2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ilk 2 ay gaz da oluyor bana doktorum ilk günler neden büyük diye sorunca iecek daha demişti.ama bebeğimiz iyi oldukkça hiç sorun değilhihoyyyt

bende 9 kg aldımmkaydirigubbakcemile3
ama bakan almamışsın diyor.
bebğim 600 gr ama bende 9 kg fazllaık var:))-tatlicadiarzu-
aynı benm kızçemde hiç rahatsız edilmek istemiyor.pek bir rahat minikim

ben sürekli bacak bacak üstüne atarak oturuyorum en rahat oturma şeklim şimdilik

bende çok severim bacak bacak üstüne atıp oturmayı.ama göbeğimden oturamıyorum.ay ya son aylarda napıcam ben.kendimi 9 aylık düşündüm şimdi herhalde vinç gerekicek beni yerimden kaldırmak için.

sağol swethom inş. herşey çok güzel olucak .megapark hastanesi açıldı geçen sene senin haberin yok heralde bak bensenden iyi bilir oldum maraşıkaydirigubbakcemile3orda 4 boyut yoktu c.tesiden beri elimde tel bütün hepsini aradım ibrahim bey amerikada ihtisas yapmış bir doktor 4 boyutta olunca hemen randevu aldım neden almadı bilmiyorum aklıma hep memur sevki ile gidiyoruz acaba ondanmı diye geliyor farkta ödedik halbuki sanki özel gitsem dahamı ilgilenecekler bilmem .zaten eğer kötüde çıksa sonuç sonlandırmak gibi bir şey çok korkunç geliyor bana bilemiyorum yapamam heralde yani öyle birşey olsada nasıl olsa tedavisi doğmadan olmayacak ama beeen çoook eminin gayet sağlıklı gelicek oğlum aynı ablasına benziyordu zaten yüzü a.s.

bünyeye göre degısıyor demek kı.
benımde dedıklerı gıbı sıvrı bır gobegım var.kaydirigubbakcemile3

ben en son 8 kilo almıştım.ayın 20 sine randevu aldım doktordan.kontrole gidicem.o zaman tartılıcam.ay acaba kaç kilo aldım ya.abartı yemekte yemiyorumki.hamile kalmadan öncede aynı şeyleri yiyordum şimdide aynı yiyiyorum.öff ya öff

heralde 4 boyutlu giremem artık ama kısmet bir daha fırsat bulup gidersem maraşa belki .demet teşkler kaydirigubbakcemile5

narcım içini ferah tut bence aslan gibi bi erkek var içinde..maşallah paşana..........
kendini strese sokma

aaa evet megapark iki arkadaşım orada doğum yaptı çok memenunlar.
ama demek ki 4 boytulu yokmuş.allah allah.
neyse hayatta olmasıda güzel.
canım zaten ben de aynı öyle düşündüm.
allah korusun öyle bir kararı vermek zorund akalmak istemiyorum dedim.doktoruma .
saygı duyarım ben grekli açıklamaları yapayım dedi.
neye işte böyle zor bir şey annelik.
içinde pat pat vururken ekranden sana el salalrken oy kuzum benim diyorken her an içinden.
onun doğup da kucağına ilk aldığın anın heyecanını hayal ederken, nasıl olurda bebeğimzie olmasını istemeidğimiz bir şeyi yakıştırabiirz ki.
emin ol çok iyi o ,ablasından da iyiinşallah.
melek onalr melek. ve allahın bize hediyesi çok şükür allahıma verdiği için.
çok şükür .sıkma canını canım sen de::1hug:

kızımı andık ya hıçkırık tutmu meleğimi sanırım bişey aynı yerde pıt pıt atıyo hıçkırık gibi

ha bu arada nar hiç farketmiyor.sevkli yada özel .
onar alacağı parayı zaten alıyorlar.sendne farkını, devletten geriye kalanını.
hiç o konuyu düşünme .
canım
orada 4 boyutlu ne ultrason ücreti ne kadar mış peki ?

swethome sen ne zaman ekliyeceksin resmini bakimmmmmmmmmmm
bu arada resimden sorumlu bakan gibi hisettim kendimi

megapark güzel bir hastane herkes memnun ama yeni belki ondan 4 boyut yoktur . birde buralarda pek ayrıntılı 4 boyut çok gerek olmadıkça önermiyolar herlade rutin konrtol var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…