2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canim masallah.. cok cok tatli gorunuyosun. allah nazardan korusun ins cnm.]

bebisinde de hic bisi cikmayacak eminim buna..

Günaydınnn anneler, güzel kızları ve yakısıklı ogulları... Bugün pazartesi diye normalde karalar baglamam gerek, ama hava güsel, bebişimi gördüm haftasonu, eşim sürpriz dogumgunu partisi yapmıs bana, bi sürü arkadasımı gordum, bi sürü güzel kıyafetim oldu onun icin cok cok mutluyummmmm kaydirigubbakcemile3

Bebişimin cinsiyeti sonunda belli oldu da zavallıcık bebiş sıfatından kurtuldu.. Bi KIZIM olcakmıs, herseyi de cok saglıklı cıktı detaylı da... Tam zamanıyla uyumlu bi sekilde büyüyomus, şeker yüklemesinin tarihini bilas ileri attık, bundan sora 1 ay beklicem minişimi görmek içinnn senağlama

Yatcas kalkcas, yatcas kalkcas, yatcas kalkcas, yatcas kalkcas Cuma olcak kaydirigubbakcemile2 Bunu sölemesem çatlardımmmmmm....

gözün aydın canım.en sonunda belli oldu.cinsiyeti.artık kızına alışveriş yapabilirsin

canım doğum günün kutlu olsuna.s. biraz geç oldu ama idare et artıkkaydirigubbakcemile3tebrik ederim canım bi kız daha oleyy:lepi: temmuz annelerinde kızlar bastırdı allah sağlıkla gelmesini nasip etsin canım:1hug:

günaydın kızlar,, pazartesiyi atlatınca hafta daha çabuk geçecek inşh.... geçsinde kızımı görecem cumaya sabırsızlanıyorum...

GÜNAYDIN HANIMLAR....... MAŞALLAH KıBELE ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞSIN sengözlerimebaksanab

ZUZUCUM SENıNDE GÖZÜN AYDIN KIZININ GÜZEL HABERLERıNı ALMIŞSIN yerimseniben

canım gözün aydın Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeişlerimizi...:Saruboceq:

Teşekkür ederim Selsincim ve Dilaracımmmm a.s. Bilas gec oldu ama sonunda ögrendim ya cok sükür, hemen pazar alısverise gittim ama bişi begenemedim elim bos döndüm, ucz ucuz çin mallarını 3 liraya mal edip 50 liraya satıyolar uyanıklar... Cumartesi günü eminönünde bahsi geçen han a gidicem made in turkey alcam, china alcaıma...

GÜNAYDIN HANIMLAR....... MAŞALLAH KİBELE ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞSIN sengözlerimebaksanab

ZUZUCUM SENİNDE GÖZÜN AYDIN KIZININ GÜZEL HABERLERİNİ ALMIŞSIN yerimseniben

canım gözün aydın Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeişlerimizi...:Saruboceq:

Teşekkür ederim kıslllarrrr hihoyyyt İnsallah hepimiz bir an once saglıkla alırıs bebişlerimizi kucagımıza... Şunun surasında ne kaldı yarısı gecti ble göz acıp kapayıncaya kadar gecicek umarımmm :Saruboceq::Saruboceq:

Dilaracım dogumgunum daha çarşamba günü, 18 martta geçmedi yani tam gününde kutlayabilirsin :sm_cool: Bu sene annemi daha iyi anlamaya basladım. Ne kadar minnettar olsam azdır ona, ilk kez bu sene dogumgunum yaklastıkca garip bi heyecan duyuyorum içimde

naydınlarrrrr zuzuum çok sevindim canım bebişinin iyi olmasına tabii kızın olmasınada
kibele maşallah canım kırmızılar içinde çok güzel görünüyorsun maşallah göbüşüne
bugün hava çok güzel temizlik yapayım biraz ara sıra girerim yinede

tamam canım o zamanda kutlarım kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün tetanoz aşım var ama ben biraz nezle gibiyim yani tam olarakta neyim var anlayamadım akşam hiç bişeyim yoktu sabah kalktım hafif halsizlik burnum hafif tıkalı gibi birazda akıyo acaba bu durumda aşı yaparlarmıCADIARZU

Cok teşekkür ederim Derincimmmm :1hug: Temizlik yapıp kendini fazla yorma bak ben dün yaptım bugun bile heryerim agrıyo, abartmısım bilas, kaslarım sıcakken hissetmedim, aksam duş alınca bi anda bayılcak gibi oldum. Dikkat et kendineeee...

Dilaracım cok gecmis olsun, sen bi doktoruna danış, nezle belirtileri olablir şikayetlerinnnn....

Zuuzm hayırlı olsun .kızımız geliyormuş demek.
Oyy annesi gibi tatlı olur bıcırık .
En öenmlisi saülığı yerinde olsun o yeter.
Ve geçmişi çok okuymadım ama inşalah her şey çok gzüeldir.
Günaydın herkese

Kibele canım bu arada görüdm kırmızılar içinde ki halini.
çok yakışmış maşallah.
Göbeğinde ben burdayım demiş.cesur annelerden olmuşsun.
C.tesi gazetede haber vardı.cesur hamileler diye.
Saklmayan hatta öen çıakran kıyafetler giyen hamileler için.biz onalrdanız :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…