abartmasan olmaz yani :) kesintisiz nese kaynagimizsin zuzucuum kaydirigubbakcemile3
Anammmm kacta gidiyosun bakiiim küçük uslu öykünün yaramas annesiiii?? Bende yarın sabah 9 da detaylı usg ye gircem, kalbim güm güm gözlerim dürbünnn :1shok:
selsin bu arada gecti mi agrilarin??
Dİlek yakındakİ bİ koktora gİt o zaman İÇİn rahat etsİn canım
saat 6,15 te canım...............
bu gün gideyim bakalım...5 gün oldu kızımı özledim...
pazartesi günü de ayrıntılı usg ye gireceğim................
birde kalp ekografisi çektircem kızıma pazartesi............
bide aşı olacağım..................
ayyyyyyyyyyy ne çok işim var pazartesi...
işe de gelmiyeceğim pazartesi....
artık eve gelince haber veririm:sm_cool:
inşallah kötü bişey çıkmaz:çok üzgünüm:
bisürü de kan vercemmm bayılmasam bariikafamçokkarıştı
Ahududulucum cnm cok teşekkür ederim güsel yorumların için göbeeem ve bebeeemle ilgili, seninde resimlerini görelim ama olmas boyle, göbek kardeşliği kurduk şurda 2 gündür kaydirigubbakcemile5
ben de merak ediyorum sizin fotolarınızı görmek istiyorum ama göremiyorummmmmmm
Ahududulucum cnm cok teşekkür ederim güsel yorumların için göbeeem ve bebeeemle ilgili, seninde resimlerini görelim ama olmas boyle, göbek kardeşliği kurduk şurda 2 gündür kaydirigubbakcemile5
canım biraz hafifledi.ama gene var.mide ağrısı.daha doğrusu gaz.cuma doktora gidicem.söylücem bu şikayetlerimi belki bir ilaç filan verir
canım tşk.Swethome sana bİrkaÇ gÜzel İsİm yazayımmmmmmmmm
burÇak
ela
melİs
duygu
alara
lİva
pelİn
pınar
aminnn aminnnnbu mubarek cuma gününde edilen tüm dualarınız gerçek olsun....
allah gönlünüze göre versin..
sağlık ve sıhatle bebişlerimizi alalım kucağımıza...........
sağlık,neşe ,huzur bereket dolsun taşsın yuvalarımızzz
teşek.canım.canım gördüm süpersin göbeğin
büyümüş bende çekebilirsem bugün koyarım
fırsat bulursam tabi
teşk.birtanemsweethome'cum masallahin var valla.
yalniz birsey soyleyecem 8-9 kilo alan hepimizin kilolari gobeklere kalcalara gitmis. yuzde birsey yok, bu da cok guzel bence.
Canım ben İzmirin ilçesinde oturuyorum ve zaten bir kaç tane dr. var onlarda birbirinden beter, gitmek istemiyorum biri eski doktorum hayatta gitmem. Diğerlerinden birine veteriner diyorlar yani burda dr. gitsemde onun söylediklerinden hiç bir şekilde tatmin olmayacağım.
malesef benim eşim izin vermiyo.:koyamıcam göbek ben:çok üzgünüm: ama benim göbüşüm de büyümüş. dün en bol eteğimi giydim ki bir hafta önce heralde ben bu eteği hamileliğimin sonuna kadar giyeceğim hamilelik falan giyemeyeceğim bu gidişle derken bi baktım dün dar geliyo artıkdelikafaduldendelikafadulden artık ben de hamilelik giyeceğimhihoyyyt
bende gürücem göbeğini zuzuuum
çok meraklıyım dimi:CüvCüv:
kızlar çok uykum var yaa bu aralar başladı önceden uykusuzluk çekiyodum şimdi uyku bi kendimi anlayamadımkaydirigubbakcemile3 zuzuumm benide eklermisin canım arkdaşlık daveti gönderdim de
Tamam cnm sorun yok o zaman, ama bence bigun eşinde otursun senle 10 dakka girsin foruma, kötü bisi olmadıgını görcek zaten, bi de oyle dene bakalım :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?