2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

abartmasan olmaz yani :) kesintisiz nese kaynagimizsin zuzucuum kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 Sen bi de beni pazartesi gör somurtup oturcam bön bön -tatlicadiarzu- Baslıcam yine yatcam kalkcam a kaydirigubbakcemile3 Ama bu pazartesi cinsiyet paylaşımı heycanım olcak, çarşambada dogumgunum gelecek hafta rahatız yane hic somurtmam ama kesin cok konusurum Şeniz

Anammmm kacta gidiyosun bakiiim küçük uslu öykünün yaramas annesiiii?? Bende yarın sabah 9 da detaylı usg ye gircem, kalbim güm güm gözlerim dürbünnn :1shok:

saat 6,15 te canım...............
bu gün gideyim bakalım...5 gün oldu kızımı özledim...
pazartesi günü de ayrıntılı usg ye gireceğim................
birde kalp ekografisi çektircem kızıma pazartesi............
bide aşı olacağım..................
ayyyyyyyyyyy ne çok işim var pazartesi...

işe de gelmiyeceğim pazartesi....
artık eve gelince haber veririm:sm_cool:
inşallah kötü bişey çıkmaz:çok üzgünüm:
bisürü de kan vercemmm bayılmasam bariikafamçokkarıştı

Ahududulucum cnm cok teşekkür ederim güsel yorumların için göbeeem ve bebeeemle ilgili, seninde resimlerini görelim ama olmas boyle, göbek kardeşliği kurduk şurda 2 gündür kaydirigubbakcemile5

Dİlek yakındakİ bİ koktora gİt o zaman İÇİn rahat etsİn canım

Canım ben İzmirin ilçesinde oturuyorum ve zaten bir kaç tane dr. var onlarda birbirinden beter, gitmek istemiyorum biri eski doktorum hayatta gitmem. Diğerlerinden birine veteriner diyorlar yani burda dr. gitsemde onun söylediklerinden hiç bir şekilde tatmin olmayacağım.

Niye kötü bişey cıksın bitanem aaaa valla dövcem bak klava: Hersey cok güsel cıkcak, öykünede bi bakıcaksın 5 günde kocaman olmus annesi, yakında tek parca halinde sıgmıcak ultrason ekranına, ay o gunleri de gostersin allahım hepimize kaydirigubbakcemile3 Sen tatlı bi kek ve meyve suyu gotur cnm bence yanında kan verme işlemi için CADIARZU

Ahududulucum cnm cok teşekkür ederim güsel yorumların için göbeeem ve bebeeemle ilgili, seninde resimlerini görelim ama olmas boyle, göbek kardeşliği kurduk şurda 2 gündür kaydirigubbakcemile5

bende gürücem göbeğini zuzuuum
çok meraklıyım dimi:CüvCüv:

malesef benim eşim izin vermiyo.:koyamıcam göbek ben:çok üzgünüm: ama benim göbüşüm de büyümüş. dün en bol eteğimi giydim ki bir hafta önce heralde ben bu eteği hamileliğimin sonuna kadar giyeceğim hamilelik falan giyemeyeceğim bu gidişle derken bi baktım dün dar geliyo artıkdelikafaduldendelikafadulden artık ben de hamilelik giyeceğimhihoyyyt

kızlar çok uykum var yaa bu aralar başladı önceden uykusuzluk çekiyodum şimdi uyku bi kendimi anlayamadımkaydirigubbakcemile3 zuzuumm benide eklermisin canım arkdaşlık daveti gönderdim de

Swethome sana bİrkaÇ gÜzel İsİm yazayımmmmmmmmm
burÇak
ela
melİs
duygu
alara
lİva
pelİn
pınar
canım tşk.
am bu isimlerin hepsini eledik.malesef babasıd bende kızımıza bir isim yakıştuamadık :)))))) kargaya yavrusu kugun görünürmüş missli

aminnn aminnnn
canım gördüm süpersin göbeğin
büyümüş bende çekebilirsem bugün koyarım
fırsat bulursam tabi
teşek.canım.
bekliyoruz ekleynce haber ver canım

sweethome'cum masallahin var valla.
yalniz birsey soyleyecem 8-9 kilo alan hepimizin kilolari gobeklere kalcalara gitmis. yuzde birsey yok, bu da cok guzel bence.
teşk.birtanem
valla artık doğumdan sorna anlayacğaız nerede kglar :)))-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

canım sen içinde şüphe kalmasın.
bir güzle doktora git ve sorununu söyle canım.
olmaz mı?
hamilelilte önemli yada öenmsiz belirtiler kavramı değişiyor hep .
bünye ve zamana göre değişiyor
umarım hiç kötü bir şey yoktur.
hayırlı doğumalr dilerim

Tamam cnm sorun yok o zaman, ama bence bigun eşinde otursun senle 10 dakka girsin foruma, kötü bisi olmadıgını görcek zaten, bi de oyle dene bakalım :lepi:

bende gürücem göbeğini zuzuuum
çok meraklıyım dimi:CüvCüv:

Giriş ücreti alıyorus cnm kaydirigubbakcemile3 1 adet hamile göbegi resmi karsılığı var, bende görcem yorum yapcam bana ne naniknanik

kızlar çok uykum var yaa bu aralar başladı önceden uykusuzluk çekiyodum şimdi uyku bi kendimi anlayamadımkaydirigubbakcemile3 zuzuumm benide eklermisin canım arkdaşlık daveti gönderdim de

aynen benim de çook uykum varmirmirmirmirmirmirmirmir
zaten ben çok uyurum ayıptır söylemesi çalışanların içinde 11 12ye kadar uyurum normalde. ama haftanın 4 günü eşim evde ve o evdeyken erken kalkıyorum. 8.30 da kalkıyorum en geç. tabi bi çoğunuza göre bu da geç bi saat ama bana çook erken.-tatlicadiarzu-
şimdi gözlerimi zor açık tutuyorumnaniknanik

ben eşime söylemdim buraya aklayacağımi.:)))))
saece şu fotoları bana maila t dedim.birilerine göstereceğimi anlamıştır kesin de .memleketegönderecğim sanmıştır.:)))))
garibim ne yapayım aklına kötü bir şey gelirse ekletmez diye söylemeidm:)))))) kötü birimiyim ben yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…