2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Zuzu gÖbÜŞÜnÜn resmİnİ eklesene Çok merak ettİm yaaaaaaaaaaa

Ekleyemiyorum ki cnm ya bizim güvenlik duvarı malum ama du bi deniyim cok komik ama gülmek yok baştan anlaşalımmmm

zuzuuum seninle aynı kaderi paylaşıyoruz biz yaa kaydirigubbakcemile3 yataktan kalkarken bile zorlanmaya başladım. hele çorap giyerken şekilden şekile giriyorum kaydirigubbakcemile3

Oooo çorap ve çizme ayrı ihtisas konuları ayakta kalsan bi dert, yere otursan yuvarlan yuvarlan olmuyo en iyisi bi tane tabure benzeri sey kullanmak giyinirken :içelim:

aynen canım ya bende öyleyim bacağımı ötekinin üstüne alırken elimle koyuyorum resmen ben çok kilo aldım ondan diye tahmin ediyorum

:dance::dance: valla eskiden olsa ne kadar zor cıkar bu cumleler agızdan ama simdi dökülüyorus hepimis, bende kilo aldım baya cnm, masallah topaç gibiyim, iki bacagım yanyana tek bacak gibi duruyo zaten, o yüzden hangisi hangisinin üstünde pek anlasılmıyo kaydirigubbakcemile3

valla ben de en cok cizmelerimin fermuarlarini cekmekte ve corap giymekte zorlaniyorum. :)

İşte dedim ya onlar ihtisas gerektiren durumlar, yada bilascık mırmır ederek eşine itinayla yaptırabiliyosunnnn hihoyyyt

slm hanımlar nasılsınız

Hosgeldin Narcım yuvarlanıp gidiyorusss napalımmm :sm_cool:

Sen nasılsın? Bebiş nasıl bakiim? Hastane işini halletmişmiydin, bulablmişmiydin, ben yıllarca iş için Gaziantep'e gittim, her gittigimde de Sanko hastanesine ugradım mutlaka güzel antep mutfagı yüzünden cok temiz ve güzel bi hastaneydi ama dogumu bilemiyorum

ewt svethome gittim sen maraşlısın belki bilirsin hayat hastanesinde ibrahim beye gittim perinatolog 4 boyutlu için erken dedi normal ultrasonda baktı 15 dk fln risk çok az ama istersen amniyosentez yapalım dedi burun kemiğini fln gördük downlu olsa o görünmezmiş .her şey çok iyi olucak biliyorum bebğim sağlıklı doğucak eminim

merhaba kıslar.bugunku konumuz gögüs ve süt sanırım.kaydirigubbakcemile3
doktorum gögüs uclarım ıcın krem vermıstı onu surunce benim gögsümden de beyazımsı bırseyler gelıyordu.bende kremı kullanmayı bıraktım.
bu arada gögüslerını sakın sıkmayın.
gögüsten gelen ilk süt buna halk arasında agız denılıyormus,bebek ıcın cok onemlıymıs.
bebekler dogduktan sonra sarılık oluyor ya onu önlüyormus bilginize.:1closedeyes:

ilsu zuzum teşkler her şey yolunda inşallah .zuzumm anetbe bende geçen sene gezmeye çok gittim . inş doğumum ist veya çerve illerde olacak daha doğrusu sanırım yolda doğurmazsam inş.kaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun.hayat hastanesi biliyorumeski hastaneleridendir.
ibrahim beyi bilmiyorum ama .
evet önce burun kemiğine bakıyorlar.
ben de önc baktıalr ve ölçtüler.
neden 4 boyutlu için erken dedi.acaba ne zaman alacak seni 4 boyutuluya.
onu bilemedim işte.,,,,*
birde yeni hastane açılmış gitmişken orada kadın doğumcuya görünseydn canım.
ama ben de inanıyorum bebeğin çok iyi annesi.
bu riski hepimiz taşıyoruz.
kimisi farkediliyor kimisi edilemiyor
ama yapacak bir şey yok biliyorsun ;benim testelerde pek hoş değildi.ama bende ultrason sonuçlarına bakarak, herşey gzüel oalcak deim.
tabi önce allaha ıma güveniyorum .
merak etme .kaderimiz de bebeğimzin kaderide şimdien belli annesi.
herşey güzle oalcak

