2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

arkadaşlar ben ağudtos annesiyim daha önce de bi kaç kere yazdıdım ama bilemiyorum hatırlarmısınız. bugün dr a gittim ayrıntılı usg vardı. daha önce kız denilmişti bana şimdi de dr erkek dedi bende pipiyi gördüm gal,iba görmeseydim uyduruyo dicektim nası olvcak ya çok muallakta kaldım ben de en çok bundan korkuyodum. sizinle paylaşmak istedim.

canım korkma neden korkuyosun kız erkek yeterkı saglıklı olsun
pipisını görduysen erkektır helekı ayrıntılıda
bızede pıpısını gosterdı doktorum ayrıntılıda da gorduk erkeka.s

ayrıntılıda bakıldıysa doğrudur cnm önemli olan sağlıklısı alışırsın oğluşunada üzülme tatlım sağlıkla gelsin meleklerimiz yeter

kızlar eve geri zor geldik daha caddeye çıktım hava karardı bi dolu bi yağmur gök gürültüsü bim vardı hemen kendimizi bime attık içerde yarım saat dolaştık yağmur dinmedi biraz duruldu hemen eve geri koştumkaydirigubbakcemile3

canım ben de oldum. dün yaptırdım. bir sonraki aşıyı da 14 nisanda yapacaklar. yani bir ay ara ile yapıyorlar.

canim sagolasin cevabin icin. bebisine de masallah. kocaman olmus. allah nazardan korusun. saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin ins.
canim aman dikkat et kendine. yat dinlen. masallah bebislerinee
size ell salladı teyzeleriii,,,,

ayy masallah oykumuza.. ne kadar gusel bi poz. hakikaten annesi gibi foto cekilmeyi seviyo:)
ne gusel ogrenmissin canim cinsiyetini. allah hayirli etsin. kiz erkek ne farkeder. saglikli olsunlar yeter. darisi basimaa:)
o kadar soguk mu ya... burda bildiginiz yaz havasi vardi. kaloriferlerde son surat yaniyo. bunaldim evde. boguluyorum sandim. haziranda ne yapicam bilmem:1shok:

sıla sorma canım istanbul bu kış hiç güzel geçmedi yağmur ve soğuk çok martın ortası oldu havada değişen bişey yok en azından önceleri mart girince biraz hava yumuşardı ama daha görmedik güzel havayı belki haftaya artık açar bu kadar yağmurdan sonra :1no2:

selam kızlar ne çok muhabbet olmuş akşamdan beri bilmem oku oku bitermihihoyyyt

belim ağrıyor çok oturamıyorum pc de

melek o öykünün ellerini yerim bennnnnnŞeniz
maşallah fıstığıma yaa nasıl tatlı çıkmışşşşŞeniz

dogrudur canim. ama istanbul iste yaa... keske orda olsam... hasretim tasina topraginaa...senağlama

esımı beklıyorum bende dısarı cıkıcaz
işten geldı bu seferde arabayı servısten almaya gıttı
adamın yuzunu goremez oldum aksam gec gelıyo hafta sonu gec gelıyo
bı tek pazarımız var ondada hava kötübenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…