Nilay, Karen canlarim gecmis olsun ya. insallah bu kadarla biter. hemen iyilesirsiniz. Ilsucum cok tesekkur ederim begendigin icin.
Resimlerini ekledim bebisime aldiklarimin. gobisimi de ekleyeyim. bugun de burasi yaz gibiydi.
Günaydınnn anneler, güzel kızları ve yakısıklı ogulları... Bugün pazartesi diye normalde karalar baglamam gerek, ama hava güsel, bebişimi gördüm haftasonu, eşim sürpriz dogumgunu partisi yapmıs bana, bi sürü arkadasımı gordum, bi sürü güzel kıyafetim oldu onun icin cok cok mutluyummmmm kaydirigubbakcemile3
Bebişimin cinsiyeti sonunda belli oldu da zavallıcık bebiş sıfatından kurtuldu.. Bi KIZIM olcakmıs, herseyi de cok saglıklı cıktı detaylı da... Tam zamanıyla uyumlu bi sekilde büyüyomus, şeker yüklemesinin tarihini bilas ileri attık, bundan sora 1 ay beklicem minişimi görmek içinnn senağlama
Yatcas kalkcas, yatcas kalkcas, yatcas kalkcas, yatcas kalkcas Cuma olcak kaydirigubbakcemile2 Bunu sölemesem çatlardımmmmmm....
Günaydınnn anneler, güzel kızları ve yakısıklı ogulları... Bugün pazartesi diye normalde karalar baglamam gerek, ama hava güsel, bebişimi gördüm haftasonu, eşim sürpriz dogumgunu partisi yapmıs bana, bi sürü arkadasımı gordum, bi sürü güzel kıyafetim oldu onun icin cok cok mutluyummmmm kaydirigubbakcemile3
Bebişimin cinsiyeti sonunda belli oldu da zavallıcık bebiş sıfatından kurtuldu.. Bi KIZIM olcakmıs, herseyi de cok saglıklı cıktı detaylı da... Tam zamanıyla uyumlu bi sekilde büyüyomus, şeker yüklemesinin tarihini bilas ileri attık, bundan sora 1 ay beklicem minişimi görmek içinnn senağlama
Yatcas kalkcas, yatcas kalkcas, yatcas kalkcas, yatcas kalkcas Cuma olcak kaydirigubbakcemile2 Bunu sölemesem çatlardımmmmmm....
GÜNAYDIN HANIMLAR....... MAŞALLAH KİBELE ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞSIN sengözlerimebaksanab
ZUZUCUM SENİNDE GÖZÜN AYDIN KIZININ GÜZEL HABERLERİNİ ALMIŞSIN yerimseniben
canım gözün aydın Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeişlerimizi...:Saruboceq:
Dilaracım dogumgunum daha çarşamba günü, 18 martta geçmedi yani tam gününde kutlayabilirsin :sm_cool: Bu sene annemi daha iyi anlamaya basladım. Ne kadar minnettar olsam azdır ona, ilk kez bu sene dogumgunum yaklastıkca garip bi heyecan duyuyorum içimde
gü
naydınlarrrrr zuzuum çok sevindim canım bebişinin iyi olmasına tabii kızın olmasınada
kibele maşallah canım kırmızılar içinde çok güzel görünüyorsun maşallah göbüşüne
bugün hava çok güzel temizlik yapayım biraz ara sıra girerim yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?