gÖbeĞımın gÜndÜz halı...............
AkŞamları bıraz daha bÜĞÜyor....
Çok mu kÜÇÜk kııı ılsu senın ne kadar oldu eklesene bakalımmm

melek maşallah sırf göbüş var halen

evet canım ya kızım baya büğüdü ama şimdilik öyle popom bacaklarım ellerim çöp gibi.........ama karnım baya çıktı..........eşim diyorkiii çoğu türk kadınının normalde böyle karnı pek belli değil diyor ben de kızıyorum..........
bana çok büğük gibi geliyor çünkü..........
ama hamilelikten önce çok düdü karnım ancak bu kadar büğütebildim................

canım bende web came ile cekiyordum işyerinden şuanda kalabalık burası .cektiğimi görürlerse manyamış derler .):))))
yani seninkinden büyük benimki tatlım .
evden cekip ozaman koyarım .

melek evet hiç belli değil.
göbeğin.maşallah iç karnın büyükmüş demek ki.
sğalıklı olsunda , küçük ile daha rahat hareket ederisn ne güzel.

tetanoz aşısını herkes oldumu acaba ben pazartesi oldum iğne ufacık hiç korkulacak bir şey değil ama benim salı akşamından itibaren şişmeye başladı ağrı çok yaptı doktora gösterdim selülit olmuş dedi penisilin alerjin varmıydı diye sordu sanırım ondan oldu yaptıracakların dikkatine ama korkutmak için yazmadım herkeste aynı şey olmaz benim alerjim varmış şimdi onun için antibiyotik alıyorum.

EVET SWETHOME.........ÇOK RAHATIM HALEN HıÇ HAMıLE GıBı DEĞıL EYıLıYORUM KALKIYORUM..PEK HAREKETLERıM KISITLANMADI.............
YA BENıM ŞAŞIRDIĞIM ŞEY NE BıLıYORMUSUN BENCE BENıM ıÇ KARNIM DAR..........
ÇÜNKÜ GÖBÜŞÜM 12 HAFTALIKTA BÖYLEYDı ŞıMDı DE HEMEN HEMEN AYNI GıBı..............
ÇOK AZ BÜĞÜMÜŞTÜR O ZAMANDAN BU YANA...........EE NASIL OLUYOR BU GÖBEĞıM NEDEN HALA AYNI DURUYOR ACABA:CüvCüv:

beyaz melek kız cocuklarında göbek pek fazla buyumez derler.
genelde göbek yerıne kalca büyürmüs.
belkıde ondandır.

meleğim çok şeker göbüşün maşallah
benim karnım kocaman oldu birde 9 kıilo aldım kızlar ama görünüşte sadece göbüş var bacaklarım kollarım aynı duruyo popuşta aynı anlamadım bu kadar kilo nerde-tatlicadiarzu-
ama göbüşüm kocaman gören doğuracam sanır:roflol: makine kardeşimde akşam alıp çekerim bende göbüşümü:CüvCüv:

nar canım hoşgeldin sevindim bebişinin iyi olmasınaŞeniz

kızlar o çizgi çok hafif bende de var ama göğsümde herhangi bir koyulaşma olmadı:1no2:
çoraplarımıda zor giyiyorum ayakkabılarımıda-tatlicadiarzu-
bacak bacak üstüne attığımda kızım bir tekme sallıyo bana anında düzeltiyorum:roflol:

pazartesi ayrıntılya gidicez bizde bakalım inşallah herşey iyi çıkar:Saruboceq:

beyaz melek kız cocuklarında göbek pek fazla buyumez derler.
genelde göbek yerıne kalca büyürmüs.
belkıde ondandır.

kafamçokkarıştı bilmem ki.........
ama kalçammm çok küçük kii hiç büğümedi...........hep aynı arkadan görsen kimse anlamıyor..gerçi önden de anlamıyor ya neyse:dilcikar:
zaten gören herkez kalçalarımın genişlemediğini görünce erkek mi diyor ben de kız diyorum..........şaşkın şaşkın bakıyorlar...........lülülülülülü
bence hepsi batıl inanç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…