2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

zuzuu nerdesin be ofistekileri dışarı çıkardın resim çekiniyorsun kesinnn:CüvCüv:

Nerden anladınnnn Bizim 15:00-15:30 arası yarım saatlik molamız oluyo herkes dısardaydı cok sükür, yarı bilgisayar, yarı telefonla cektim resmimi simdi albümüme eklicem yada göbeeem diye albüm açarımmm, ordan bakın olarmı ama gülmek yok anlaşalım simdiden, cok şişkoyummm topalagımmmm topalak :lepi:

Ben senin göbüşü göremiyorum ama ya bi türlü bilgi işlem departmanı saolsun :1no2: ama eminim miniciktir hala sen cok güsel bi sekilde sürdürüyosun melekcim benimki bilas abartı ama napiim dalgaya vurmasam kafaya takcam bu sefer :içelim:

selsin canım valla bende öyle aman aman yemiyorum ilk bulantılarım geçtiğinde gece acıkıyordum olmadık şeyler istiyordu canım ve de yiyordum ama özellikle geçtiğimiz ay normalden de az kısarak yedim ki kilo almayayım diye şok oldum resmen3-4 kilo gibi bi artış oldu:1shok: ama etrafımdaki tüm hamilelere ve yeni doğum yapmışlara sordum gerçektende 5. ayda birden bire ve çok kg almışlar elbet vardır bir sebebi:sm_confused:

bu arada kızlar acaip yoruldum ama hala iş bitmedi yatak odamın tozu alınacak ve de çayın yanına tatlı bişiler yapıcamcokacimcoook

zuzum aşkolsun niye dalga geçelimmm ekle tabi merak ediyoum...........
peki albümleri görüyormusun...istersen albüme ekliyeyim...........

benim de evim çok tozlandı...............
allahtan pek dağılmıyor ama genel temizliğe gelen kadın bel fıtığı oldu bir süredir gelmiyor.......
işim zor...hemen bi yardımcı bulmam lazım kendime yoksa zor toparlarımmmmmmmyerimseniben
çay içme..........kansızlık yapacak................
yanına da bişey yapma kilo yapacakŞeniz

zuzum aşkolsun niye dalga geçelimmm ekle tabi merak ediyoum...........
peki albümleri görüyormusun...istersen albüme ekliyeyim...........

Albümleri görebiliyorum cnm sadece ortaya konan resimleri göremiyorum senağlama Ekledim sanırım albümümü, hatta bebişimin bi resmini bile ekledim cok net diil ama kaydirigubbakcemile3

zuzuum amma abartmissin. oyle tombalak bir halin yok. gobek var, hamile gibi gorunuyorsun iste masallah. bebis de super - parmakla hersey yolunda hareketi yapmis bir de cok seker! :)

zuzuum maşallah canım.göbek bayağı büyümüş.ama gayette normal hamile gibisin işte.birazda kalçalar genişlemiş galiba.nazar değmesin canım

kızlar hazır içecekler içiyor musunuz? mesela sıcak çikolata, bu ara hep o var aklımda, bir zararı olur mu acaba?

zuzummm gördüm maşallah baya büğümüş göbüşün...sevimn işte en azından hamile olduğun belli.........
maşallah sana bebişin de çooook tatlı ya..........
bende albüme ekledim bakabilirsin

valla canım 2 günde tozlanıyo her toza kadın almaya kalksam ohaaaa yandık kuma otururuz :teytey:15-20 günde bir derin temizliğe alıyorum kadını
yeni yeni ev süpürmeye başladım çok yoruluyorum ama iyi oluyor çok hantallaşmışım zati

akşama misafirim gelecek o yüzden yapıcam tatlı yoksa benim hiç aram yoktur pastayla falan sevmem hiç-tatlicadiarzu-
ama kızım yedirdi bana tatlıyı hamile kalınca hep tatlı istedi canım
oğlanlarda ekşi yiyordum deli gibi limon tüketiyordum cokacimcoook
gece uykudan uyanıp limon yiyip yatıyordum kızımda da tatlıya aşerdim sevmediğim haldehihoyyyt
yani bende tersine döndü " ye ekşiyi bul ayşeyi, ye tatlıyı bul hakkıyı" kuralı:roflol:

zuzumm çok şekersin tatlımmmŞeniz

Aslında baya büyük göbegim kıslar boyuma gore ama fotojenik cıkmıs kerata kaydirigubbakcemile3 Bakıyorum melekcimmm simdi, gecen hafta doktora telaşla gittigimde bebegim içerden onay verdi herseyin yolunda oldugunu doktorda tam o anda cekti cok gusel bi hatıra oldu bize :lepi:

Geldim kıslar accık işim vardı Kıs ben geçen hafta koydum göbişimi ama gene çektirdim arkadaşıma koyucam birazdan ama çok büyük benimkiiiikaydirigubbakcemile2

hadi bende iştahlanıdm.
ben de göbeğimi koyamk sitiyorum.
ama bakalım evde aktarma yapabilirsem birde kocişe bir kaç poz çekmeye ikna edebilrsem :)))))
ilave oalrak olmadı hafta sonu eklerim belki .ama albume eklerim o kolay oluyor:)))

Melekcim bi de kız bebek anneyi çirkinleştirir derler, bence tam tersi zaten cok güsel bi bayansın ama anne güzelligi gelmiş sana bence, minik kızında pek bi rahatına düşkün prenses valla cok tatlı cnm, burnu da ufacıkkk yirim o burnu ben yerimseniben Ayrıca kızın kendini belli etmeye baslamıs ufak ufak cok ideal bi hamile goruntusu bence cnm abartı olan benimki Şeniz

Cok begendim cidden allah güzel öykünüzü, güzel ailenize bagıslasın cnm, sana ve eşine :Saruboceq:

aman boşver be selsinciğim takma kafana ben artık umursamıyorum. vucudumuzdaki kan basıncıda ödemde artıyo onlarda tartıya yansıyor. bebişler iyi olsunda doğumdan sonra hep birlikte zayıflama grubuna üye oluruz kaydirigubbakcemile3

ayy utandırdın kız benii:asigim:
teşekkür ederim bitanemm kızımın burnu aynı bana benziyor..hatta doktorum kızımı aynı sana benziyor senin kopyan olacak dedi...delikafadulden
maşallah evet pek keyfine düşkünnn çok ta güzel poz veriyor
teşekkürler canımmm hepimiz çok güzelizzzzzzzzztüm anneler çokkkk güzelllllllllkaydirigubbakcemile5

kızlar hazır içecekler içiyor musunuz? mesela sıcak çikolata, bu ara hep o var aklımda, bir zararı olur mu acaba?

ben içiyorum arada :) hele süt içmek için mecburen koyuyorum doktorumda bişi demiyor hoş artık sadece hazır kakaolu süte dadandım ona bişi demiyor doktor en azından süt içiyorum diye yoksa mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…