2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

zaten bundan sonra sadece kabiz olunca degil kabizligi onlemek icin yiyecegim. valla cok zor.

Canim hayirlisi olsun. cikintiyi bilmem de erkekte bariz pipisi toplari vs vs hepsi meydanda oluyor:) bizimki bostu, kiz gibi gorunuyor dedi ama ben eminim benimki kiz yoksa gorunurdu:)

onemli olan kiz erkek degil seni anliyorum. insan bilmek istiyor. simdi cok guzel hayaller kurabiliyorum kizima dair ama onceden muallakti hersey. neyse senin de az kalmis.

kızlar maşallah iyi kaynatıyorsunuz kibele cidden döktürüyorsun nerden geliyor bu enerjikaydirigubbakcemile3masallah sana benimde bir sorum olacak size genital bölge temizliğini ağdayla yapan yada doktoruna bu konuyu soran varmı? ağda için kimi zararlı diyor kimi değil diyor benimde aklım karıştıfisfisfis

O dizi de iyice sikti artik haaaaaa...Gicik oluyorum zaten o adamin hallerine tavirlarina. tamemn kaldirmalilar o diziyi, kotu ornek oluyor cocuklara, herkese.

ayy canim aynen oyle iste. bende kizim yada oglum diye sevmek istiyorum. ufak tefek bisiler almak istiyorumm. sirf bu acidan onemli. bi de ancak isim seceris o var tabi:):)

bencede katiliyorum sana dizi konusunda. zaten dizi izlemem hic..:1no2:

Canim ya bak o konuyu bilmiyorum. ama agdanin temiz yapilmasi gerektigini biliyorum. genelde kisaltilmasini oneriyorlar makasla, cunku bir de killari kokunden alinca mikrop kaplasi kolaylasiyor cunku gozenekler aciliyor ben de jiletliyorum malesef. eskiden jilet yaptim yayildi sonra epilasyon yaptirdim o bolgeye cok acidi. koltuklatim bacagim vs bityi cok memnunum ama o kisma dayanamadim. 3 senedir agda yapiyordum. buraya gelince gecen sene agdami kendi yaptrim hamile kalinca nasil olsa mecbur jilet yapacam diye tekrar kolaya dondum. ama tabi jilet de sakincali.

benide arkadaşım korkuttu cnm biri yapmış kanaması olmuş falan dedi allah korusun bende hep ağda yapıyordum ama hamileleiğimden beri jilet yapıyorum malesef şimdi tekrar başlayim dedim ağdaya bu seferde bunu duyunca vazgectim benneyaptımki

Au anda actim Shakira'ti hareketli bir parcasini dinliyorum. hips dont lie diye.
benimki iki gundur cok sessiz. cok yavasladi hareketleri. biraz gobek atarsam belki kizim da benim gibi kurtludur. oynar icerden shakira'yi duyunca:)

canim jilet zaten yaptiysan bir kac defa daha yap tabi bu benim fikrim sonra gene agdaya donersin. zaten bebek olunca da normal dusunuyorsan dikisler icin vs zaten jilet yapacaksin adga o zaman gercekten zararli.

ama cidden ben agdacimi ozledim yaaa. evimin karsisindaydi. sabah cay suyu koyar iki dakikada gidip hallettirirdim cay kaynayana kadar biterdi isim. zaten sadece o bolge ne olacak ki iki dakika surmuyor.
ama bir keresinde salak agdaci nasil cekti ise yirtmisti. yani biraz igren colacak ama dudaklarin alt tarafinda yarik meydana gelmisti. bir kac gunde iyilesti kendi kendine, azicik bir sey kanadi ama gene de bilmiyorum agda isi pis is hem yaparken hem sonrasinda tuyler cikana kadar. ha tertemiz oluyro o ayri ama gozeneklerin o kadar acilmasi iyi deil.

Au anda actim Shakira'ti hareketli bir parcasini dinliyorum. hips dont lie diye.
benimki iki gundur cok sessiz. cok yavasladi hareketleri. biraz gobek atarsam belki kizim da benim gibi kurtludur. oynar icerden shakira'yi duyunca:)

ya biz yorulunca onlarda yavasliyo dimi?? benim ki de iki gundur ole. ama shakiranin o sarkisina kesin dayanmazkaydirigubbakcemile2 iki tane de cikolata ye bari. iyi geliyo:sm_cool:

cnm daha doğum şeklime karar vermedim ama normal olursa son ay mutlaka ağda yaptırmam gerek utanırım yoksa doktorumdan gerçi hiç dışarda apda yaptırmadım ben ondanda utanırım ama mecbur yaptırıcaz

bende aksi bi durum olmadiktan sora normal dogum istiyorum. bu agda isini nasil yaptiririm onu bilemiyorum ama. simdiden takiliyo kafamaa...
kibele sen normal dogummu dusunuyosun??

yaa kızlar bende ağda yapıyorum niye zararlı anlamadım bir taraftanda aşkı memnuu izliyorum

canim ya ben sitelerin yalancisiyim. kendin yapiyorsan daha iyu cunku hijyenik sandigimiz yerler hic de hijyenik olmayabiliyor.enfeksiyon ihtimali yuksek.

bir de agda yapinca asla su sabun vs degdirmeyin derler cunku gozeneklerin icinden tuyleri sokup aldigimiz icin tamamen aciliyor. acik yara gibi dusun.oradan tuy cikana kadar 5-10 gun acik kaliyor. ve mikrop kapmasi cok kolaylasiyor,

yani ben boyle okumustum.ama temizligine diyecek yok valla.

ya biz yorulunca onlarda yavasliyo dimi?? benim ki de iki gundur ole. ama shakiranin o sarkisina kesin dayanmazkaydirigubbakcemile2 iki tane de cikolata ye bari. iyi geliyo:sm_cool:

aslinda iki gundur gayet hareketsizim o da tembellesimis olabilir. evdeyim cikmadim disari birazdan yuruyuse cikarim hava guzel.

cikolata da yedim fayda etmedi. boyle arada derinden geliyro hareketler ama o kadar az ve derin ki bagirsak mi bebek mi anlayamiyorum bile.

cnm daha doğum şeklime karar vermedim ama normal olursa son ay mutlaka ağda yaptırmam gerek utanırım yoksa doktorumdan gerçi hiç dışarda apda yaptırmadım ben ondanda utanırım ama mecbur yaptırıcaz
ben de orman gibi olsam utanirim:) doktora gitmeden once jiletliyorum napiiim. doktor da daha bir kere bile gormedi haa bu arada. yani hic alttan muayeneye gerek olmadi. simdi de gobek buyudugu icin hersey gobekten yapiliyro zaten.

aynen canım ben de kızımın her yerini şu karınca yumurtası yağıyla yağlamayı düşünüyorum. en az kırkı çıkana kadar da kesin olsundelikafadulden annesinin çektiklerini çekmesin yavru kuşum hatta bi ara karınca yumurtasını bulup sürmeyi düşünüyordum doğallığından emin olmak için ama artık ankaraya gideceğim için orda bulamam diye düşündüm. burda olsam bulurdum rahatça
hatta beoğlum olsa da bazı yerlerine kullanmayı düşünüyordum da babamız razı olmuyorduyasakkelime ergenliğinde psikolojisi bozulur diye:uhm: halbuk daha sonra o da bana çok dua ederdidelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…