ayy arkadaslar ben çok gerginim bugün dün bir damala kanamam geldi sonra kahwerengi akıntı basladı Allahtan çok az dr birsey olmaz dio kırmızı kan çogalırsa gel dio bugün 5+5 im ama kafayı yicem ya bebişimi bişey olursa
iyi ki doğdun ilsuuuuuuuu, bebişinle mutlu yıllar sizeeeeeee
şuanda süt içiyorum :))))
osmakcım keseni görmnüştün sen sanirim eğer lekelenmen artarsa dr a git. bak o iğneler kanı çok sulandırıyor ya belki onlar kanama yapmıştır.
ayy arkadaslar ben çok gerginim bugün dün bir damala kanamam geldi sonra kahwerengi akıntı basladı Allahtan çok az dr birsey olmaz dio kırmızı kan çogalırsa gel dio bugün 5+5 im ama kafayı yicem ya bebişimi bişey olursa
canım progynex progestan dan dahada kuvvetli ondan onu werdi bide igne werdiDr progesteron iğnesi ya da vajinal jel vermedi mi canım?
şuanda süt içiyorum :))))
osmakcım keseni görmnüştün sen sanirim eğer lekelenmen artarsa dr a git. bak o iğneler kanı çok sulandırıyor ya belki onlar kanama yapmıştır.
canım progynex progestan dan dahada kuvvetli ondan onu werdi bide igne werdi
bademcim ben onu kanı sulandıran iğneler gibi sandım bilgi için tşkler .
bende bi düşük yaptım ama dr bana o tipşeyler vermedi .sadece folbiol kullanıyorum.
kızlar doktor bana folik asit yazdı ama benim önceden mide rahatsızlığım olduğu için çok kötü etkiliyor bırakmak zorunda kaldım.doktora başka bi çaresi varmı diye soracam...aranızda kullananınız varmı illaki içmek gerekiyormu???
kızlar doktor bana folik asit yazdı ama benim önceden mide rahatsızlığım olduğu için çok kötü etkiliyor bırakmak zorunda kaldım.doktora başka bi çaresi varmı diye soracam...aranızda kullananınız varmı illaki içmek gerekiyormu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?