bu mubarek cuma gününde edilen tüm dualarınız gerçek olsun....
allah gönlünüze göre versin..
sağlık ve sıhatle bebişlerimizi alalım kucağımıza...........
sağlık,neşe ,huzur bereket dolsun taşsın yuvalarımızzz
bu mubarek cuma gününde edilen tüm dualarınız gerçek olsun....
allah gönlünüze göre versin..
sağlık ve sıhatle bebişlerimizi alalım kucağımıza...........
sağlık,neşe ,huzur bereket dolsun taşsın yuvalarımızzz
sağlık ocağınd aki aşıyı mı oldun canım.
ben doktoruma soramdan gidip olmuştum.
ama bazı dokotrlar sağlık ocağında kini olmayın.
o difteri ila karışık diyormuş ya .merak ettim .
gör canım beni:)))) şişko anne adayını ve isim bulamadığı güzel kızını
zuzu eklemedim kaydirigubbakcemile3 haber vereyim dedim.......................
canım benim ekleriz birazdannn
şimdi kalabalık malesef burası...
Arkadaşlar öncelikle herkese günaydın ve hayırlı cumalar,
Ben 14+6 günlük hamileyim yani yarın 15. haftamı dolduruyorum. Eylül annesi olucam Allah kısmet ederse...
Siz bizden çok daha tecrubelisiniz diye size sormak istedim.
İlk üç ay içerisinde iç çamaşırımda ara ara kahverengi mini parçacıklar oluyordu veya küçük abdestimi yaptıktan sonra tuvalet kağıdına bu parçalardan geliyordu az bir miktarda.
Ama ilk üç ay içerisinde olduğundan pek önemsemiyordum sonuçta bebek yerleşiyordu ve böyle şeylerin normal olduğunu duymuştum. Son bir kaç gecedir taşınmak için ev topluyoruz sanırım kendimi de biraz yordum her ne kadar ağır kaldırmasamda biryerlere uzanmasam da... Bu sabah küçük abdestimi yaptıktan sonra peçetede yine o parçacıklardan gördüm ama az önce tuvalete çıktığımda böyle bir durum yaşamadım.
Doktorumu aradım ama öğleden sonra müsait olacakmış ona da soramadım bilen varsa lütfen bana yardım edin. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için...
ŞenizŞenizŞenizBak bi de dalga geciyo, yaramas seniiiiii, kovalarım bak oklavaylaklava: klava:
Benim basıma hic gelmedi cnm ama cok saglıklı ve normal bisi oldugunu zannetmiyorum, sen korkma ve kötü seyler düşünme ama biran once doktoruna cepten ulaşmaya çalış, en sağlıklı bilgiyi o sana verir ve emin ol ancak o kosulda için rahatlar, güzel haberlerini bizede getirmeyi unutma ayrıca :teselli:
dİlek akal bebeĞİn hayırlı olsun canım.....
İnŞallah Önemlİ bİŞey deĞİldİr stres yapma ÖĞleden sonra doktoruna gİt en İyİ tanıyı o koyacaktır.rahİm aĞzı aÇıklıĞını kontrol ettİr.bİrde servİkal uzunluĞunu ÖlÇtÜr...
Yat dİnlen pek ayaktakalmamaya ÇalıŞ canım geÇmİŞ olsun
bende bu gÜn doktora gİdİyorum heyoooooo
Menim yüzüm tombul babayloncummmm, sabahları hele cok komik aynadan cekiyimde bi sabah getiriyim gülün azcık kaydirigubbakcemile3
Ekledim seni ahududulu, ay cok severim ahududulu dondurmayı cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?