2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

evet canım bende biliyorum hatta doktorum söylemişti yataktan birden kalkmayın ve birden sağdan sola yada soldan sağa bi kerede dönmeyin ilk önce düz konumda kalkın ve sağ veya solunuza dönün gamyoncuiremsu

kizlar bir ce deyip gorundum ama bir dus alip kahvaltiyi hazirlayayim. hepinizi opuyorum. hep aklimdasiniz her biriniz. sevgiler.

ilahi kibele güldürdün beni:roflol:

ya benim bir basligim var gebelik kisminda. ruyasini gorduktan sonra hamile olanlar diye. kim gelinlik giyer ya da altin takarsa hamile kaliyor:)

ben de gormustum kendimi gelinlikle ama bu gece gene gordum:) altibn takmadim da pirlanta bir bileklik gordum vay vay vay! dedim hamileyim heralde:)

ya kizlar bu arada artik gecmisi okuyamadan daliyorum konulara. yoksa sizi kaciriyorum. soyle bir goz atiyorum. tamam. hersey yolunda mi aksilik var mi diye.

bende çok kaçırdım ve de okuyamadım çok fazla oturamıyorum pc başında oturuncada muhabbet tatlı geliyor:sm_confused:

Anam ben bu gece ruyamda gelinlik giydim. gene mi hamileyim ne:)

hayır olsun inşallah canım gelinlik iyidir murattır derler başka çok istediğin birşey olacak sanırımşutarafagitti

delikafadulden bu arada gelinliğini gördüm resimlerini. çok yakışmış kibele gelinliğin çok güzel bi gelin olmuşsun. eteğini de çok beğendim gelinliğinin.

ben görmedim yaaaaaa bende istiyorummmmkaydirigubbakcemile

kizlar bir ce deyip gorundum ama bir dus alip kahvaltiyi hazirlayayim. hepinizi opuyorum. hep aklimdasiniz her biriniz. sevgiler.

afiyet olsun tatlım güzel yap kahvaltımızı prensesimize yarasınŞeniz

daha sık karşılaşmak ümidiyle kocaman öptümŞeniz

delikafadulden bu arada gelinliğini gördüm resimlerini. çok yakışmış kibele gelinliğin çok güzel bi gelin olmuşsun. eteğini de çok beğendim gelinliğinin.

canim cok sagol. ilk o gelinligi giydim gelinlikcide.o kadar begendim ki. ustume gore dikildi, geri verdim. valla hic vermek istemedim. ama zaten o etegi ben nereye koyacaktim ki:) kocaman.

Nurcugum evlilik hazirligi bolumunde albumler var. bu da benim gelinligim diye koymustum orada bir kiz kabarik etekli gelinlik modelleri gormek isteyince.

ayyy canım yaaaaa peri kızı gibisin maşallahhhhhhhhhhhhhŞeniz

Rabbim mutluluğunuzu bozmasın tatlım yavrunuzla taçlansın aşkınız

gelinliğinde harika gerçekten çokta yakışmışŞeniz

kibele canım allah mesut etsin çok güzelsin allah ayırmasın rabbim eşinle sana çocuğunuza uzun ömürler versin çok harika çıkmışsınız maşallahhhh a.s.

Kizlar coook tesekkur ederim.. o sizin kendi guzelliginiz. kalbiniz guzel oldugu icin karsinizdakini kalbiniz gibi goruyorsunuz.

Nurcum isim konusunda karar veremedim acikcasi. Ben Eda'da cok israrci degilim acikcasi. esim de Berfin olsun istiyorum. Berfin Kurtce bir isim. Kar delen, kardan gelen demek. Esim Kurt degil. Ama dogulu. Berfin doguda yaygin bir isim. Gerci artik bu tarafta da cok kullanilmaya basladi. kirmak istemiyorum ama ne bileyim bir tarafa cekilebilecek isimler koymak da pek istemiyorum. isin ilginci Berfin'i ben de cok severim.

Esim Eda ismini pek begenmiyor ama.

ah su tabular, tabular...

Sagol Dilaracim. Amin diyorum dileklerin icin. bebek ailemize mutluluk getirdi, eskiden de iyiydik ama ne zaman onu istedik daha iyi oldu hersey. daha siki tutunduk. insallah hep boyle gider.

cnm bence berfin çok güzel bi isim manasıda güzel bi tarafa çekileceğini düşünme gayet kibar narin bi kız ismi edadan daha güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…