ana beyaz melekcim ne güzel göbek o ya.kücücük.benimki top yutmuşum gibi kocaman
EVET SWETHOME.........ÇOK RAHATIM HALEN HİÇ HAMİLE GİBİ DEĞİL EYİLİYORUM KALKIYORUM..PEK HAREKETLERİM KISITLANMADI.............
YA BENİM ŞAŞIRDIĞIM ŞEY NE BİLİYORMUSUN BENCE BENİM İÇ KARNIM DAR..........
ÇÜNKÜ GÖBÜŞÜM 12 HAFTALIKTA BÖYLEYDİ ŞİMDİ DE HEMEN HEMEN AYNI GİBİ..............
ÇOK AZ BÜĞÜMÜŞTÜR O ZAMANDAN BU YANA...........EE NASIL OLUYOR BU GÖBEĞİM NEDEN HALA AYNI DURUYOR ACABA:CüvCüv:
meleğim çok şeker göbüşün maşallah
benim karnım kocaman oldu birde 9 kıilo aldım kızlar ama görünüşte sadece göbüş var bacaklarım kollarım aynı duruyo popuşta aynı anlamadım bu kadar kilo nerde-tatlicadiarzu-
ama göbüşüm kocaman gören doğuracam sanır:roflol: makine kardeşimde akşam alıp çekerim bende göbüşümü:CüvCüv:
nar canım hoşgeldin sevindim bebişinin iyi olmasınaŞeniz
kızlar o çizgi çok hafif bende de var ama göğsümde herhangi bir koyulaşma olmadı:1no2:
çoraplarımıda zor giyiyorum ayakkabılarımıda-tatlicadiarzu-
bacak bacak üstüne attığımda kızım bir tekme sallıyo bana anında düzeltiyorum:roflol:
pazartesi ayrıntılya gidicez bizde bakalım inşallah herşey iyi çıkar:Saruboceq:
ben sürekli bacak bacak üstüne atarak oturuyorum en rahat oturma şeklim şimdilik
bünyeye göre degısıyor demek kı.kafamçokkarıştı bilmem ki.........
ama kalçammm çok küçük kii hiç büğümedi...........hep aynı arkadan görsen kimse anlamıyor..gerçi önden de anlamıyor ya neyse:dilcikar:
zaten gören herkez kalçalarımın genişlemediğini görünce erkek mi diyor ben de kız diyorum..........şaşkın şaşkın bakıyorlar...........lülülülülülü
bence hepsi batıl inanç
sağol swethom inş. herşey çok güzel olucak .megapark hastanesi açıldı geçen sene senin haberin yok heralde bak bensenden iyi bilir oldum maraşıkaydirigubbakcemile3orda 4 boyut yoktu c.tesiden beri elimde tel bütün hepsini aradım ibrahim bey amerikada ihtisas yapmış bir doktor 4 boyutta olunca hemen randevu aldım neden almadı bilmiyorum aklıma hep memur sevki ile gidiyoruz acaba ondanmı diye geliyor farkta ödedik halbuki sanki özel gitsem dahamı ilgilenecekler bilmem .zaten eğer kötüde çıksa sonuç sonlandırmak gibi bir şey çok korkunç geliyor bana bilemiyorum yapamam heralde yani öyle birşey olsada nasıl olsa tedavisi doğmadan olmayacak ama beeen çoook eminin gayet sağlıklı gelicek oğlum aynı ablasına benziyordu zaten yüzü a.s.
teşkler iyi düşün iyi olsun diyorum hep zaten endişelenen tek bendim eşim oğlum sağlıklı annesi çok evhamlı ee kolay gelsin bana diyor hep:CüvCüv:narcım içini ferah tut bence aslan gibi bi erkek var içinde..maşallah paşana..........
kendini strese sokma
megapark güzel bir hastane herkes memnun ama yeni belki ondan 4 boyut yoktur . birde buralarda pek ayrıntılı 4 boyut çok gerek olmadıkça önermiyolar herlade rutin konrtol var sadeceaaa evet megapark iki arkadaşım orada doğum yaptı çok memenunlar.
ama demek ki 4 boytulu yokmuş.allah allah.
neyse hayatta olmasıda güzel.
canım zaten ben de aynı öyle düşündüm.
allah korusun öyle bir kararı vermek zorund akalmak istemiyorum dedim.doktoruma .
saygı duyarım ben grekli açıklamaları yapayım dedi.
neye işte böyle zor bir şey annelik.
içinde pat pat vururken ekranden sana el salalrken oy kuzum benim diyorken her an içinden.
onun doğup da kucağına ilk aldığın anın heyecanını hayal ederken, nasıl olurda bebeğimzie olmasını istemeidğimiz bir şeyi yakıştırabiirz ki.
emin ol çok iyi o ,ablasından da iyiinşallah.
melek onalr melek. ve allahın bize hediyesi çok şükür allahıma verdiği için.
çok şükür .sıkma canını canım sen de::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?