2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Evet hayatım ben çok zayıftım 170 boyum kilom 54-55 ti son dönem 56 oldum öylede hamile kaldım
Aslında eksik kilo ile hamile kaldım ondan 11 kilo aldım kendi kilomu tamamlamışım öncelikle 60 olmam gerekirmiş hamile olmadan önce..
kuzenim felan 5 kilo kalsın zayıflamazsın inş. eskisi gibi diyo bakalım görcez kaydirigubbakcemile3

Kıslar benden bugünlükte bu kadar, yarın sabah görüşünceye dek esen kalınnnn, bu benim sloganım olsun kaydirigubbakcemile3 Yatcas kalkcas cuma olcak ne güsel bi gun yarabbim, yagmurda yagsa güneşte açsa cuma günü cooookkkk güsellll bigünnn... Öpüyorum kıslar hepinisiiiii, göbişimi tokuşturuyorum ayrıca sizinle -tatlicadiarzu-

Saol hayatım evet üzerimdeki hamile pantolonu kadife çok rahatım bu pantolonla
Evet ilk bebeğim çokmu bellikaydirigubbakcemile3

Saol hayatım evet üzerimdeki hamile pantolonu kadife çok rahatım bu pantolonla
Evet ilk bebeğim çokmu bellikaydirigubbakcemile3

maşallah bence çok güzel göbüşün hiçte abartılı değil tam bir hamile gibisin benimki yavaş yavaş belli olmaya başladı ama çok mutlu oluyorum belli oldukçakaydirigubbakcemile2delikafadulden

kızlar şimdi eve geldim çıktığıma pişman oldum çok yağıyor sırılsıklam oldum şimdi drum aradı kültür sonuçlarım çıkmış enfeksiyonm varmış antibiyotik verdi 10 gün kullanacakmışım

Melekcim maşallah göbüşün ne tatlı duruyo öyle ya . Seninkininde keyfi yerinde sanırım sengözlerimebaksanab

çiçek gördünmü tatlım göbüşümü ekledim yeniiiiiiiii
ofiste çektimmm ekledim inşallah kimse görmemiştir yoksa deli olduğumu düşünebilirler

Ben yine koptum canım işlerden anca geldim maşallahınız var oku oku bitmiyo sayfalar,çoookk tatlı çıkmış göbüşün nazalar değmesin

waaaaoowwwwww kızlar şov başlamış bakıyorum, gaydin seninkide süpermiş şekerim.Benimki bu kadar oldu mu acaba dur bende çekinicemde şu kalabalık bi gitsin diye bekliyorum :lepi:

geçmiş olsun canım inş düzelirsin en kısa zamanda

melekcim senin albüme baktımda maşallah kızın senin kopyan gibi geldi bana ne güzell nazar değmesin maşallah Şeniz

sağolun kızlar ben yarım saattebir wcye çıkıyorum tabiki sularda soğuk heralde ondandır diyorum yoksa çok sık bazen 3 tane günde iç çamaşırı değiştiririm ama nedense artık

maşallah bence çok güzel göbüşün hiçte abartılı değil tam bir hamile gibisin benimki yavaş yavaş belli olmaya başladı ama çok mutlu oluyorum belli oldukçakaydirigubbakcemile2delikafadulden

Saol tatlım benimde hoşuma gidiyo ne güsel ya etraftakilerin davranışı ilgisi herşey etrafımızda kaydirigubbakcemile3 20. haftadan sonra çok çabuk büyüyo kıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…