2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

gaydin masallahin var canim. gercekten de insanlarin ilgisi cok super yalniz! once gobegime bakiyorlar sonra islerim hemen halloluyor :)

neyse kızlar kimse kalmadı galiba biz acıktık yemeğimizi yemeye gidiyoruz cokacimcoookherkese iyi akşamlar

gaydin masallahin var canim. gercekten de insanlarin ilgisi cok super yalniz! once gobegime bakiyorlar sonra islerim hemen halloluyor :)

Hakikaten herşeyi hallediyolar daha gelmeden kuzucuklarımız canımız ne isterse oluyo anında süper süper keyfini çıkaralımmmm:teytey::dance:

merhabalarr... muhabbet ilerlemiş....

derincim geçmiş olsun cnm benimki de geçti derken yeniledi galiba bugün kurbağa gibi su içtimmm...

slm gzl anneler nasılsınız?
cok gıremıyorum ben sadece aksamları vakıt bulabılıyorum onda da yorgun oluyorum
ama sızlerı akıp edıyorum

herkess çook sessizleştii bende kaçarım kızlarr...

herkese iyi akşamlarrr

gaydin melek göbişlerinize maşallah canlarım çok şeker çıkmışsınız her zamanki gibi

derin geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşirsina.s.

göbüşlerinize maşallah valla.ama hakkatende tam tersine dönmüş hurafeler
melek erkek bebek bekler gibi
gaydinde kız bekler gibi
ikinizede 41 kere maşallah
derincim geçmiş olsun canım ben göbüşümü ekleyemem benim bey izin vermedi zaten çok kıskanıyo sizide vaktimin çoğu burda geçiyomuş.ama oda önce maç kanallaroını açıyo ben öle geliyom napam oda bana vakit ayırsın ama dimi

Derincim geçmiş olsun hayatım bol su tüket lütfen çok faydası olucaktır

Derincim geçmiş olsun inşallah geçer en kısa zamanda a.s.

merhabalarr... muhabbet ilerlemiş....

derincim geçmiş olsun cnm benimki de geçti derken yeniledi galiba bugün kurbağa gibi su içtimmm...

gaydin melek göbişlerinize maşallah canlarım çok şeker çıkmışsınız her zamanki gibi

derin geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşirsina.s.

çok sağolun kızlar teşekkürler drumda bol su iç dedi zaten çok içerim ama

selam kislar.. ben gecmisi okuyup gelene kadar herkes gitmis yine. cinsiyet ogrenen arkadaslarimi tebrik ediyorum darisi basima haftaya cuma ins.

gobusleriniz de cok tatli masallah kislar. allah nazardan korusun

Derincim gecmis olsun:) ben bir sey okumustum, rahim enfeksiyonuna karsi vs o bolgenin acik gezmesi hava almasi cok iyi geliyormus. yani biraz ilginc olacak ama etek giy camasir vs giyme evde. komik ama alttan hava alsin:) ozellikle gunluk ped vs hava alisini engelledigi icin enfeksiyona sebep oluyormus. camasir da oyle. neyse tekrar gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…