2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Tünaydınnnnnnnn, hepinize hayırlı cumalar umarım iyisinizdir. Ben sabahın 9.30 undan beri geziyorum kaydirigubbakcemile3 . Üst aldım kendime, kot pantolon aldımmm ilk defa kot giyicem ya yaşasın. Bideee panço aldım üstüme baharda giyerim diye.Artık tam hamile oldum ben kaydirigubbakcemile3

Canım şimdi 12'den sonra telefon açıcam dr.'a eğer gel kontrol edelim derse giderim.
Teşekkür ederim umarım dediğin gibidir, mühim birşey değildir. Bende sana hayırlı doğumlar dilerim canım..

nerede oturuyorsun dilelciğim.izmire çok mu uzak

günaydın tatlımmmmmmmmmm iyiyiz çok şükür sen nasılsın bakalımŞeniz

bende iyiyim çok şükür meleğimmmmmmŞeniz

dün akşam misafirim vardı geç gittiler sonra toparla falan uykum kaçtı
zaten çok yorulmuşım gündüzden belimde çok ağrıyodu bide yatınca uyuyamadım 11 te telefonla uyandım gene misafirim geliyo gündüzhihoyyyt

demet sende ekleyecektin unuttum sanma

canım ya fotoğraf makinesini ufak kızkardeşim almıştı dün istemeyi unuttum valla koşturmaktan -tatlicadiarzu-

Tirede oturuyorum canım ama Alsancağa gelmek nerdeyse 1,5 saat sürüyor ve çalıştığım içinde pek boş vaktimde olmuyor ama dr. tabi gelmelisiniz derse gideriz yine.

off uzak tabii oradada doğru dürüst doktor olmadığını söylüyorsun üzüldüm şimdi en azından buradan bir doktora gelsen arada telefonla herşeyi sorma imkanın doğar. istersen benim doktorun telefonunu vereyim akşam ararsın hastasıymış gibi konuşursun :)) tonlarca hastası olduğunda cep telefonuyla ulaşınca kim olduğunu bilmiyorlar nasıl olsa kaydirigubbakcemile3 yada doğruyuda söylersin ama gel bakalım der biraz pahalı benimki üzülme sonra

Yok canım zaten benim Alsancakta doktorum var özel muayehanesine gidiyorum. Sabah aradım kendisini ama hastası varmış 12.den sonra aramamı söyledi asistanı. Ben sabredemediğim için sizlerle paylaştım 15 dk. sonra arayacağım.Gerek yok yani senin doktorunu aramaya zaten çok ta memnunum doktorumdan. Yinede çok teşekkür ederim tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…