hoş geldiniz kızlar akşam oldu herkes evine dönüyo benimde bütün gün canım sıkıldı tek başıma kaldım burda :a015:
yok canim benim ilk bebegim olacak. daha once bi dusuk yasamistim. senin de ilk degil mi??
Avartındaki resmi görünce ikinci bebeğine hamile olduğunu düşünmüştüm. Benim de ilk.
hoş geldiniz kızlar akşam oldu herkes evine dönüyo benimde bütün gün canım sıkıldı tek başıma kaldım burda :a015:
Ben hep evdeydim de ev işi malum anca bitti. Hatta şimdi de banyoya gireceğim de 1 saattir sallıyorum. Senin canın 2 gündür çok sıkıldı. Geçmişi okudum da. Amaannn Diloş en büyük sıkıntılar böyle olsun inşallah. Tabi sen bir kızı büyüttün unuttun. Doğumdan sonra sıkıldığın bu anları geri isteyeceksin muhtemelen.
cidden unuttum aradan 5 yıl geçti bakalım nasıl olacak herşey sil baştan :) tekrar başlıcak çok şükür kızım kendi yiyo içiyo wc ihtiyacı görüyo kendi uyuyo herşey dediğim gibi sil baştan allah sağlık gelmesini nasip etsin artık öyle yada böyle büyütcem:)
sıla canım senin net niye 6da açılıyo ordan saatli felanmı CADIARZU
günaydınlarrr herkese iyi pazarlar bugün eşimle beraber deniz kenarında tabikide kızımlada beraber yürüyüşümüzü yaptık oradanda anneme kahvaltıya geçtik bugün ayvalık yaz gibi süper bir hava var evde durmuyacağım bütün gün gezeceğim aylardır nerdeyse evde oturuyorum hava soğukolduğu için
eyetkiner canım geçmiş olsun
kibele canım maşallah sana yaaaa ne kadarda güzel gelin olmuşsun çok güzelsin canım gelinliğinde süper eşinlede çok yakışmışsınız allah mutluluğunuzu daim etsin kızınızla beraber
canım en az 3 tane lazım kışlık yazlık kullanılıyo banada hediye geldi 3 tanesi ama onlarıda kullandım değişik değişik bir yere giderken iyi oluyo işte evde kullandığımı ayrı dışarda kullandığımı ayrı anlıcan öyle battaniyeden korkma fazlası iyi ama 3 tane yeterli kaydirigubbakcemile5
Canım çok geçmiş olsun...Daha önce bu problemini yazdığında okumuştum ben de,hatırlıyorum.İnşaallah korktuğun gibi değildir.Peki neden oluyor büyüme?Tekrar geçmiş olsun...
dilara evet canım harika bir yerde yaşıyorum bugün resmen yaz gibiydi bütün gün eşimle gezdik tozduk pazarımızı alışverişlerimizi yaptık öyle canım tahmin ettiğin gibi 15 gün kışımız kaldıherkes gezmeye gitti biz kaldık derin oh ne güzeldir şimdi orası 15 gün içinde iyice ısınır oralar bahar tam gelir:)
Derincim gecen hafta Hurriyet'in ekinde Ayvalik ve zeytin ile ilgili bir yazi vardi. Ne kadar sanslisiniz anlatamam. Cennet gibi bir yerde yasiyorsunuz. ben de ddedim esime, keseke bizim de soyle ufak bir arazi icinde bir evimiz olsa, oraya kacip gitsek, veya hep orada yasasak. valla o kadar imrendim ki anlatamam. kiymetini bilin.
Bazi zorluklari var tabi, doktor kaliteli okul vs istesen de belki bulamayabilirsin ama insanorada olmez ya. ama apartman olmayacak. bahcen olacak, kendin yetistirip kendin yiyeceksin.
kibelecim evet ayvalık sürekli hürriyet gazetesinde anlatılıyor.tam yani cennetteyiz sabah eşimle 8 30 da yürüyüşe çıktık deniz kıyısında yürüyüş yolumuz var herkes eşi ile çıkmış benim eşimin uyku ile arası olmadığı için pazar olsada farketmez yani cunda adasına gittik herkes gelmiş yz gibiydi çok mutlu oldum bugün kaç günlerdir evde kapalı kalmıştım soğuktan grip olurum diye pek çıkmıyordumbeklerim canım yazın misafirim olun tabii bu yaz olmaz bebişlerimiz gelicek herzaman beklerim yaz geldimi benim evim otel olur zaten 10gün biri gelir biri gider evet canım hastane okul gibi zorlukları var alışverişte hep pahalı şeyler kaliteli ve ucuz zor bulunuyor ama herşeye rağmen çok çok seviyorum ayvalığımı aşığım benim eşim kayserili ama buraya yerleşmşler yeni evliyken beni buradan götürmeyeceksin değilmi derdim hatta bazen rüyalarıma girerdi çok ağlardım tabiii herkesin kendi memleketi yinede
Derincim cok tesekkur ederim. O senin kendi guzelligin, insanlari gormek istedigin gibi goruyorsun da ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?