2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Dr progesteron iğnesi ya da vajinal jel vermedi mi canım?

şuanda süt içiyorum :))))

osmakcım keseni görmnüştün sen sanirim eğer lekelenmen artarsa dr a git. bak o iğneler kanı çok sulandırıyor ya belki onlar kanama yapmıştır.

ilsu canım doğum günün kutlu olsun
açaba aranızda ikiz bebek bekleyen varmı
ben akşam karnımı eşime gösterdim inceledik bana dediki öncedende bu kadar vardı henüz hiç birşey yok dedi göbeğimden iğne yapıyorum ama sanki bebeklerime değdirecekmişim gibi hissediyorum iğne yapmada zorlanıyorum psikolojik olarak saçmalıyorum aslında ama sağ tarafıma iğneyi vuramıyorum

osmakcım keseni görmnüştün sen sanirim eğer lekelenmen artarsa dr a git. bak o iğneler kanı çok sulandırıyor ya belki onlar kanama yapmıştır.

dr önemli deyil dio damla seklinde oldugu için keseyi görmedim daha persembe randewum war dr güveniyorum aslında çok iyi ve tanınmış bir dr ama bana persembe kontrole gelcen dio geleyimmi diyom gerek yok dio ayrıca afiyet olsun canım

canım benimde gecen pazar çok açık kahve akıntım başlamıştı bende tedirgin oldum ertesi günü doktor gel bakalım dedi gittim rahim içinde herhangi bir kanama yok dedi rahim ağzından kaynaklanıyor dedi ama istirahat et dedi bu akıntı gecene kadar pek hareket etme dedi ve şükür gecti moralini bozma olabiliyormuş ama yinede doktorun baksın bence

dr una güvenmelisin tatlım ozaman .
Bebek tutunma yerleşme aşamasında olabiliyor birde bu tip kanamalar .ama rahat etmiyorsa da gidersin dr a . geçmiş olsun.

Canım sanırım yanlışın var..progesteron iğneleri kanı sulandırmıyor..tam tersi..yerimseniben

Kanı sulandıran coraspirin,bebek aspirini ve aspirin ....

Bende kanama vardı,bu yüzden doktorum coraspirini kestirdi..Progesteron iğnelere başlattı öyle kesildi kanama,lekelenme..Coraspirin ve bebe aspirini kanı sulandırıyor dedi..Şimdi hem iğne hem de jel kullanıyorum..Çok şükür problem yok şimdilik..

kızlar doktor bana folik asit yazdı ama benim önceden mide rahatsızlığım olduğu için çok kötü etkiliyor bırakmak zorunda kaldım.doktora başka bi çaresi varmı diye soracam...aranızda kullananınız varmı illaki içmek gerekiyormu???

bademcim ben onu kanı sulandıran iğneler gibi sandım bilgi için tşkler .
bende bi düşük yaptım ama dr bana o tipşeyler vermedi .sadece folbiol kullanıyorum.

canım progynex progestan dan dahada kuvvetli ondan onu werdi bide igne werdi

Canım zaten progynex iğnesi progesteron hormonu..50 ml lik tüplerde de satışı var..25 ml lik de..ben günde 100 ml kullanıyorum..İğne daha etkili oluyor bu yüzden öneriyor dr.

bademcim ben onu kanı sulandıran iğneler gibi sandım bilgi için tşkler .
bende bi düşük yaptım ama dr bana o tipşeyler vermedi .sadece folbiol kullanıyorum.

Canım o ve folik plus aynı hemen hemen..bunlar bebeğin tutunmasını sağlamıyor.Sadece bebeğin noral tüp gelişimi için gerekli..Vitamin takviyesi..benim tüp bebek olduğu için riskli hamilelikler gurubundayım bu yüzden ek progesteron takviyesine ihtiyacım var...

canim sen istersen yine bi doktoruna sor ama benim doktorum cok onemli oldugunu bebegin omurilik ve beyin gelisiminde buyuk rol oynadigini soylemistii. hatta bebek dusunmeye basladigin andan itibaren kullanman cok daha iyi demisti. yaklasik 3 ay oncesinden falan.:1hug:

canım ben kullanıyorum hatta gebelikten 5 ay önce başlamıştım

Ben de hamilelikten 3 -4 ay öncesinden düzenli olarak kullandım,hala devam ediyor..Hatta evlendikten sonra da ara ara alıyordum folik plusı..İnşallah bebişlerimize faydalı olur..:asigim:

kanı sulandıran doktor bana başka bir iğne verdi düşük riskine karşı dedi hergün göbekten oluyorum
nevparin 5000 bunun yanında ben folbiol,elevit,progesteron fitil,coraspirin kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…