oğlusum ve ben ıyıyız sılacım sen nasılsın?
Selam kızlar,
Burada hava iyi gibi görüse de çok soğuk. Eşim de evde değil. Valla hiç çıkasım yok. Zaten yarın iş var. Ne kadar dinlensem kardır diye düşünüyorum.
benim kızın da az kaldı bi kaç parça kıyafet alıcam okadar haftayada sepetinide alınca iş tamam batteniye desen tam 6 tane battaniyemiz var kızımdan kalan hepside duruyo rengi bile solmadı koysam buraya yeni almış sanarsınız:)
arkadaşlar ben ağudtos annesiyim daha önce de bi kaç kere yazdıdım ama bilemiyorum hatırlarmısınız. bugün dr a gittim ayrıntılı usg vardı. daha önce kız denilmişti bana şimdi de dr erkek dedi bende pipiyi gördüm gal,iba görmeseydim uyduruyo dicektim nası olvcak ya çok muallakta kaldım ben de en çok bundan korkuyodum. sizinle paylaşmak istedim.
burda yagmur yagıyo ve hava bozuk nedensebenneyaptımki
selam canim.. haklisin valla bende senin yerinde olsam bool bol dinlenirim.isiniz zor. kacinci aya kadar calisacakasin cnm??
Çok zor dayanıyorum canım. Her sabah yataktan kalkınca kalan gün hesabı yapıyorum o kadar durum vahim anlayacağın. Bu gidişle mayısın ilk haftası çıkarım. Eğer dişimi sıkabilirsem mayıs sonunu bekleyeceğim. Senin yerinde olmak istiyoruummm:Saruboceq:
Sağol canım orada geçiciyim ya o yüzden daha fazla zorlanıyorum. Yoksa 8 sene bu şekilde geçmezdi. Bahar gelsin işten çıkayım.Kızımın adasını hazırlayayım, kitap okuyup onun gelmesini bekleyeyim istiyorum. Hayırlısı inşallah. O günler de gelecek.
herkese merhaba. nasılnız. ben bır sure gıremedım
O kadar battaniye lazım oluyor mu ki canım? Bende 2 tane var. Birini teyzemler hediye almış. Daha görmedim. Birini ben aldım. İpek gibi yumuşacık değişik bir malzemeden yapmışlar. Kayınvalidem penye ve triko olanlara bakıp duruyor. Gerek yok diyorum ama bence penye battaniye alacak.
yok canim benim ilk bebegim olacak. daha once bi dusuk yasamistim. senin de ilk degil mi??Aslında çok birşey kalmadı. Bugün martın yarısına geldik bile. Senin bir kızın daha vardı değil mi?
bız de ıyıyız :)) tsk sıla. artık hareket edıyor bebıs. hıssedıyorum artık sureklı tekmelıyor vuruyor sankı. :))9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?