2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

3 4 aya kadar canım sonra bebek artık hareketlenmeye başladığı için olmuyo:tomato:

ya ben turkiyede dogum yapicam nasip olursa. ordan buraya tekrar gelmemde bebegin 40indan sora olacak. sadece 2 ay icin buraya ana kucagi tasimam anlamsiz mi oluyo bu durumda. malum ucaklarda kilo problemimiz oluyo ya..benneyaptımki

ya ben turkiyede dogum yapicam nasip olursa. ordan buraya tekrar gelmemde bebegin 40indan sora olacak. sadece 2 ay icin buraya ana kucagi tasimam anlamsiz mi oluyo bu durumda. malum ucaklarda kilo problemimiz oluyo ya..benneyaptımki

canım vallahi hem rahatta oluyo tabi 2 ay içinde gereksiz bişey ama hevesleniyosan al 3 4 ayda olsa idare ediyo tabi uçaklada hiç yolculuk yapmadım ben nasıl olur onuda bilemembenneyaptımki

Silacim cok tesekkurler,
ben geldim bu arada.

hosgeldin canimm. afiyet olsun. yaptin mi kahvaltini?? biz bitirdik gunu siz simdi basliyosunuzzkaydirigubbakcemile3 bu arada sen dun alisverise cikacaktin kizina yanlis mi hatirliyorum. ben cicilerinizi yakindan takip ediyorum dagamyoncuiremsu

canım vallahi hem rahatta oluyo tabi 2 ay içinde gereksiz bişey ama hevesleniyosan al 3 4 ayda olsa idare ediyo tabi uçaklada hiç yolculuk yapmadım ben nasıl olur onuda bilemembenneyaptımki

ya zaten burda heveslendigim bi cok seyden geri kaliyorum. napalim 2-3 ay icinde olsa alirim ben.. ucakta nasil oluyo onu bende net bilmiyorum ama illaki bi formulu vardirfisfisfis

canim ucakta yer ayirtiyorsun bebegim olacak diye sana basinetli koltuk veriyorlar.
bebek o port bebe mi ana kucagi mi ne ayy hic bilmiyoru isimlerini ona degil de hani su carsaf gibi boynuna doluyorsun da oturtuyorsun ya bebegi icine onda cok rahat ediliyormus. emzirmesi tasimasi cok rahat oluyormus.

o sepet gibi olan seyi zaten kilodan saymiyorlar. mesela biz thy ile gelecegiz. aldik biletimizi 11 agustosa.

bebegin hakki 1 parca 23 kglik koli ya da valiz ve kendi strolleri. (port bebeyi de ustune koyuyorsunuz)

anladim canim sagol. siz temelli donuyosunuz dimi turkiyeye??

3 4 aya kadar canım sonra bebek artık hareketlenmeye başladığı için olmuyo:tomato:

ya kızlar bu ana kucakları için sağlıklı olmadığını söylüyorlar doğru mu? yeni doğan olduğu için kemik gelişimini etkiliyormuş falan diyolar. halbuki çok kullanışlı oluyor sanırsam.

ya kızlar bu ana kucakları için sağlıklı olmadığını söylüyorlar doğru mu? yeni doğan olduğu için kemik gelişimini etkiliyormuş falan diyolar. halbuki çok kullanışlı oluyor sanırsam.

canım kullanışlı oluyo ben rahat etiştim kızımda evde olsun dışarda felan 3 4 ayına kadar onun içinde uyurdu nerdeyse öyle alışmıştıki çok şükür kemiklerine filan bişey olmadı çok sağlıklı gelişti yani sonuçta herşeyin sağlık sorunu var hangisine uyabilcez -tatlicadiarzu- neyse kızlar ben içeri gidiyorum dizim başlamıştır birazdan görüşürüz herkes biyerlerde konu okuyo sanırım:)

selam kızlar.........
bi bakimmm dedim ama kimsecikler yok...........
hepinize iyi haftasonları.........
canım sıkıldı aslında biraz keşke konuşacağım birileri olsaydı.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…