Derincim gecmis olsun:) ben bir sey okumustum, rahim enfeksiyonuna karsi vs o bolgenin acik gezmesi hava almasi cok iyi geliyormus. yani biraz ilginc olacak ama etek giy camasir vs giyme evde. komik ama alttan hava alsin:) ozellikle gunluk ped vs hava alisini engelledigi icin enfeksiyona sebep oluyormus. camasir da oyle. neyse tekrar gecmis olsun.
Kızlar midem çok fenaaa cayır cayır yanıyo sanki boğazımdan aşağı asit dökülüyo gibi..Kıvranıyorum napıcam ben yaaa...
Kızlar midem çok fenaaa cayır cayır yanıyo sanki boğazımdan aşağı asit dökülüyo gibi..Kıvranıyorum napıcam ben yaaa...
Kissllar Istanbul'da Eminonu'nde bir bebek hani varmis. ya annem birseyler almak istiyor bebege ama ben alma dedim cunku anadolu'da pahali biliyorsunuz hersey.
haziranda Istanbul'a gidecek. O bebek hanini bilenler ismini ve mumkunse tarifini verebilirler mi? daha cok var ama aklimdayken yazayim dedim.
kibele hay allahım güldürdün beni allahta seni güldürsün hava alsın alttan hahahhhdelikafadulden delikafadulden sırnaşık şey
selam kislar.. ben gecmisi okuyup gelene kadar herkes gitmis yine. cinsiyet ogrenen arkadaslarimi tebrik ediyorum darisi basima haftaya cuma ins.
gobusleriniz de cok tatli masallah kislar. allah nazardan korusun
canım rennuo duo iç şurup iyi gelir yarım saate bişeyin kalmaz yada soğuk süt iç az az oda iyi gelir :teselli:
Canim bak onun icin de cok iyi bir formul var. nerede yasiyorsun bilmiyorum ama pineapple juice yani anannas suyu mide yanmasina kesin cozum.
marketlerde bulabilirsin, eger Istanbul ankara vs yaziyorsan kolay bulursun. dogal %100 olmasina dikkat et ayrica seker ilace edilmemis olmasi da onemli. ama edilmisse de almamazlik etme baska yerden kesersin sekeri.
bak cidden denenmis test edilmis onaylanmistir.
bu arada hani biraz ayip olacak soylemesi ama 3 gundur feci sekilde kabizlik problemi yasiyordum yani tuvalete gitmek resmen iskenceolmustu hatta diyordum kendime dogum provasi yapar gibi. ittiiiirrr tabi bunun ingilizcesini diyorum cunku ittiiiirrr den da komik oluyor.
puussssssssssssshhhhhhhhhh hadi puussshhhhhhhhhhhhh.
komik oluyordum esim gulmekten yerlere yatiyordu ama napayim cikmiyor Allah'in cezasi. neyse Allah'tan Malatya ksyisisiyim meyvelerin basiyim diye sifali bir meyve var.
1 gun gidrim cikti yedim girdim ciktim yedim ve sonuc basarili.:)
aferin kayisi, hayatimi kurtardin kabusa donmustu 3 gundur.
cnm bende sana kabızlıkla ilgili tavsiyede bulunayım bendede vardı çünkü.. Eğer hergün düzenli şekilde 2-3 tane kivi yersen inanılmaz rahatlarsın cnm. Hergün çok rahat tuvalete çıkarıyor muhakkak dene cnm çok rahatlayacaksın.
Canim icinden ne geciyor? gerci benim ne icimden gecen ne de belirtileri dogru cikti:)
kesınlıkle kayısı allahın bır mucızesı:lepi:
menekse canım bende renne duo ıcıyorum cok ıy gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?