umarım bebeklerimiz bereket getirir şu kriz ortamı biter bolluk bereket olurrr inşalah.
bacaklarının arasına yastık al canım yarısını da karnının altına doğru çek
kolunu başındaki yastığın altına koy
ben anca bu şekilde yatıyorum gece wc e bi uyanıyorum gene sırt üstü yatmışım:çok üzgünüm:
şimdiden böyleyiz son aylarda napıcaz kızlar Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
amin canım inşallah bol bereket getiriler 4 ay oldu eşim evde -tatlicadiarzu-
Kizlar herkese gunaydin. cay suyunu koydum, bir goz atayim kimler var dedim.
ben de ayni sekilde uyuyorum Demetcim. ben sola yatiyorum ama sikilinca saga ya da sirt ustune de kayiyorum. sonucta insaniz sikiliriz, bir tarafimiz agrir.
canim nasil isterse oyle uyuyorum. ama sirt ustunun sadece kan dolasimi olmadigi icin zararli oldugunu okumustum. sirt ustu yatisi kisa oomak kaydi ile bence sag sol yatilabilir. sonucta sola yatarsak da bize zarar. kalbe baski yapiyoruz cunku. biraz sag biraz sol. biraz bebek, biraz biz.
kızlar sırt üstü yatmak tehlikeliymiş oksijen az gidiyormuş bebişe sanırım, doktor arada sağına da yat ama çok uzun süre değil dedi ama sırt üstü kesinlikle yatma dedi :1no2:
sırt üstü yatmak 8 aydan sonra tehlikeliymiş. bide bi arkadaşım sağa sola dönerken yatakta kalk otur öyle dön kordon dolanmasın deddi sizde duydunuzmu böle bişey be yapamıyorum uyku sersemi unutuyorummmmmmmkafamçokkarıştı
kızınız uğur getirir cnm eşinde güzel bi eşe girer merak etme yaza herşey düzelicek allahın izniyle
Dilaracim olur boyle zamanlar. sikma canini. insallah esin de en kisa zamnda is bulur. bu krizde vallahi insan neye guvenecegini sasiriyor. ben ozel sektorde calisiyordum. iyi bir meslegim ve isim var. esim de devlette. onunn isi garanti. ama ne olursa olsun kredi isine vs girip ev, araba alamiyoruz. cesaret edemiyoruz. ki iki maas. Allah tek maas olanlara, ustelik esi ozel sektorde olana, ustelik de calismayana sabir versin yarabbim. insallah bir cikar yol biulunur.
ozelde belli mi olur bugun var yarin yok o is. ne kadar el ustunde tutulsan da patronun iki dudagi arasindasin.
Demetcim hosbulduk, ben de seni goremiyordum sanki bir kac gunudr. icten ice de merak ediyordum. ama dedim bizim Demet kesin kiz kardesindeki fistigi sevmeye gitmistir. bu arad bebek nasil? yegenin?
sırt üstü yatmak 8 aydan sonra tehlikeliymiş. bide bi arkadaşım sağa sola dönerken yatakta kalk otur öyle dön kordon dolanmasın deddi sizde duydunuzmu böle bişey be yapamıyorum uyku sersemi unutuyorummmmmmmkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?