telşekkürler demetcim .nasılsın bu arada
dilaracım çok teşekkürler cnm resim çekilip ekliycem
esımı beklıyorum bende dısarı cıkıcaz
işten geldı bu seferde arabayı servısten almaya gıttı
adamın yuzunu goremez oldum aksam gec gelıyo hafta sonu gec gelıyo
bı tek pazarımız var ondada hava kötübenneyaptımki
teşekkür ederim canım idare ediyorum çok şükür siyatiğim çok canımı yakıyo son günlerde hiç sevmiyor bu havaları belimi de etkiliyor haliyle
sen nasılsın?
düzelse artık havalar biz ağır kıyafetler ağır yakında yuvarlanarak gideriz:roflol:
teşekkür ederim canım idare ediyorum çok şükür siyatiğim çok canımı yakıyo son günlerde hiç sevmiyor bu havaları belimi de etkiliyor haliyle
sen nasılsın?
canım şükredelim yinede bu işsizlikte çalışıyorlar çok şükür böyle düşün ve kendini üzme tatlımŞeniz
dbende iyiyim sağol cnm , aman dikkat et havalar çok yanıltıcı ayaklarını çok sıcak tut cnm
canım sorma ben kendi halime gülüyorum toptan beterim gibime geliyo delikafadulden delikafadulden
demet geçmiş olsun canım bel ağrısı çok oluyo helde gece dayanamıyorum yatakta dönmekten :1no2
haklısın canım bunada sukur ınsallah bı an önce şu krızı atlatırız.....:Saruboceq:
sen nasılsın?
gecmis olsun canim. rabbim sifa versin. bel agrisi hepimizin ortak sikayeti sanirim hemen hemen. benimde geceleri cok agriyo.benneyaptımki
merhabalar kızlar,
demet çok geçmiş olsun. hemen hemen hepimizde var hamileliktn kaynaklanan bel sırt vs ağrısı ama seninki daha ağırmış geçmiş olsun.
benim de sol kaburgalarım ağrıyor. sol tarafıma yatmakta zorlanıyorum bu yüzden.
kızlar ben halen sol tarafıma yatamıyorum ne yaparsam yapayım..
kızlar ben halen sol tarafıma yatamıyorum ne yaparsam yapayım..
bacaklarının arasına yastık al canım yarısını da karnının altına doğru çek
kolunu başındaki yastığın altına koy
ben anca bu şekilde yatıyorum gece wc e bi uyanıyorum gene sırt üstü yatmışım:çok üzgünüm:
şimdiden böyleyiz son aylarda napıcaz kızlar Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?