Zuzu gÖbÜŞÜnÜn resmİnİ eklesene Çok merak ettİm yaaaaaaaaaaa
zuzuuum seninle aynı kaderi paylaşıyoruz biz yaa kaydirigubbakcemile3 yataktan kalkarken bile zorlanmaya başladım. hele çorap giyerken şekilden şekile giriyorum kaydirigubbakcemile3
aynen canım ya bende öyleyim bacağımı ötekinin üstüne alırken elimle koyuyorum resmen ben çok kilo aldım ondan diye tahmin ediyorum
valla ben de en cok cizmelerimin fermuarlarini cekmekte ve corap giymekte zorlaniyorum. :)
slm hanımlar nasılsınız
ewt svethome gittim sen maraşlısın belki bilirsin hayat hastanesinde ibrahim beye gittim perinatolog 4 boyutlu için erken dedi normal ultrasonda baktı 15 dk fln risk çok az ama istersen amniyosentez yapalım dedi burun kemiğini fln gördük downlu olsa o görünmezmiş .her şey çok iyi olucak biliyorum bebğim sağlıklı doğucak eminim
melek maşallah sırf göbüş var halen
canım bende web came ile cekiyordum işyerinden şuanda kalabalık burası .cektiğimi görürlerse manyamış derler .):))))
yani seninkinden büyük benimki tatlım .
Evden cekip ozaman koyarım .
beyaz melek kız cocuklarında göbek pek fazla buyumez derler.EVET SWETHOME.........ÇOK RAHATIM HALEN HİÇ HAMİLE GİBİ DEĞİL EYİLİYORUM KALKIYORUM..PEK HAREKETLERİM KISITLANMADI.............
YA BENİM ŞAŞIRDIĞIM ŞEY NE BİLİYORMUSUN BENCE BENİM İÇ KARNIM DAR..........
ÇÜNKÜ GÖBÜŞÜM 12 HAFTALIKTA BÖYLEYDİ ŞİMDİ DE HEMEN HEMEN AYNI GİBİ..............
ÇOK AZ BÜĞÜMÜŞTÜR O ZAMANDAN BU YANA...........EE NASIL OLUYOR BU GÖBEĞİM NEDEN HALA AYNI DURUYOR ACABA:CüvCüv:
beyaz melek kız cocuklarında göbek pek fazla buyumez derler.
genelde göbek yerıne kalca büyürmüs.
belkıde ondandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?