2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

[

cidden unuttum aradan 5 yıl geçti bakalım nasıl olacak herşey sil baştan :) tekrar başlıcak çok şükür kızım kendi yiyo içiyo wc ihtiyacı görüyo kendi uyuyo herşey dediğim gibi sil baştan allah sağlık gelmesini nasip etsin artık öyle yada böyle büyütcem:)

Kızlar eşim aradı eve dönüyormuş. ben banyoya giriyorum. Belki dışarı çıkmak falan ister.
Hadi kendinize iyi bakın. ıyi sohbetler.

Ay tam çıkıyodum yazdıklarını gördüm bak şimdi olmadı.
Bence de unutmuş gibisin. Aslında kızın çok uslu anlaşılan maşallah. Rahat rahat annesinin kendine zaman ayırmasına izin veriyor. Sil baştan da olsa eski günleri özlemişsindir.

özledim tabiki yeni aileye üye geliyo huyunu suyunu öğrencen her gün acaba bugün bize neler göstercek bu yaramaz diye beklicen anne nasıl baba nasıl dicek ilk nasıl emeklicek herşey gözümün önünde:) görüşüz canım üşütme banyo yapıp dışarı çıkıcan ama hava soğuk çok dikkatli ol..:ecrin_bebek:

İnşallah huyları iyi olur da fazla hırpalamazlar bizi. Kızlar cilveli olur derler. Eminim kendilerini çok sevdirecekler herkese.
Tamam canım dikkat ederim. Kendine iyi bak. Öptüm.

sıla canım senin net niye 6da açılıyo ordan saatli felanmı CADIARZU

aksam 6 sabah 10 arasi bendeki net. eski model cnm. hani taa net ilk ciktigi yillarda kart alirdik ya. ole istee..

kislar ben disaari cikip biraz yuruycem. esim daha gecikcekmis. gerci saat 9 oldu ama dayanamiycam evde durmaya daha fazlaa. opuyorum hepinizi..:1hug:

Derincim gecen hafta Hurriyet'in ekinde Ayvalik ve zeytin ile ilgili bir yazi vardi. Ne kadar sanslisiniz anlatamam. Cennet gibi bir yerde yasiyorsunuz. ben de ddedim esime, keseke bizim de soyle ufak bir arazi icinde bir evimiz olsa, oraya kacip gitsek, veya hep orada yasasak. valla o kadar imrendim ki anlatamam. kiymetini bilin.

Bazi zorluklari var tabi, doktor kaliteli okul vs istesen de belki bulamayabilirsin ama insanorada olmez ya. ama apartman olmayacak. bahcen olacak, kendin yetistirip kendin yiyeceksin.

kibele canım maşallah sana yaaaa ne kadarda güzel gelin olmuşsun çok güzelsin canım gelinliğinde süper eşinlede çok yakışmışsınız allah mutluluğunuzu daim etsin kızınızla beraber

Derincim cok tesekkur ederim. O senin kendi guzelligin, insanlari gormek istedigin gibi goruyorsun da ondan.

Benim arkadaslarim da aban en cok battaniye tavsiye ettiler, penye triko, yun csit cesit al cok lazim oluyor. altina seriyorsun yeri geliyor, yeri geliyor ustune, yeri geliyor salliyorsun vs vs. hepsi lazim al cesit cesit ddiler. ben de alacam. 2-3 tane buradan. eminim annem yapacak 2-3 tane de.

Canım çok geçmiş olsun...Daha önce bu problemini yazdığında okumuştum ben de,hatırlıyorum.İnşaallah korktuğun gibi değildir.Peki neden oluyor büyüme?Tekrar geçmiş olsun...

çok teşekkür ederim canım...
bebek yapıyormuş tatlım büyüyormuş böbrek sonrada kayboluyormuş Allah korusun...
bebek baskı yapmasın diye 6. aydan sonra stent takıyorlarmış böbreğe tamda sormadım bakalım gidince herşeyi öğrenicem inşallah korktuğum başıma gelmez...
tekrar saol tatlım..a.s.

Nilaycığım geçmiş olsun ağrın olmuş yine

Kibele çok güzel bir gelin olmuşsun Allah mutluluğunuzu daim etsin

kızlar selam...annemlerde oldugum için yazamadım size..özlemişim ..:)

herkes umarım iyidir ve bebeklerinizde tosuncuk olmuşlardır..ben 3 gundur yuksek ateş ve griple yatıodum daha bugun kalkabildim.mecburen antibiotik aldım.inş bebişime bişi olmamıştır diorum..

sizde durumlar nasıl?

herkes gezmeye gitti biz kaldık derin oh ne güzeldir şimdi orası 15 gün içinde iyice ısınır oralar bahar tam gelir:)
dilara evet canım harika bir yerde yaşıyorum bugün resmen yaz gibiydi bütün gün eşimle gezdik tozduk pazarımızı alışverişlerimizi yaptık öyle canım tahmin ettiğin gibi 15 gün kışımız kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…