aman boşver be selsinciğim takma kafana ben artık umursamıyorum. vucudumuzdaki kan basıncıda ödemde artıyo onlarda tartıya yansıyor. bebişler iyi olsunda doğumdan sonra hep birlikte zayıflama grubuna üye oluruz kaydirigubbakcemile3
evet amatist74 üye oluruz..
hep birlikte temmuz anneleri zayıfalama topiği diye :))))))))bir topik açarız
ben içiyorum arada :) hele süt içmek için mecburen koyuyorum doktorumda bişi demiyor hoş artık sadece hazır kakaolu süte dadandım ona bişi demiyor doktor en azından süt içiyorum diye yoksa mümkün değil
ayy utandırdın kız benii:asigim:
teşekkür ederim bitanemm kızımın burnu aynı bana benziyor..hatta doktorum kızımı aynı sana benziyor senin kopyan olacak dedi...delikafadulden
maşallah evet pek keyfine düşkünnn çok ta güzel poz veriyor
teşekkürler canımmm hepimiz çok güzelizzzzzzzzztüm anneler çokkkk güzelllllllllkaydirigubbakcemile5
şu hazır kutu sütlerden içebiliyormuyuz yani.nesguik filan.ben hiç içmiyorum belki bir zararı vardır diye.aslında o zaman daha rahat içerim.sıkıldım sade süt içmekten
şu hazır kutu sütlerden içebiliyormuyuz yani.nesguik filan.ben hiç içmiyorum belki bir zararı vardır diye.aslında o zaman daha rahat içerim.sıkıldım sade süt içmekten
Niye utanıyosun melekcim dogruları soluyorummm, cidden sana benziyo ama annesi, bi küçük bi büyük melek, vay babasının haline diyorum ben simdiden naniknanik
Ben hep onlardan içiyorum cnm normal süt içemedigim için umarım bi zararı yoktur
bendeeeee her gün bir küçük kutu kakaolu sütüm var öğleden sonrada sütlü nescafe yapıyor bizim sekreter içiriyor bana:CüvCüv: iyi bakıyor bana
Ayyyy ne diyosun amatistcim boyleyse ben günde 6-7 tane içerim cok seviyorum hazır kutu sütleriiii cokacimcoook Yine acıktım sanırım ben hihoyyyt
ay gerçektenmi ya bende çok seviyorum.şu nesguik kakaolu sütlerini.içerim onlardan o zaman bolca.20sinde doktora gidicem.sorim bakim bir sakıncası varmı.meyve suyunu sormuştum.sadece %100 olanlardan iç.diğerlerinde içme demişti.
bişi soracam bu albüm nedir ben niye sizi göremiom.Arkadaş listesinde mi olmak lazımmm.:1no2:
ay gerçektenmi ya bende çok seviyorum.şu nesguik kakaolu sütlerini.içerim onlardan o zaman bolca.20sinde doktora gidicem.sorim bakim bir sakıncası varmı.meyve suyunu sormuştum.sadece %100 olanlardan iç.diğerlerinde içme demişti.
:1no2:senağlama kafamçokkarıştı :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?