2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Teşekkür ederim cnm Kesinlikle dedigin gibi onemli olan bebeklerimizin saglıklı olmaları, gerisi hic onemli diil hihoyyyt

Oyy oyy bende kızıma tatlı kıyafetler aldım bır ıÇım su c.tsı gÜnÜ.
Yanı ben almadım ama teyzesı aldı.
Sevdım onları ıÇımden oyy oyy Çok tatlı Şeylerdı.
Kanz da sezon ÜrÜnelrı hariç herŞey %50 ıdı.
Zaten 4 aylık felan omaraı bahar ve kıŞa gelıyor ya bır kaÇ parÇa bır Şey aldık.
güle gÜle gıysın kızım ınŞallah.
Orada teyzesı kızım sevdın mı dıye karnıma tutunca pat vurdu.
Kız ıŞte ne olacak sevıyor kıyafetı Şımdıden
yavru kuŞum

gunaydin, iyi haftalar herkese!

zuzuum, gozun aydin canim. nazli kizin en sonunda kendisini gosterdi. Allah saglikli uzun omurler versin insallah.

zuzum çok tebrik ederim kızımıza da maşallah

gunaydin, iyi haftalar herkese!

zuzuum, gozun aydin canim. nazli kizin en sonunda kendisini gosterdi. Allah saglikli uzun omurler versin insallah.

Teşekkür ederim kıslar :1hug: Nazlı kısımmmm benimmm yirimmmm :sm_cool:

Allah hepimizin yavrularına uzun saglıklı ömürler versin insallah babayloncum a.s.

EVET CANIM YA SORMA CİNSİYET DEĞİŞİNCE İLK AKLIMA SEN GELDİN ZATEN. BİRDE NASIL OLDU SANA ANLATAYIM. DR İLK HEMEMN BAKAR BAKMAZ ERKEK BEBEK DEĞİLMİ DEDİ BİZDE DAHA ÖNCE KIZA BENZİYO DEMİŞLERDİ DEDİK. DR ÖLE DİYİNCE BİRAZ DURAKSADI AMA ERKEĞE BENZİYO DEDİ. BACAKLARI TAM AÇIKDEĞİLDİ ERKEK DEDİĞİNDE. SONRA UZUN UĞRAŞLARDAN SONRA AÇTI BACAKLARINI VE BENDE O ÇIKINTIYI GÖRDÜM. DR ERKEK DEDİ SONRA DİĞER DR KIZA BENZİYO DEDİĞİ İÇİN AÇIKÇASI KIVIRMAYA BAŞLADI. AMA ERKE DEDİ .İAİIRDIM KALDIM VALLA. BAKALIM HAYIRLISI. DOĞRU SÖLÜYOSUN SENİN ELİN DEDĞDİ BANA.

kizlar bu arada tepe home da acayip indirim var. Biz kizimizin odasini aldik pazar gunu. Gidip bakmanizi tavsiye ederim.

güle güle kullansın canım kızın.sen tamamladın herhalde kızının eşyalarını.bizde hafta sonu araba baktık.bir tane daha beğendim.chicco.bakalım hangisini alıcam

Bızde hafta sonu oĞluma.bır adet body ve Çorap aldık.yıldızlı rÜyalar aldık.bır tane de annesını karnında dınlesın dıye cd aldık.

güle güle kullansın canım kızın.sen tamamladın herhalde kızının eşyalarını.bizde hafta sonu araba baktık.bir tane daha beğendim.chicco.bakalım hangisini alıcam

canim cok sagol. valla hesapta yoktu hic hatta kafamizdaki model de cok farkliydi ama x bir yerden kalitesini bilmedigimiz bir mobilyayi alacagimiza tepeden almak mantikli geldi.

chicco kullanan cok var - ondan da cok memnun herkes. zor karar :)

günaydınnnn güzell ve sağlıklı bi hafta olmasını diliyorummm herkes içinn...
ben hala hastayımm iyi olamadım gitti.. şimdi de acayip midem ağrıyoo...

GÜNAYDIN KIZLAARR

yine pazartesi ve iş zamanı rapor alacağım günü sabırsızlıkla bekliyoruuummmm..Haftasonu evde giremedim ..babaylon kızın iyi günlerde kullanısın inş rahat uyusun oynasın.Eyetkiner geçmiş olsun canım...

GÜnaydın kızlar hayırlı sabahlar .......

Kızlar hemen hemen 5 aylar bıttı 6.aylara gırdık demı....

Zaman geÇmıyor dıyoruz ama 3-3,5 ay kaldı doĞumlara anaaammm....

Çok ŞÜkÜr allaha ....

Bu gÜnlerı gÖrmek nasıp oldu......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…