Zuuzm hayırlı olsun .kızımız geliyormuş demek.
Oyy annesi gibi tatlı olur bıcırık .
En öenmlisi saülığı yerinde olsun o yeter.
Ve geçmişi çok okuymadım ama inşalah her şey çok gzüeldir.
Günaydın herkese
zuzum çok tebrik ederim kızımıza da maşallah
gunaydin, iyi haftalar herkese!
zuzuum, gozun aydin canim. nazli kizin en sonunda kendisini gosterdi. Allah saglikli uzun omurler versin insallah.
O kadar battaniye lazım oluyor mu ki canım? Bende 2 tane var. Birini teyzemler hediye almış. Daha görmedim. Birini ben aldım. İpek gibi yumuşacık değişik bir malzemeden yapmışlar. Kayınvalidem penye ve triko olanlara bakıp duruyor. Gerek yok diyorum ama bence penye battaniye alacak.
Ben seni hatırlıyorum takvim yapmıştık maviş maviş. İçine ilk doğan doğruymuş demek ki. Elim değmiş sana ondan böyle olmuştur. Bana ilk erkek dediler sonra kız olduğu anlaşıldı. Sende de tam tersi olmuş. Detaylıda emin oldum. Seninki de erkektir canım. Hayırlısı olsun.
Amannn boşver. Yaz geliyor zaten. Bu havalar yakında düzelir nasıl olsa. Bebişlerimizle gezeriz.
kizlar bu arada tepe home da acayip indirim var. Biz kizimizin odasini aldik pazar gunu. Gidip bakmanizi tavsiye ederim.
güle güle kullansın canım kızın.sen tamamladın herhalde kızının eşyalarını.bizde hafta sonu araba baktık.bir tane daha beğendim.chicco.bakalım hangisini alıcam
günaydınnnn güzell ve sağlıklı bi hafta olmasını diliyorummm herkes içinn...
ben hala hastayımm iyi olamadım gitti.. şimdi de acayip midem ağrıyoo...
GÜNAYDIN KIZLAARR
yine pazartesi ve iş zamanı rapor alacağım günü sabırsızlıkla bekliyoruuummmm..Haftasonu evde giremedim..babaylon kızın iyi günlerde kullanısın inş rahat uyusun oynasın.Eyetkiner geçmiş olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?