2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Kissllar Istanbul'da Eminonu'nde bir bebek hani varmis. ya annem birseyler almak istiyor bebege ama ben alma dedim cunku anadolu'da pahali biliyorsunuz hersey.
haziranda Istanbul'a gidecek. O bebek hanini bilenler ismini ve mumkunse tarifini verebilirler mi? daha cok var ama aklimdayken yazayim dedim.

kibele hay allahım güldürdün beni allahta seni güldürsün hava alsın alttan hahahhhdelikafadulden delikafadulden sırnaşık şey

Kızlar midem çok fenaaa cayır cayır yanıyo sanki boğazımdan aşağı asit dökülüyo gibi..Kıvranıyorum napıcam ben yaaa...

Canim bak onun icin de cok iyi bir formul var. nerede yasiyorsun bilmiyorum ama pineapple juice yani anannas suyu mide yanmasina kesin cozum.

marketlerde bulabilirsin, eger Istanbul ankara vs yaziyorsan kolay bulursun. dogal %100 olmasina dikkat et ayrica seker ilace edilmemis olmasi da onemli. ama edilmisse de almamazlik etme baska yerden kesersin sekeri.

bak cidden denenmis test edilmis onaylanmistir.

canım ben eminönünde gittiğim bi yer var herşey var orda han içinde adıda kürkçü han orda ne ararsan var tarihi kapalı çarşının hemen üstünde zaten kime sorsan söylerlerşutarafagitti

selam kislar.. ben gecmisi okuyup gelene kadar herkes gitmis yine. cinsiyet ogrenen arkadaslarimi tebrik ediyorum darisi basima haftaya cuma ins.

gobusleriniz de cok tatli masallah kislar. allah nazardan korusun

Canim icinden ne geciyor? gerci benim ne icimden gecen ne de belirtileri dogru cikti:)

Çok sağol tatlım onuda alıp deniycem hemen çok fenayım çünküü..

bu arada hani biraz ayip olacak soylemesi ama 3 gundur feci sekilde kabizlik problemi yasiyordum yani tuvalete gitmek resmen iskenceolmustu hatta diyordum kendime dogum provasi yapar gibi. ittiiiirrr tabi bunun ingilizcesini diyorum cunku ittiiiirrr den da komik oluyor.

puussssssssssssshhhhhhhhhh hadi puussshhhhhhhhhhhhh.

komik oluyordum esim gulmekten yerlere yatiyordu ama napayim cikmiyor Allah'in cezasi. neyse Allah'tan Malatya ksyisisiyim meyvelerin basiyim diye sifali bir meyve var.

1 gun gidrim cikti yedim girdim ciktim yedim ve sonuc basarili.:)

aferin kayisi, hayatimi kurtardin kabusa donmustu 3 gundur.

Bu kk'ya uye oldugumdan beri kadin hastaliklarindan hamilelik problemlerine herseye bir seyler okuduk valla kendimi prof gibi hissediyorum bazen. o kadar cok arastirdik, o kadar cok bilgi sahibi olduk ki bu konuda, yaslaninca super babanne falan olabiliriz hani su her dedigi dogru cikan:)
benim babnnem oyle mesela. her hastaliga bir ilaci var. kadin ilkokula bile gitmemis ama otur sabahtn aksama dinle. 83 yasinda ama masllah hala sapasaglam kendini yaptigi ozel karisimlar sayesinde.

Bu arada hanimlar ya boraz ilginc olacak ama ben bebegimde tuy cikmamasi icin bebekken surulen seyler var ya onlardan denemeyi dusunuyorum tani kiyabilirsem dogunca. buyuyunce bana cok dua edecek. iyi arastirmak lazim ama. babanneme sorayim:) o bilir.

neyse kizlar kimsecikler yok, ben de biraz ders calisayim tembellestim iyice. hepinizi opuyorum.

canım sabahları aç karnına ye 4 adet kuru kayısı bide akşamları yatarkende aynı şekilde daha da korkma hiç kabız olmazsın:) bende önceden çok olurdum ama doktorun verdiği demir hapı beni günlük çıkarıyo ve çok rahatım memnunum bu hapa başladığımdan beri bu problemim kalktı ortadan delikafadulden

cnm bende sana kabızlıkla ilgili tavsiyede bulunayım bendede vardı çünkü.. Eğer hergün düzenli şekilde 2-3 tane kivi yersen inanılmaz rahatlarsın cnm. Hergün çok rahat tuvalete çıkarıyor muhakkak dene cnm çok rahatlayacaksın.

canım karınca yağı sür eskiden doğan bebeklere hemen karınca bulup ezerlermiş ezilen karıncada tabi çamur halinde 3 gün boyunca bebişin kuşuna sürerlermiş bende böyle biliyorumdelikafadulden

haklısın canım ben bi ara dediğin gibi günde bi tane kivi yiyordum benim bağırsaklar fora birşey kalmıyodu oda çok iyi geliyo aklınızda bulunsuz kabızlık çeken kızlargamyoncuiremsu

Canim icinden ne geciyor? gerci benim ne icimden gecen ne de belirtileri dogru cikti:)

haklisin canimm. bilemiyorum ama nedense benim de aynen sende oldgu gibi erkek geciyo icimden.. 3 boyutluda net olara bi cikinti vardi 16. haftamda. ama doktor kizda da olabilir dedi. neyse allah saglikli versin de kis erkek ne farkeder. nasilsa ilk bebegim olcak insgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…