dilaracım geçmiş olsun dikkat et önlemini al ağırlaşmadan cnmtamam canım o zamanda kutlarım kaydirigubbakcemile3
kızlar bugün tetanoz aşım var ama ben biraz nezle gibiyim yani tam olarakta neyim var anlayamadım akşam hiç bişeyim yoktu sabah kalktım hafif halsizlik burnum hafif tıkalı gibi birazda akıyo acaba bu durumda aşı yaparlarmıCADIARZU
Günaydınnn anneler, güzel kızları ve yakısıklı ogulları... Bugün pazartesi diye normalde karalar baglamam gerek, ama hava güsel, bebişimi gördüm haftasonu, eşim sürpriz dogumgunu partisi yapmıs bana, bi sürü arkadasımı gordum, bi sürü güzel kıyafetim oldu onun icin cok cok mutluyummmmm kaydirigubbakcemile3
Bebişimin cinsiyeti sonunda belli oldu da zavallıcık bebiş sıfatından kurtuldu.. Bi KIZIM olcakmıs, herseyi de cok saglıklı cıktı detaylı da... Tam zamanıyla uyumlu bi sekilde büyüyomus, şeker yüklemesinin tarihini bilas ileri attık, bundan sora 1 ay beklicem minişimi görmek içinnn senağlama
Yatcas kalkcas, yatcas kalkcas, yatcas kalkcas, yatcas kalkcas Cuma olcak kaydirigubbakcemile2 Bunu sölemesem çatlardımmmmmm....
selsin güle güle giysin meleğin :))
cd almışsın onu nasıl dinletiyorsun kulaklık mı dayıycan karnına bu konud cahilim :)
günaydın kızlaarr
yine pazartesi ve iş zamanı rapor alacağım günü sabırsızlıkla bekliyoruuummmm..haftasonu evde giremedim..babaylon kızın iyi günlerde kullanısın inş rahat uyusun oynasın.eyetkiner geçmiş olsun canım...
yok canım.kulaklık dayamıcam.açıcam cd çalar'ı dinlicem.
Babaylon gÜle gÜle bÜyÜsÜn meleĞİn İÇİnde ...... Hayırlı uĞurlu olsun....
kizlar bu arada tepe home da acayip indirim var. biz kizimizin odasini aldik pazar gunu. gidip bakmanizi tavsiye ederim.
EVET CANIM YA SORMA CİNSİYET DEĞİŞİNCE İLK AKLIMA SEN GELDİN ZATEN. BİRDE NASIL OLDU SANA ANLATAYIM. DR İLK HEMEMN BAKAR BAKMAZ ERKEK BEBEK DEĞİLMİ DEDİ BİZDE DAHA ÖNCE KIZA BENZİYO DEMİŞLERDİ DEDİK. DR ÖLE DİYİNCE BİRAZ DURAKSADI AMA ERKEĞE BENZİYO DEDİ. BACAKLARI TAM AÇIKDEĞİLDİ ERKEK DEDİĞİNDE. SONRA UZUN UĞRAŞLARDAN SONRA AÇTI BACAKLARINI VE BENDE O ÇIKINTIYI GÖRDÜM. DR ERKEK DEDİ SONRA DİĞER DR KIZA BENZİYO DEDİĞİ İÇİN AÇIKÇASI KIVIRMAYA BAŞLADI. AMA ERKE DEDİ .İAİIRDIM KALDIM VALLA. BAKALIM HAYIRLISI. DOĞRU SÖLÜYOSUN SENİN ELİN DEDĞDİ BANA.
günaydınnnn güzell ve sağlıklı bi hafta olmasını diliyorummm herkes içinn...
ben hala hastayımm iyi olamadım gitti.. şimdi de acayip midem ağrıyoo...
selsin ve babaylon bebişlerinize aldıklarınız hayırlı olsun güle güle kullansınlar bıcırıklar
selsin ve babaylon bebişlerinize aldıklarınız hayırlı olsun güle güle kullansınlar bıcırıklar
dilaracım geçmiş olsun dikkat et önlemini al ağırlaşmadan cnm
cnm hadi gözün aydın iyi geçmiş detaylın sonunda cinsiyetinide öğrenmişsin çok sevindim cnm
anladım beraber ce ... Ne güzel..
kızlar iki gündür kızım çok hareketsiz kıpırtı yok kafama taktım acaba hala normalmi hareketlerinin tutarsız olması
Güle güle kullansın bebişin odasını annesiiiiii hihoyyyt
zuzuuum cok tesekkurler!
kızlar iki gündür kızım çok hareketsiz kıpırtı yok kafama taktım acaba hala normalmi hareketlerinin tutarsız olması
yaa bana da oluyor. gecenlerde 2 gun falan hic birsey hissedemedim, dinledikce de insan kendini panik oluyor. aslinda birseyler vardi ama oncekiler gibi degil diye bir turlu benzetemedim. ama cok sukur sonra tekrar hareketlendi. ama hala bazen cok hareketli bazen de hic birsey hissetmiyorum.
teşekkür ederim canım vallahi dün bişeyim yoktu ama nedense bugün hiç halim yok benim kızda dünden beri az oynuyo anlayamadım tatlı bişeyler yedinmi canım ben yedim ama yine de tık yok CADIARZUbugün sağlık ocağına gitcem bakalım söylerim bakarlar herhalde:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?