aynen canım ben de kızımın her yerini şu karınca yumurtası yağıyla yağlamayı düşünüyorum. en az kırkı çıkana kadar da kesin olsundelikafadulden annesinin çektiklerini çekmesin yavru kuşumhatta bi ara karınca yumurtasını bulup sürmeyi düşünüyordum doğallığından emin olmak için ama artık ankaraya gideceğim için orda bulamam diye düşündüm. burda olsam bulurdum rahatça
hatta beoğlum olsa da bazı yerlerine kullanmayı düşünüyordum da babamız razı olmuyorduyasakkelime ergenliğinde psikolojisi bozulur diye:uhm: halbuk daha sonra o da bana çok dua ederdidelikafaduldendelikafadulden
biz erkenciyiz zuzuum.seninde mi mesai 8 de başlıyor
evet cnm ya -tatlicadiarzu-, korkancccccc bi saat ama akşam 17.15 te bitiyo, senin kacta bitiyo?
benimde 17.00 da bitiyor.
tabi şöyle ufacık bi ayrıntım var benim 17.15 te cıkıp, 19.00 da eve varabiliyorum, köprüyü geçiyorum yane anlıcaınn, sabahki mesai içinde 6 da uyanıyorum. Saatler korkunc yani :1shok: Istanbulda kesinlikle işine yakın bi yerde oturcan, yoksa gerisi işkence ama bugun cuma, kızmıcam kızmıcammmm kafamçokkarıştı
bende 6.30 da kalkıyorum.06.40 da evden çıkıyorum.akşamda 6 gibi evde oluyorum.benim evim kadıköyde iş yerimde seyrantepede.senin iş yerin nerde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?