2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Selam kızlar,
Burada hava iyi gibi görüse de çok soğuk. Eşim de evde değil. Valla hiç çıkasım yok. Zaten yarın iş var. Ne kadar dinlensem kardır diye düşünüyorum.

Selam kızlar,
Burada hava iyi gibi görüse de çok soğuk. Eşim de evde değil. Valla hiç çıkasım yok. Zaten yarın iş var. Ne kadar dinlensem kardır diye düşünüyorum.

selam canim.. haklisin valla bende senin yerinde olsam bool bol dinlenirim.isiniz zor. kacinci aya kadar calisacakasin cnm??

O kadar battaniye lazım oluyor mu ki canım? Bende 2 tane var. Birini teyzemler hediye almış. Daha görmedim. Birini ben aldım. İpek gibi yumuşacık değişik bir malzemeden yapmışlar. Kayınvalidem penye ve triko olanlara bakıp duruyor. Gerek yok diyorum ama bence penye battaniye alacak.

Ben seni hatırlıyorum takvim yapmıştık maviş maviş. İçine ilk doğan doğruymuş demek ki. Elim değmiş sana ondan böyle olmuştur. Bana ilk erkek dediler sonra kız olduğu anlaşıldı. Sende de tam tersi olmuş. Detaylıda emin oldum. Seninki de erkektir canım. Hayırlısı olsun.

burda yagmur yagıyo ve hava bozuk nedensebenneyaptımki

Amannn boşver. Yaz geliyor zaten. Bu havalar yakında düzelir nasıl olsa. Bebişlerimizle gezeriz.

selam canim.. haklisin valla bende senin yerinde olsam bool bol dinlenirim.isiniz zor. kacinci aya kadar calisacakasin cnm??

Çok zor dayanıyorum canım. Her sabah yataktan kalkınca kalan gün hesabı yapıyorum o kadar durum vahim anlayacağın. Bu gidişle mayısın ilk haftası çıkarım. Eğer dişimi sıkabilirsem mayıs sonunu bekleyeceğim. Senin yerinde olmak istiyoruummm:Saruboceq:

canim allah yardimcin olsun.. kolaylik versin ins.:Saruboceq:

Sağol canım orada geçiciyim ya o yüzden daha fazla zorlanıyorum. Yoksa 8 sene bu şekilde geçmezdi. Bahar gelsin işten çıkayım.Kızımın adasını hazırlayayım, kitap okuyup onun gelmesini bekleyeyim istiyorum. Hayırlısı inşallah. O günler de gelecek.

ins canim ins. saglikla gelsinler ins. ayy bende bugun gun sayip durdum. goz acip kapayincaya kadar gecse su vakit die. nasip olursa haziran basi turkiyeye gelicem. iple cekiyorum hem anne babama kardeslerime temmuzda da bebegime kavusacagim gunleri hayal ediyorum.:asigim:

canım en az 3 tane lazım kışlık yazlık kullanılıyo banada hediye geldi 3 tanesi ama onlarıda kullandım değişik değişik bir yere giderken iyi oluyo işte evde kullandığımı ayrı dışarda kullandığımı ayrı anlıcan öyle battaniyeden korkma fazlası iyi ama 3 tane yeterli kaydirigubbakcemile5

Aslında çok birşey kalmadı. Bugün martın yarısına geldik bile. Senin bir kızın daha vardı değil mi?
yok canim benim ilk bebegim olacak. daha once bi dusuk yasamistim. senin de ilk degil mi??
bız de ıyıyız :)) tsk sıla. artık hareket edıyor bebıs. hıssedıyorum artık sureklı tekmelıyor vuruyor sankı. :))9

masallahhh... her gecen gun tekmeleri gucleniyo. bariz sekilde hissedilir oldular artik. allah nazardan korusun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…