2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

cokacimcoookkızlar yemek demişken canınız birşeyler istemeye başladı mı? benim canım fena halde mercimek köftesi istiyorcokacimcoook, pazar günü anneme gidicem, bana mercimek köftesi yapıcakcokacimcoook ayyyyyyyy bu arada inşallah canınız çekmemiştir, öğle olduysa affedin beni

kızlar merhaba..
bende mart annesiyim Allahımın izniyle inşallah.
düşük tehlikesi olan arkadaşlar varsa aranızda sosyal güvencesi olmayan yada zor durumda olan birine 3 adet pruloton depot iğneyi gönderebilirim..
bilginiz olsun..

Korkma canım çoğumuz bulntı halinde olduğumuz için canımız bişey çekemiyorhihoyyytkaydirigubbakcemile3

AY BENİM CANIM HİÇ BİŞEY ÇEKMİYOR.. AMA MERCİMEK KÖFTESİNİ ÇOK SEVERİM.. BELKİ YİYEBİLİRM ŞANSIMIZ DENEMK LAZIM... BENDE ANNEMİ DAVET EDEYİMDE YAPTIRAYIM hehe

evet nurcum haklisin bu haldeyken agzima birsey suremiyorum. midem bombos ama hala kusuyorum. cin iskencesi gbi allahim. :çok üzgünüm: neyse bebegimiz icin katlanicaz baska caresi yok.

yaaa benim canım herşeyi çekiyo..iştahım çok açıldı keşke benimde midem filan bulansada yiyemesem böyle devam ederse kaç kilo alırım bilmiyorum : (

ah meneksecigim keske bende senin yerinde olabilsem. su midemin bulantisi gecsin istersem 100 kilo olayim inan hic umrumda degil. ama yeterki bulantilarim gecsin. yemek yemeyi ozledim yaaa

yaaa benim canım herşeyi çekiyo..iştahım çok açıldı keşke benimde midem filan bulansada yiyemesem böyle devam ederse kaç kilo alırım bilmiyorum : (

MAŞALLAH DE MAŞALLAH AMAN BULANMASIN İNAN ÇOK ZOR İLİĞİN KEMİĞİN KURUYOR BULANTIDAN SONUNA KADAR BÖYLE GİDER İNŞALLAH

:1hug:

şimdi doktordan geldim arkadaşlar kalp atışlarınıda duydum çok şükür... herşey normalmiş ama 6+3 günlüksün dedi, yani 10 ekim adetimin ilk günüydü ama geç döllenme olmuş..
testlerimide yaptırdım yarın alıcam sonuçlarını umuyorum ki onlarda temiz çıkar.. aç karnına yapılıyor yaa kan da tuttu beni kötü oldum eve zor attım kendimi, midem bulanıyor başım ağrıyor... hep uyuyasım var şimdide bir yerlere kıvrılsam diye düşünüyorum..

serap cım kalp atışı duyduysan görmüşsündürde bebeği heralde bende yarın gidecem 6.3 oluyorum aynıyız seninle

nasılsınız kızlar ılsucum dogum gunun kutlu olsun canım nıce senelere
benı sormayın cok kotuyum mıdem felaket bulanıyor alt ust olmus durumdayım
bıde 10 dk bır acıkıyorum acayıp bırsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…