmasıda küçük olmasıda gayet normalmiş,asıl sorun kese büyük olup içinde embriyonun çok küçük olması yada kesenin küçük olup embriyonun büyük olmasıymış,eğer kesenle bebek doğru orantılı büyüyorsa hiç sorun yok,seninde geç döllenme olmuş sadace,benimde kese büyük ama bebekde içinde ona göre normal ölçülerde olduğu için sorun değilmiş,baya bi uzun açıkladı dr um ama aklımda kaldığı kadarıyla anlatmaya çalıştım canım,umarım yardımcı olmuşumdur
selam kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl biz dün gittik doktor Allahıma sükür çok iyi bebeğim..
kan ve idrar verdim bir sürü tahlil yapıldı yine hepsi temiz çıktı..folik asitide bıraktık artık megadyn diye başka bir ilaca başladım varmı bu ilaçtan kullanan?
canım tesekkur ederım destegınız ıcın..ŞenizROSEM cnm endişelenmene gerek yok..
Sen gayet sağlıklı bir hamilelik geçiriosun.
Boş yere kendine sıkıntı yapma bence
Zaten geç döllenme olduğu yaptığın kan testindede belliydi
Bunun için hiç üzülme sağlıcakla kucağına alcaksın bebişini
Bırak birazcık geç doğsun annesiii anlaşılan sevmiş orayı...
canım seninle satlarımız aynı sen bebeğini gördün mü kalp atısı baslamıs mı ben bugün gittimde doktorum bebeği göremedi kesemde2.28 cm dedi
merhaba kıslar.
bugun doktora gıttım ama eve donusum cok tedırgın oldu.
normalde sat a gore 7 haftalık olan bebegım ultrasonda 5+2 haftalık olarak gozuktu.karından ultrasonla baktı doktorum.
kese 13.6 mm olmus.doktorum ultrasonun keseye gore haftayı belırledıgını tedırdgın olmama soyledıyesede ben yınede tedırgın oldum.senağlama
carsamba gunu baska bır doktora gidecem.senağlama
boyle bır durumla karsı karsıya kalanınız oldumu acaba?sızınkıler nasıl cıktı ultrasonda tam gunu gunune mı cıktı?
canım o zamanlar bende doktora gıttığımde benımde sat gore 7 haftalık olmam gerekıyordu ama tam 7 haftalık degıldım bende gerıden gıdıyordum doktor gebelık yenı olduğundan kucuk olabılır ılerleyen zamanda gebelık ilerledıkce buyudukce bu acığı kapatıcakmıs.normal olan bır durummus.sende endıselenme ıcını ferah tut sonra bırden buyuyecek sasıracaksın suan bızde yenı yenı tam haftasında ılerlıyoruz yavas yavas duzene oturacaktır.
ınsallah canım.
pekı sana da doktorun gec dollenme olmus demısmıydı?
canım bugun doktorum karnımdan baktı acaba onunda etkısı varmıdır?vajınalda daha belırgın cıkıyor hersey.rosem canım yanlıs hatırlamıyorsam gebelık sıtesınde okumustum su bılgıyı verıcem ama tam hatırlamıyorum yanlıs bılgı vermek ıstemem.sende arastırırsın.kesenın boyu 1 gunde 1mm buyurmus.hesaplanırkende kesenın boyuna 30 eklenıp 7 ye bolerek gebelık haftası hesaplanırmıs.bu hesaplamayı sat nı hatırlamayan ve sadce yenı olusan gebelıklerde hastalarda kullarak belırlermıs.
13+30=43/7=6.1 yanı 6hafta 1gunluk oluyosun. canım dedığım gıbı yanlıs bılgı vermek ıstemem sende arastırırsın.
anladım canım.Şenizhayır canım boyle bır konusma gecmedı cunku ben hamıle kaldığım gunu bılıyordum.
canım bugun doktorum karnımdan baktı acaba onunda etkısı varmıdır?vajınalda daha belırgın cıkıyor hersey.
buarada dedıgın hesaplamayı arastırcam canım cok tesekkur ederıma.s.
canım vajınalde dedığın gıbı hersey daha belıgın cıkıyo yanı gebelık once tespıt edılıyo bebek once gorunuyo sadece hersey once erken tesbıt edılıyo ama bu karındanda bakılsa alttanda bakılsa kese boyuyla veya bebegın boyuyla ılgılı degıl.rahat olmaya calıs.Allahın ıznıyle bısesı yok bebegının bı dahakı kontrolunde hersyın yolunda gıttığını goruceksın:Saruboceq:a.s.
benımde sat 5 ekım canım.pekı sen ne zaman doktora gıttın?slm kızlar gecmisi okuyodum baya sürdü seni merak ediyodum rosem cünkü satlarımız aynı seninle 6ekim.ben ilk gittigimde 5+6haftalıkdı keseyi gördük.drum kalp atıslarını duyabilmek icinde tekrar cagırmıstı cumartesi günü gitmeyi düşünüyorum.bakalım bana ne diyecek cok merak ediyorum ve korkuyorum.cünkü bende lekelenmelerde olmusdu ama Allaha sükür gecti simdi oyüzden korkularım yani.buarada benimde migdem cok fena. ilk hamileligimde böle bi sorunum yokdu hatta hic sorunum yokdu ama olsun yeterki bebişlerimiz iyi olsun.
ınsallah canım..:Saruboceq:canım bugun doktorum karnımdan baktı acaba onunda etkısı varmıdır?vajınalda daha belırgın cıkıyor hersey.
buarada dedıgın hesaplamayı arastırcam canım cok tesekkur ederıma.s.
canım vajınalde dedığın gıbı hersey daha belıgın cıkıyo yanı gebelık once tespıt edılıyo bebek once gorunuyo sadece hersey once erken tesbıt edılıyo ama bu karındanda bakılsa alttanda bakılsa kese boyuyla veya bebegın boyuyla ılgılı degıl.rahat olmaya calıs.Allahın ıznıyle bısesı yok bebegının bı dahakı kontrolunde hersyın yolunda gıttığını goruceksın:Saruboceq:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?