2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

dilaracım geçmiş olsun dikkat et önlemini al ağırlaşmadan cnm

cnm hadi gözün aydın iyi geçmiş detaylın sonunda cinsiyetinide öğrenmişsin çok sevindim cnm

canım bende mayıs 20 yi ipla çekiyorum :))

h.sonu eve neden giremedin ??

Eyetkıner Çok geÇmıŞ olsun.canım.o mıde aĞrısı berbat bırŞey.bende geÇen hafta 2 gÜn Çektım.

kizlar bu arada tepe home da acayip indirim var. biz kizimizin odasini aldik pazar gunu. gidip bakmanizi tavsiye ederim.

Güle güle kullansın bebişin odasını annesiiiiii hihoyyyt

Behiyecim banada uzun bi süre erkek dediler, bak daha cumartesi gnu netleşti detaylı ultrasonda ki kızmışşş cinsiyeti bebegimin. Sakın üzülme bende basta üzülmüştüm sora ertesi gün hastalandım ve bebegmi kaybetcem zannettim cok korkmustum, bi daha üzülmemeye karar verdim, onemli olan suan bebegimin bizimle olması ve tabiki saglıklı olması cnm, hakkında hayırlısı olsunnnn :1hug:

günaydınnnn güzell ve sağlıklı bi hafta olmasını diliyorummm herkes içinn...
ben hala hastayımm iyi olamadım gitti.. şimdi de acayip midem ağrıyoo...

Geçmiş olsun eyetkinercimmm a.s.

kızlar iki gündür kızım çok hareketsiz kıpırtı yok kafama taktım acaba hala normalmi hareketlerinin tutarsız olması

dilaracım geçmiş olsun dikkat et önlemini al ağırlaşmadan cnm

cnm hadi gözün aydın iyi geçmiş detaylın sonunda cinsiyetinide öğrenmişsin çok sevindim cnm

Evet cnm çok sükürrr sonunda ögrendim :1hug: Ama cok beklemiştim cidden o kadarda bıdı bıdı etmedim çene potansiyelime ragmen :sm_cool:

kızlar iki gündür kızım çok hareketsiz kıpırtı yok kafama taktım acaba hala normalmi hareketlerinin tutarsız olması

teşekkür ederim canım vallahi dün bişeyim yoktu ama nedense bugün hiç halim yok benim kızda dünden beri az oynuyo anlayamadım tatlı bişeyler yedinmi canım ben yedim ama yine de tık yok CADIARZUbugün sağlık ocağına gitcem bakalım söylerim bakarlar herhalde:çok üzgünüm:

Kızlar benı saĞ gÖĞsÜmÜn altı acayıp batıyor.sızınde oluyormu aĞrı.sırt ÜstÜ yattıĞımda geÇıyor.ama ayaktayken,otururken yada saĞa sola dÖnÜk yatarken Çok aĞrım oluyor.sırt ÜstÜ yatmakta ıyı deĞılmıŞ.

iki gündür tatlı yiyorum çikolata ne bulursam belki hareket eder diye ama tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…