2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sola yatıyorum aradan 15 dakika geçiyo dalmışım bi uyanıyorum düz bi şekilde uyuyyorum ama bu seferde yatış şekliyanlış olduğundan kramp giriyo -tatlicadiarzu-

kızlar sırt üstü yatmak tehlikeliymiş oksijen az gidiyormuş bebişe sanırım, doktor arada sağına da yat ama çok uzun süre değil dedi ama sırt üstü kesinlikle yatma dedi :1no2:

Kizlar herkese gunaydin. cay suyunu koydum, bir goz atayim kimler var dedim.

ben de ayni sekilde uyuyorum Demetcim. ben sola yatiyorum ama sikilinca saga ya da sirt ustune de kayiyorum. sonucta insaniz sikiliriz, bir tarafimiz agrir.

canim nasil isterse oyle uyuyorum. ama sirt ustunun sadece kan dolasimi olmadigi icin zararli oldugunu okumustum. sirt ustu yatisi kisa oomak kaydi ile bence sag sol yatilabilir. sonucta sola yatarsak da bize zarar. kalbe baski yapiyoruz cunku. biraz sag biraz sol. biraz bebek, biraz biz.

hoşgeldin tatlım görüşemiyoruz uzun zamandır iyisin demiŞeniz

evet canım sırt üstü yatma dedi doktorum sağa arada yatabilirsin ama çok uzun yatma dedi besin gitmiyormuş nedense:sm_confused:

amin canım inşallah bol bereket getiriler 4 ay oldu eşim evde -tatlicadiarzu-

Dilaracim olur boyle zamanlar. sikma canini. insallah esin de en kisa zamnda is bulur. bu krizde vallahi insan neye guvenecegini sasiriyor. ben ozel sektorde calisiyordum. iyi bir meslegim ve isim var. esim de devlette. onunn isi garanti. ama ne olursa olsun kredi isine vs girip ev, araba alamiyoruz. cesaret edemiyoruz. ki iki maas. Allah tek maas olanlara, ustelik esi ozel sektorde olana, ustelik de calismayana sabir versin yarabbim. insallah bir cikar yol biulunur.

ozelde belli mi olur bugun var yarin yok o is. ne kadar el ustunde tutulsan da patronun iki dudagi arasindasin.

eğer sağ tarafıma yatıp uyursam hiç gece uyanmadan sabaha kadar uyuyorum acaba rahatsız olsam gece uyanırım yeterki sağıma yatayım uyku problemim olmuyo ozamanmirmirmirmir bide benim kıss hep sağda :ecrin_bebek:

kızlar sırt üstü yatmak tehlikeliymiş oksijen az gidiyormuş bebişe sanırım, doktor arada sağına da yat ama çok uzun süre değil dedi ama sırt üstü kesinlikle yatma dedi :1no2:

evet sırt üstü çok az oksijen gidiyormuş bebeğime kıyamıyorum:ecrin_bebek:
ama ben de kendimi bazen sırt üstü buluyorum:çok üzgünüm:

Demetcim hosbulduk, ben de seni goremiyordum sanki bir kac gunudr. icten ice de merak ediyordum. ama dedim bizim Demet kesin kiz kardesindeki fistigi sevmeye gitmistir. bu arad bebek nasil? yegenin?

sırt üstü yatmak 8 aydan sonra tehlikeliymiş. bide bi arkadaşım sağa sola dönerken yatakta kalk otur öyle dön kordon dolanmasın deddi sizde duydunuzmu böle bişey be yapamıyorum uyku sersemi unutuyorummmmmmmkafamçokkarıştı

evet inş bu kriz daha fazla vurmadan biter kızlar. dilaracım en kısa sürede iyi bir işi olur inş eşinin. ve olmaya herkese nasib etsin Rabbim

ya kizlar bu arada artik gecmisi okuyamadan daliyorum konulara. yoksa sizi kaciriyorum. soyle bir goz atiyorum. tamam. hersey yolunda mi aksilik var mi diye.

kızınız uğur getirir cnm eşinde güzel bi eşe girer merak etme yaza herşey düzelicek allahın izniyle

amin canım inşallahhhhh allah herkesin yardımcısı olsun:Saruboceq:

hoş geldin canım :1hug: herkes diyo seçimden sonra düzelcek inşallahta öyle olur neye güvenceğimizi şaşırdık-tatlicadiarzu-

Demetcim hosbulduk, ben de seni goremiyordum sanki bir kac gunudr. icten ice de merak ediyordum. ama dedim bizim Demet kesin kiz kardesindeki fistigi sevmeye gitmistir. bu arad bebek nasil? yegenin?

gittiler canım senin gibi gurbet ellere uçtularsenağlama
hergünveb cam dan görüşüyoruz ama kuzucuğumun kokusunu bile özledim şimdiden, teyzelik de annelik gibi bence çok mzor oldu ayrılmamızsenağlama
ama yuvalarında sağlıklı ve mutlu olsunlarda ne yapalım çekecez hasret:çok üzgünüm:

Canim o oturup donme olayi zaten ilerde kendiliginden olacak:) cunku o kadar buyuk ki karnin donemiyormussun eskisi gibi. mecburen oturma pozisyonuna gecip oyle donuyormussun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…