2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım şükredelim yinede bu işsizlikte çalışıyorlar çok şükür böyle düşün ve kendini üzme tatlımŞeniz

teşekkür ederim canım idare ediyorum çok şükür siyatiğim çok canımı yakıyo son günlerde hiç sevmiyor bu havaları belimi de etkiliyor haliyle

sen nasılsın?

dbende iyiyim sağol cnm , aman dikkat et havalar çok yanıltıcı ayaklarını çok sıcak tut cnm

düzelse artık havalar biz ağır kıyafetler ağır yakında yuvarlanarak gideriz:roflol:

canım sorma ben kendi halime gülüyorum toptan beterim gibime geliyo delikafadulden delikafadulden
teşekkür ederim canım idare ediyorum çok şükür siyatiğim çok canımı yakıyo son günlerde hiç sevmiyor bu havaları belimi de etkiliyor haliyle

sen nasılsın?

demet geçmiş olsun canım bel ağrısı çok oluyo helde gece dayanamıyorum yatakta dönmekten :1no2

dbende iyiyim sağol cnm , aman dikkat et havalar çok yanıltıcı ayaklarını çok sıcak tut cnm

canım sorma ben kendi halime gülüyorum toptan beterim gibime geliyo delikafadulden delikafadulden

demet geçmiş olsun canım bel ağrısı çok oluyo helde gece dayanamıyorum yatakta dönmekten :1no2

teşekkürler kızlar Şeniz

dilaracım sanada geçmiş olsun canım

sen nasılsın?

gecmis olsun canim. rabbim sifa versin. bel agrisi hepimizin ortak sikayeti sanirim hemen hemen. benimde geceleri cok agriyo.benneyaptımki

gecmis olsun canim. rabbim sifa versin. bel agrisi hepimizin ortak sikayeti sanirim hemen hemen. benimde geceleri cok agriyo.benneyaptımki

sanada geçmiş olsun sılacım

benim siyatikten birazda...
sabah yataktan kalkamıyorum yada uzandıysam-tatlicadiarzu-
bas bas bağırtıyo acısı, sol kalçamdan tüm bacağıma ve belime doğru yayılıyosenağlama
ilaç kullanamıyorum o yüzden dayanılmaz oldu:1no2:
bunada hamd olsun çekerim yeterki bebeğim sağlıklı olsun
Rabbim beterinden korusun hepimizi:Saruboceq:

merhabalar kızlar,
demet çok geçmiş olsun. hemen hemen hepimizde var hamileliktn kaynaklanan bel sırt vs ağrısı ama seninki daha ağırmış geçmiş olsun.
benim de sol kaburgalarım ağrıyor. sol tarafıma yatmakta zorlanıyorum bu yüzden.

hoşgeldin canım teşekkür ederim.

sürekli sola yatmaktan olabilir geçmiş olsun tatlım.

ben normalde sola hiç yatamazdım şimdi mecbur zorluyorum kendimi kansızlıktan zaten çarpıntım var birde kalbimin üstüne yatınca baya bi rahatsız oluyorum ama doktor kesin soluna yatacaksın dedi başka çare yok:1no2:

kızlar ben halen sol tarafıma yatamıyorum ne yaparsam yapayım..

bacaklarının arasına yastık al canım yarısını da karnının altına doğru çek
kolunu başındaki yastığın altına koy
ben anca bu şekilde yatıyorum gece wc e bi uyanıyorum gene sırt üstü yatmışım:çok üzgünüm:

şimdiden böyleyiz son aylarda napıcaz kızlar Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

evet sola yatmak benim için de baya zor oldu. kendimi zorluyorum resmen. aslında bu işin tam aslını dr ile konuşmak lazım. sola yatınca kan akışı rahme iyiymiş ama sağa yatınca da aynı şekilde iyi olması gerekmiyor mu?? bi yerde okumuştum sağda alt ana toplardamar olduğu için oraya baskı yapıyormuş rahim ve ayaklarda falan ödem oluşuyormuş. sırf bunun için mi acaba sağa yatmayın muhakkak sola yatın diyolar?? sağa yatınca da bebeğim besleniyorsa yeterince sağıma yatmak istiyorum ben de.. kabus gibi oldu artık

sırt üstü yatmakta problem oluyo aslında. uzun süre öyle yatmışsam belim çok ağrıyor. sizde de oluyor mu kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…