2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Arkadaşlar öncelikle herkese günaydın ve hayırlı cumalar,
Ben 14+6 günlük hamileyim yani yarın 15. haftamı dolduruyorum. Eylül annesi olucam Allah kısmet ederse...
Siz bizden çok daha tecrubelisiniz diye size sormak istedim.
İlk üç ay içerisinde iç çamaşırımda ara ara kahverengi mini parçacıklar oluyordu veya küçük abdestimi yaptıktan sonra tuvalet kağıdına bu parçalardan geliyordu az bir miktarda.
Ama ilk üç ay içerisinde olduğundan pek önemsemiyordum sonuçta bebek yerleşiyordu ve böyle şeylerin normal olduğunu duymuştum. Son bir kaç gecedir taşınmak için ev topluyoruz sanırım kendimi de biraz yordum her ne kadar ağır kaldırmasamda biryerlere uzanmasam da... Bu sabah küçük abdestimi yaptıktan sonra peçetede yine o parçacıklardan gördüm ama az önce tuvalete çıktığımda böyle bir durum yaşamadım.
Doktorumu aradım ama öğleden sonra müsait olacakmış ona da soramadım bilen varsa lütfen bana yardım edin. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için...

Aminnnnn Canım Duaların için herkese hayırlı cumalar...Nasılsınız buğün ben geçmiş iletileri okumaya çalıştıkça ileti artıyor yetişemiyorm.Sık sıkta giremiyorum.
Bir arkadaş Eminönünde ki hanı sormuş. HAVUZLU HAN canım, harika orası benim arkadaşlarım da hep oradan alışveriş yaptılar...
bir de bebekler için karınca yumurtası gibi bişey sölenmiş ne o ben bilmiyorum..Arkadaşlar bebekler için kullanılan bebek yağlarına filan dikkat etmemiz gerekior.Çoğu erkenn ergenliğe sebep oluyormuş fazla kullanınca içinde sonuçta kimyasal maddeler var en iyisi bitkisel yöntemler kullanmak...

Benim çevremde çalışan anne adayları olmadığından moralim çok bozuluyordu. Burada çalışan arkadaşları görünce çok sevindim açıcası.Arkadaşlar siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz??Ben masabaşında olmamam rağmen çok yoruluyorum Aslında iş değil yol beni yoruyor.Rapor alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorummm kaydirigubbakcemile3

canım gördüm süpersin göbeğin
büyümüş bende çekebilirsem bugün koyarım
fırsat bulursam tabi

Benim basıma hic gelmedi cnm ama cok saglıklı ve normal bisi oldugunu zannetmiyorum, sen korkma ve kötü seyler düşünme ama biran once doktoruna cepten ulaşmaya çalış, en sağlıklı bilgiyi o sana verir ve emin ol ancak o kosulda için rahatlar, güzel haberlerini bizede getirmeyi unutma ayrıca :teselli:

dılek akal bebeĞın hayırlı olsun canım.....
ınŞallah Önemlı bıŞey deĞıldır stres yapma ÖĞleden sonra doktoruna gıt en ıyı tanıyı o koyacaktır.rahım aĞzı aÇıklıĞını kontrol ettır.bırde servıkal uzunluĞunu ÖlÇtÜr...
Yat dınlen pek ayaktakalmamaya ÇalıŞ canım geÇmıŞ olsun

bu arada kızlar bebeklere dinletilen müzikle alakalı bi videoda anneler kulaklıkları hep göbeklerine koymuşlar direk bebeklerine dinletiyorlardı. arada siz de öyle yapabilirsiniz.

sweethome'cum masallahin var valla.
yalniz birsey soyleyecem 8-9 kilo alan hepimizin kilolari gobeklere kalcalara gitmis. yuzde birsey yok, bu da cok guzel bence.

Kibelecim bizde haftaya gidicez Havuzlu han orası mahmutpaşada çok bilindik bi yer yokuş aşağı inerken köşede canım haftaya aldıklarımı orada olanları felan yazarım sana.
Bu arada bize küçükken koltukaltımıza felan kuş yumurtasını sürerlerdi tüysüz olsun diye ben hatırlıyorum ben tüysüzüm çok azdır yani hamilelikte bile artmadı ama ondanmı bilemem tabi:)
Birde teri kokmasın diye bizde bebek 40 ını çıkana kadar her banyo suyunda bir tas tuz atılır eritilir ve vücuduna dökülür bu arada terimizde hiç kokmaz kaydirigubbakcemile3 benimde paşam yıkanırken bu suyla yıkanıcak faydası varmı bilmiyorum ama sizlerde deneyebilirsiniz.
Tuzlayımda kokma lafı doğruymuş demekki sırnaşık şey

Çok teşekkür ederim tatlım elbette bilgi veririm.

Çok sağol canım sizinkilerde hayırlı olsun , sağlıklı bir şekilde Allah kucaklarınıza almayı nasip etsin. Doktorum benden 1,5 saatlik uzaklıkta arabayla hele hele şu taşınma olayı esnasında gitmemiz pek mümkün değil. 2 hafta sonra aylık kontrolüm var. Ama telefonla görüşüp anlatıcam yine de gel derse gideriz. Ben çalışıyorum öyle yatıp dinlenmem pek mümkün değil ama bütün gün masa başında olan çok rahat bir işim var. Destekleriniz için teşekkür ederim.a.s.

Menim yüzüm tombul babayloncummmm, sabahları hele cok komik aynadan cekiyimde bi sabah getiriyim gülün azcık kaydirigubbakcemile3

Ekledim seni ahududulu, ay cok severim ahududulu dondurmayı cokacimcoook

Menim yüzüm tombul babayloncummmm, sabahları hele cok komik aynadan cekiyimde bi sabah getiriyim gülün azcık kaydirigubbakcemile3

Ekledim seni ahududulu, ay cok severim ahududulu dondurmayı cokacimcoook

abartmasan olmaz yani :) kesintisiz nese kaynagimizsin zuzucuum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…