hüzün cnm o zaman kendinin doktoru olucaksın bi şeyler dene bak ne iyi geliyo bastırıyo mideni deneme yanılma yap cnmkaydirigubbakcemile5
kızlar dısarıda karla karısık dolu yagıyo ve hava buz gıbı oldu:1shok:
cnm nerede oturuyosun
ben ikitellide oturuyorum canım avrupa yakasında
arkadaşlar ben ağudtos annesiyim daha önce de bi kaç kere yazdıdım ama bilemiyorum hatırlarmısınız. bugün dr a gittim ayrıntılı usg vardı. daha önce kız denilmişti bana şimdi de dr erkek dedi bende pipiyi gördüm gal,iba görmeseydim uyduruyo dicektim nası olvcak ya çok muallakta kaldım ben de en çok bundan korkuyodum. sizinle paylaşmak istedim.
arkadaşlar ben ağudtos annesiyim daha önce de bi kaç kere yazdıdım ama bilemiyorum hatırlarmısınız. bugün dr a gittim ayrıntılı usg vardı. daha önce kız denilmişti bana şimdi de dr erkek dedi bende pipiyi gördüm gal,iba görmeseydim uyduruyo dicektim nası olvcak ya çok muallakta kaldım ben de en çok bundan korkuyodum. sizinle paylaşmak istedim.
canım ben de oldum. dün yaptırdım. bir sonraki aşıyı da 14 nisanda yapacaklar. yani bir ay ara ile yapıyorlar.
canim sagolasin cevabin icin. bebisine de masallah. kocaman olmus. allah nazardan korusun. saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin ins.dün bebeğimi de gördüm detaylı ultrasona girdim. ilk defa bu kadar uzun süre bebeğimi görebildim. çok güzeldi ve maşallah çok sağlıklı görünüyormuş. üstelik bir hafta da önden gidiyor bebeğim. 608 gr olmuş oğlum.
canim aman dikkat et kendine. yat dinlen. masallah bebislerineegünadın kızlaaaar
bugün herkes erkenci bakıyorum...ben pek ii uyuyamadım bu gece..
perşembe günü yeni doktoruma gittim bana biraz soğuk geldi ama usg de iyiydi detaylı ultrasonda bakıldığı gibi heryerlerine baktı bebeklerimin...maşallah gayet sağlıklılarmış 400 gr olmuşlar..
yalnız benim rahim ağzım 26 mm olduğu için pek dolaşmamamı sürekli dinlenmemi söyledi..çünkü erken doğum belirtisiymiş...dinlenirkende oturmak yok dedi sürekli uzanıcaksın...çünkü oturma pozisyonu en çok baskı uygulayan pozisyonmuş
bende şimdi bi sağa yatıyorum bi sola
eski doktorumu aramadım henüz içimde ona karşı suçluluk hissediyorum...
bu doktorumla ilgili dedün tatsız bişey öğrendim eltimin arkadaşını ameliyat etmiş..çok kötü olmuş iç kanama geçirmiş kız nerdeyse ölüyormuş tekrar ameliyat olmuş...şimdi de bunu taktım kafama
ayy masallah oykumuza.. ne kadar gusel bi poz. hakikaten annesi gibi foto cekilmeyi seviyo:)
ne gusel ogrenmissin canim cinsiyetini. allah hayirli etsin. kiz erkek ne farkeder. saglikli olsunlar yeter. darisi basimaa:)arkadaşlar ben ağudtos annesiyim daha önce de bi kaç kere yazdıdım ama bilemiyorum hatırlarmısınız. bugün dr a gittim ayrıntılı usg vardı. daha önce kız denilmişti bana şimdi de dr erkek dedi bende pipiyi gördüm gal,iba görmeseydim uyduruyo dicektim nası olvcak ya çok muallakta kaldım ben de en çok bundan korkuyodum. sizinle paylaşmak istedim.
o kadar soguk mu ya... burda bildiginiz yaz havasi vardi. kaloriferlerde son surat yaniyo. bunaldim evde. boguluyorum sandim. haziranda ne yapicam bilmem:1shok:kızlar eve geri zor geldik daha caddeye çıktım hava karardı bi dolu bi yağmur gök gürültüsü bim vardı hemen kendimizi bime attık içerde yarım saat dolaştık yağmur dinmedi biraz duruldu hemen eve geri koştumkaydirigubbakcemile3
sıla sorma canım istanbul bu kış hiç güzel geçmedi yağmur ve soğuk çok martın ortası oldu havada değişen bişey yok en azından önceleri mart girince biraz hava yumuşardı ama daha görmedik güzel havayı belki haftaya artık açar bu kadar yağmurdan sonra :1no2:
nasıl resim ekleniyo biri bana yardımcı olsun bende göbüş ekliyim
canım aşağıdaki linki tıkla oradan broe
wse den pc den resmi seç ve start uplaod tıkla çıkan linki de buradaki grafik ekle kutucuğuna yapıştır
ImageShack® - Image Hosting
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?