Hürrem ve Ebush inşallah sizinkilerde çabucak geçiverir. zaten en fazla 3 ay sürüyormuşcokacimcoook sizde böle olursunuz yakında bulantı geçinceiştah çok açılıyomuş çünküü : )
Merhaba arkadaşlar,ben de zayıf biriyim normalde ama göbeğim hafifte olsa dışarı çıktı.Pantolonların düğmelerini,fermuarlarını sonuna dek çekip kapatamıyorum rahatsız oluyorum..Hatta artık açık bırakıyorum..Üstüne uzun kazaklar giyip öyle kapatıyorum..Ya ben aslında zayıf biriyim göbeğimde hiç yoktu ama şu an göbeğimde şişlik var ve boşluğum dolmaya başlamış dün farkettim bende pantolonlarımla rahat edemiyorum artık sıkıyoo..
Tekrar hayırlı cumalar :asigim: Aynen bende valla..Bütün gün nette çeşitli haftalarda ultrason görüntüleri nasıl olur diye araştırma yaptım,kendiminkiyle kıyasladım..Elimde ultrason olsa her dakika bakacağım nerdeysekaydirigubbakcemile3 İnşallah bebişin daha da büyümüştür inşallah annesi..:1hug:günaydın melek anneler....
Hepinizin cuma mubarek günü hayırlara vesile olsun...
Ben yarın melek yavrumu görmeye gidiyorum....
Elimde olsa eve ultrason alırdım valla...geçen haftadan beri bakalım nasıl olmuş miniğim.bu hafta nasılmış minik kuzum
Benim de çok iştahım yok..Dün bir toz alayım dedim kendime nazar değdirdim.O zaman biraz midem kötü oldu:bbo: Ancak bu sabah hiç bir şey yok çok şükür.Nazar değmesingünaydın kızlar nasılsınız bakalım benim miyde bulantım pek kalmadı ama yemek niye canım istemiyo onu anlamadım mutfağa girmek yemek yapmak zor geliyo....
kızlar bugun benim doğum günüm 26. yaşıma bastım:))) inş 26 yasında da bebişimi kucağıma alacağım
menekşecim benim hem bulantım var hem de birşeyler canım istiyor cokacimcoook bir de ayıptır söylemesi kuru kuru öğürtü geliyor sabahları onu atlattım mı idare ediyorum
EVET KIZLAR BENİM GÖBEĞİM VARDI ANCAK DAHA Bİ BÜYÜK OLDU :s AMA GAZDAN ÖTÜRÜ ŞİŞİMİŞ KARNIMIZ ÇOĞUDA ONDAN ÇÜNKÜ KARNIMIZ BÜYÜCEK KADAR MELEKLERİMİZ BÜYÜMEDİ HENÜZ....
SAĞOL CANIM MAŞALLAH AZALDI ZATEN BENİM Kİ 1 KAÇ HAFTA ÖNCESİNE GÖRE DAHA İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR SADECE ACIKINCA OLUYOR BÜYÜDÜK BİZ TEYZESİ :asigim:Hürrem ve Ebush inşallah sizinkilerde çabucak geçiverir. zaten en fazla 3 ay sürüyormuşcokacimcoook sizde böle olursunuz yakında bulantı geçinceiştah çok açılıyomuş çünküü : )
EVET KIZLAR BENİM GÖBEĞİM VARDI ANCAK DAHA Bİ BÜYÜK OLDU :s AMA GAZDAN ÖTÜRÜ ŞİŞİMİŞ KARNIMIZ ÇOĞUDA ONDAN ÇÜNKÜ KARNIMIZ BÜYÜCEK KADAR MELEKLERİMİZ BÜYÜMEDİ HENÜZ....
SAĞOL CANIM MAŞALLAH AZALDI ZATEN BENİM Kİ 1 KAÇ HAFTA ÖNCESİNE GÖRE DAHA İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR SADECE ACIKINCA OLUYOR BÜYÜDÜK BİZ TEYZESİ :asigim:
merhaba arkadaşlar
yeni geldim dr dan. sonunda meleğimin kalp atışlarını dinledim çok güzel bişey allh ım isteyen herkese nasip etsin.
merhaba arkadaşlar
yeni geldim dr dan. sonunda meleğimin kalp atışlarını dinledim çok güzel bişey allh ım isteyen herkese nasip etsin.
merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?