Canım sana arkadaslık teklifi gonderdim kabul et, arkadas olalım gorceksin, arkadaş listene eklemeden kimsenin resmini goremezsin...
günaydın kızlarrrrrŞeniz
keyifler nasıl:1hug:
canım sen içinde şüphe kalmasın.
bir güzle doktora git ve sorununu söyle canım.
olmaz mı?
hamilelilte önemli yada öenmsiz belirtiler kavramı değişiyor hep .
bünye ve zamana göre değişiyor
umarım hiç kötü bir şey yoktur.
hayırlı doğumalr dilerim
daha iyi olduguna sevindim. Gecmis olsun canim.
Canım ben İzmirin ilçesinde oturuyorum ve zaten bir kaç tane dr. var onlarda birbirinden beter, gitmek istemiyorum biri eski doktorum hayatta gitmem. Diğerlerinden birine veteriner diyorlar yani burda dr. gitsemde onun söylediklerinden hiç bir şekilde tatmin olmayacağım.
dilara resim ekleme sırası sende
nerede oturuyorsun dilelciğim.izmire çok mu uzak
günaydın tatlımmmmmmmmmm iyiyiz çok şükür sen nasılsın bakalımŞeniz
demet sende ekleyecektin unuttum sanma
Tirede oturuyorum canım ama Alsancağa gelmek nerdeyse 1,5 saat sürüyor ve çalıştığım içinde pek boş vaktimde olmuyor ama dr. tabi gelmelisiniz derse gideriz yine.
off uzak tabii oradada doğru dürüst doktor olmadığını söylüyorsun üzüldüm şimdi en azından buradan bir doktora gelsen arada telefonla herşeyi sorma imkanın doğar. istersen benim doktorun telefonunu vereyim akşam ararsın hastasıymış gibi konuşursun :)) tonlarca hastası olduğunda cep telefonuyla ulaşınca kim olduğunu bilmiyorlar nasıl olsa kaydirigubbakcemile3 yada doğruyuda söylersin ama gel bakalım der biraz pahalı benimki üzülme sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?