2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım çok merak ediyorsan vajinal baktır ben vajinal baktırdım hem kesey hem kalp atışına

aslında boş yere merak benimkisi, bayram sonunu bekleyemiycem, ayın 5 inde gidicem, muhtemelen vajinal bakıcaklar, gittiğim hastanede gn.öğle bakıyorlar, ah bir görsem de rahatlasam :Saruboceq:

aslında boş yere merak benimkisi, bayram sonunu bekleyemiycem, ayın 5 inde gidicem, muhtemelen vajinal bakıcaklar, gittiğim hastanede gn.öğle bakıyorlar, ah bir görsem de rahatlasam :Saruboceq:

canım mide bulantıların yok değil mi daha

ayy arkadaslar ben çok gerginim bugün dün bir damala kanamam geldi sonra kahwerengi akıntı basladı Allahtan çok az dr birsey olmaz dio kırmızı kan çogalırsa gel dio bugün 5+5 im ama kafayı yicem ya bebişimi bişey olursa

canım mide bulantıların yok değil mi daha

olmaz mı canımcım, sabahları ve akşam geç vakit oluyor, kuru bir mide bulantısı (öğürtü şeklinde)

hftaya cuma kaç haftalık oluyosun ki canım?

şu anda 6+3 görünüyorum hesaplayıcılarla, bir de şunu öğrendim, döllenmenin olduğu gün ilk gün olarak sayılmıyormuş, sat'ın ilk günü 1.gün olarak değerlendiriliyormuş, öğleyse ben 6+3 üm. sat'ım 14 ekim.

selam arkadaslarr.. nerdeyse herkesin midesi fena anladigim kadariyka, benimki surekli diil ama bulantim oluyo daha cok bas donmem var..
ilsu dogum gunun kutlu olsun canimm, sende aynen benim gibi en buyuk dogun gunu hediyesini almissin. benim dogum gunum 22 kasimdi. bebisimi 19unda ogrendim:) hatta bebbisim vaktinden daha once gelmesse 2. evlilik yildonumumuzde de babasina ve bana hediye olacak ins. 30 temmuz:) bu arada kislar bisi sorcam beklemek cok yoruyo beni. saglik yonunden gelismemis bi ulkede yasiyorum 5+1iz su anda ne zaman gitsem duyarim kalp atisini sizcee?? bayramdan sorayi mi beklemem gerek??

ayrıca bn proluton depot igne wuruluyorum günde2 defada progynex kullanıyorum 2 düşük yasadıgım için werdi dr

canım bulantın yoksa süt içi diyecektim ben içemiyorumda:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…