2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canim benim de dusundugum oydu. ama karinca yumurtasi mi karinca yumurtasi yagi mi? hangisi acaba? etrafinda kullanan var mi? ben yurtdisindayim ama bir arkadasim mayista yanima gelecek, ona getirtmeyi dusunuyorum da.
bebek ne kadarlikken surmek lazim? bir de gul suyu ile iyice ovalamak lazimis ki misler gibi koksun diye.

gaydincim maşallah göbüşüne.benim göbeğimde senin kadar.gerçektende hurafeler ters dönmüş herhalde.ikimizde erkek bebek bekliyoruz.ve genişledik.

kibelecim birde eminönünde havuzlu han var.içinde sadece bebek mağazaları var.eminönüne gittiğinde kime sorsan gösteriyor.ben 2-3 hafta önce gitmiştim.en al katta bir mağaza var.bebeçeyiz sarayı diye.o bütün katı tutmuşl zaten.diğer katlarda hep bebek mağazası

Günaydınnnn güsel annelerrrrrr, güzel kızları ve yakısıklı oğulları gamyoncuiremsu Yattım kalktım yattım kalktım cuma gününü getirdim sonunda kaydirigubbakcemile3 Darısı haftaya cumaya artık... Selsinle bende tükkanı actık sabah sabah... Umarım herkesler cok iyidir...

Derincim geçmiş olsun cnm, iç ilaçlarını bian once iyileş...

Günaydın bende erkenciyim.Sabah 8 de mesai başlıyor akşam 5 te bitiyor.ışyerimde kahvaltımı yaptım.Dışarda da çok güzel yağmur yağıyor.Bu arada bu gece rüyamda oğlumu gördüm.Doğmuş büyümüş bile 3-4 aylık var.Bebek arabasıyla gezmeye çıkarmışım.O kadar tatlı tombulki anlatamam tosun gibiydi maşşalah.Sabhata kalktım kıpır kıpır hareket ediyordu.Rüyanında etkisiyle güzel bir güne başladımm

benimde 17.00 da bitiyor.

Tabi şöyle ufacık bi ayrıntım var benim 17.15 te cıkıp, 19.00 da eve varabiliyorum, köprüyü geçiyorum yane anlıcaınn, sabahki mesai içinde 6 da uyanıyorum. Saatler korkunc yani :1shok: İstanbulda kesinlikle işine yakın bi yerde oturcan, yoksa gerisi işkence ama bugun cuma, kızmıcam kızmıcammmm kafamçokkarıştı

günaydın kızlar zuzuum selsin sağolun kızlar bugün alacağım ilacımı zuzuum yattın kalktın cumayı getirdin en sonunda hafta başından başlamıştın hadi gözünaydın canım ben mamamı yiiyim

Ayyyy sorma Derincim bugunde akşamı getirene kadar bıdı bıd ederim bilas daha ben ama, cuma olması yetmez simdi kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar benim mesaide 8 de başlıyor akşam 6 ya kadardelikafadulden
umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım...
dün 2. aşımızıda olduk azıcık kolum ağrıyor :çok üzgünüm:

günaydınnnnn
herkese
ben de sabah 8,00 ama ben nerdeye 08,20 gibi geliyorum çoğu zaman .
akşam çıkış 18,30 eve 19,45 gibi ulaşmış oluyorum ahhhh ahhh
allahtan bugün cuma sabah uyanırken yarın uyuyacaksın dedim kendime de öyle uyandım:)))

bende 6.30 da kalkıyorum.06.40 da evden çıkıyorum.akşamda 6 gibi evde oluyorum.benim evim kadıköyde iş yerimde seyrantepede.senin iş yerin nerde canım

Günaydın Güsel Annaler ve yavrukuşları
Hayırlı Cumalar Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş. açılan ellerin gönüllerin dileklerini geri çevirmesin inş... :Saruboceq:
Bu arada göbişimiz için yapılan yorumlara teşekkür ederiz.Bugün dar bir bluz giydim bide böyle koyucam bakalım fark varmı yorumlarınızı beklerim gene alıştık biz resim koymaya naniknanik

herkese gunaydın bu sabah yıne mide agrısıyla uyandım sırtımdan bıcak saplıyolardı sankı cok sukur sımdı gectı usuttum heralde..........

Kızlar bu arada bu haftadan itibaren bebeğinize anne karnında iken dinlettiginiz yada söylediğiniz her türlü şiir, şarkı bebegin hafızasına kazınıyormus. Dogduktan sonra aynı ritmi duyunca sakinleşiyomus bebekler... Bende sabahtan beri bişiler arıyorum bebegime dinleticek, sesim cok parlak diil de kaydirigubbakcemile3 Sürekli klasik müzik degil, arada vurmalı çalgılarında oldugu dikkat çekici müzikler dinletmek gerekmiş dimi? Bu konuda araştırma yapan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…