selam kızlar.........
bi bakimmm dedim ama kimsecikler yok...........
hepinize iyi haftasonları.........
canım sıkıldı aslında biraz keşke konuşacağım birileri olsaydı.................
Canım çok geçmiş olsun...Daha önce bu problemini yazdığında okumuştum ben de,hatırlıyorum.İnşaallah korktuğun gibi değildir.Peki neden oluyor büyüme?Tekrar geçmiş olsun...melekcim sanada iyi haftasonları tatlım..
neden sıkıldın canın bende şimdi geldim kimse yok..
benimde böbreğim ağrıyor bugün moralim bozuldu sanırım büyüme devam ediyor inşallah tel takmazlar cuma günü dr gidip öğrenicem artık.
hosgeldin canimm. afiyet olsun. yaptin mi kahvaltini?? biz bitirdik gunu siz simdi basliyosunuzzkaydirigubbakcemile3 bu arada sen dun alisverise cikacaktin kizina yanlis mi hatirliyorum. ben cicilerinizi yakindan takip ediyorum dagamyoncuiremsu
kibelecim gelinlik resmini ben göremiyorumsenağlama
anladim canim sagol. siz temelli donuyosunuz dimi turkiyeye??
bakayim ben de hemen cicilerinize... allah agiz tadiyla giydirmeyi nasip etsin ins cnmmSilacim neler aldim neler, dayanamadim gene:) eklerim aksam.
Evet insallah temelli donuyoruz. zaten buraya 2 sene icin gelmistik. esim master yapiyordu. bitiyor. donuyoruz sukur. cok ozledik.
tünaydın herkese iyi pazarlarr ....
umarım herkes iyidir... ben iyi değilimmm hem de hiç iyi değilimmm nefes alamıyorumm burnum tıkalıı daha beter oluyorumm galibaa........
canım hiç ilaç felan içiyomusun doktora görünseydin keşke:teselli:
günaydınlarrr herkese iyi pazarlar bugün eşimle beraber deniz kenarında tabikide kızımlada beraber yürüyüşümüzü yaptık oradanda anneme kahvaltıya geçtik bugün ayvalık yaz gibi süper bir hava var evde durmuyacağım bütün gün gezeceğim aylardır nerdeyse evde oturuyorum hava soğukolduğu için
eyetkiner canım geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?