2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bende çok takmıyorum.aman napim sefam olsun.doğumdan sonra.soıkarım dişimi veririm kiloları.diyetisyen'e giderim spora giderim.napalım demi ama

Ay resim bakmaktannn buraya bisi yazamadım kaydirigubbakcemile3 Kıslar tüm güzel mesajlarınız dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim. Hiçbirimizin birbirimizden farkı yok, hepimiz bu güzel yolculugumuzda elele yürüyoruz, acılarımızı sevinclerimizi paylaşıyorus, yakınımıza dahi anlatamıcaımız seyleri çözümlemeye çalışıyorus hep beraber, cok güzel arkadaslıklar dostluklar kuruyorus ve bence bu cok özel ve güzel bi durumm.. ıyiki varsınız, iyiki bu sürecte yanımdasınız, umarım hepimiz biran once saglık, huzur ve mutlulukla atlatırıs bu dönemimizi... Ay az daha yazarsam aglıcam en iyisi halay cekiyim :teytey::teytey:

şu hazır kutu sütlerden içebiliyormuyuz yani.nesguik filan.ben hiç içmiyorum belki bir zararı vardır diye.aslında o zaman daha rahat içerim.sıkıldım sade süt içmekten

Niye utanıyosun melekcim dogruları soluyorummm, cidden sana benziyo ama annesi, bi küçük bi büyük melek, vay babasının haline diyorum ben simdiden naniknanik

şu hazır kutu sütlerden içebiliyormuyuz yani.nesguik filan.ben hiç içmiyorum belki bir zararı vardır diye.aslında o zaman daha rahat içerim.sıkıldım sade süt içmekten

Ben hep onlardan içiyorum cnm normal süt içemedigim için umarım bi zararı yoktur

için kızlar sorun yok. benim doktorum nasıl içersen iç yeterki süt iç diyoolülülülülülü

Ayyyy ne diyosun amatistcim boyleyse ben günde 6-7 tane içerim cok seviyorum hazır kutu sütleriiii cokacimcoook Yine acıktım sanırım ben hihoyyyt

ay gerçektenmi ya bende çok seviyorum.şu nesguik kakaolu sütlerini.içerim onlardan o zaman bolca.20sinde doktora gidicem.sorim bakim bir sakıncası varmı.meyve suyunu sormuştum.sadece %100 olanlardan iç.diğerlerinde içme demişti.

bendeeeee her gün bir küçük kutu kakaolu sütüm var öğleden sonrada sütlü nescafe yapıyor bizim sekreter içiriyor bana :CüvCüv: iyi bakıyor bana

Ay ne güsel bana işyerinde bakan yok, anca sunu yeme zararlı, bunu içme söyle olur boyle olur diyen bi sürü insan var etrafımda senağlama

Ama evde acısını cıkarıyorum tabi cnm, had safhada duygu sömürüsü ve mırmır kaydirigubbakcemile3

Ayyyy ne diyosun amatistcim boyleyse ben günde 6-7 tane içerim cok seviyorum hazır kutu sütleriiii cokacimcoook Yine acıktım sanırım ben hihoyyyt

valla bende acıkmıştım. şimdi küçük bi börek (müşterim getirmiş heheh seviyorlar beni )ve çay getirdiler bir kaç tanede ceviz yiyeceğim cokacimcoook

kahvaltıralrda en başta mısır gevreği ve süt ile yapıyorudm.
sonra peynire döndüm tekrar başlayaım en iyisi ben süt ve gevrek işine:))

selsincim en buyuk sakincasi kalorisidir herhalde. 1 kutudan fazla tuketmeyin bence.

bişi soracam bu albüm nedir ben niye sizi göremiom.Arkadaş listesinde mi olmak lazımmm.:1no2:

hoşgeldin alelacele
evet canım arkadaş olarak ekli olanlar görebiliyor albümleria.s

kızlar bende asla sade içemem ve dr uma söyledim nesquik katarsam içebiliyorum dedim iç de nasıl içersen iç dedi bana:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…