zuzuu nerdesin be ofistekileri dışarı çıkardın resim çekiniyorsun kesinnn:CüvCüv:
swethome sen ne zaman ekliyeceksin resmini bakimmmmmmmmmmm
bu arada resimden sorumlu bakan gibi hisettim kendimi
selsin canım valla bende öyle aman aman yemiyorum ilk bulantılarım geçtiğinde gece acıkıyordum olmadık şeyler istiyordu canım ve de yiyordum ama özellikle geçtiğimiz ay normalden de az kısarak yedim ki kilo almayayım diye şok oldum resmen3-4 kilo gibi bi artış oldu:1shok: ama etrafımdaki tüm hamilelere ve yeni doğum yapmışlara sordum gerçektende 5. ayda birden bire ve çok kg almışlar elbet vardır bir sebebi:sm_confused:
bu arada kızlar acaip yoruldum ama hala iş bitmedi yatak odamın tozu alınacak ve de çayın yanına tatlı bişiler yapıcamcokacimcoook
zuzum aşkolsun niye dalga geçelimmm ekle tabi merak ediyoum...........
peki albümleri görüyormusun...istersen albüme ekliyeyim...........
ben en son 8 kilo almıştım.ayın 20 sine randevu aldım doktordan.kontrole gidicem.o zaman tartılıcam.ay acaba kaç kilo aldım ya.abartı yemekte yemiyorumki.hamile kalmadan öncede aynı şeyleri yiyordum şimdide aynı yiyiyorum.öff ya öff
benim de evim çok tozlandı...............
allahtan pek dağılmıyor ama genel temizliğe gelen kadın bel fıtığı oldu bir süredir gelmiyor.......
işim zor...hemen bi yardımcı bulmam lazım kendime yoksa zor toparlarımmmmmmmyerimseniben
çay içme..........kansızlık yapacak................
yanına da bişey yapma kilo yapacakŞeniz
ben en son 8 kilo almıştım.ayın 20 sine randevu aldım doktordan.kontrole gidicem.o zaman tartılıcam.ay acaba kaç kilo aldım ya.abartı yemekte yemiyorumki.hamile kalmadan öncede aynı şeyleri yiyordum şimdide aynı yiyiyorum.öff ya öff
Melekcim bi de kız bebek anneyi çirkinleştirir derler, bence tam tersi zaten cok güsel bi bayansın ama anne güzelligi gelmiş sana bence, minik kızında pek bi rahatına düşkün prenses valla cok tatlı cnm, burnu da ufacıkkk yirim o burnu ben yerimseniben Ayrıca kızın kendini belli etmeye baslamıs ufak ufak cok ideal bi hamile goruntusu bence cnm abartı olan benimki Şeniz
Cok begendim cidden allah güzel öykünüzü, güzel ailenize bagıslasın cnm, sana ve eşine :Saruboceq:
kızlar hazır içecekler içiyor musunuz? mesela sıcak çikolata, bu ara hep o var aklımda, bir zararı olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?