2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Benimde arada sırada agrıyo cnm, özellikle nefes alıp verirken, arada nefes darlıgı da cektigim oluyo, ben hep ona bagladım simdiye dek ama tabi beni seni rahatsız ettigi kadar etmedi. Doktoruna sor bence selsincim artık bu aylardan sora her şikayetimizi iletelim doktorumuza derim ben işi şansa bırakmayalımmmyasakkelime

kızlar iki gündür kızım çok hareketsiz kıpırtı yok kafama taktım acaba hala normalmi hareketlerinin tutarsız olması

herkese günaydınlar, umarım tüm anneler ve bebişleri iyisinizdir.

Nurr, bu hafta sonu seninle aynı korkuları yaşadığımdan doktorda aldım soluğu, daha önce hareketlerini hissettiğim oğlumun hareketlerin hissetmedim iki, üç gün kadar. Gerçekten de insan kendini dinledikçe panik oluyo... Doktor, gayet iyi dedi, hergün aynı derecede hareket etmeyebilirmiş, ama az da olsa bir hareket hissetmek gerekiyormuş artık...Ara sıra kendimi dinleyip kotrol ediyorum çok hafif hissediyorum bazen. Açıkçası ben de anlamıyorum, daha güçlü olmasına rağmen neden eskisine göre daha az hareket ediyor:1no2:

kızlar bişeye üzüldüyseniz veya yorulduysanız az kıpırdıyor benim kızım 1 haftadır çok hareketliydi babamız yurt dışına gitti dün bende biraz üzüldüm tabi kızım akşamdan beri sessiz çok hafif bi kıpırtı yapıp duruyor

cuma kontrole gidicem zaten.not aldım sorucaklarımı.bunuda sorucam.

kızlar telaş etmeyin bebişlerinizin bir şeyi yoktur, inş.perşembe cuma ben de hiç bişey hissedemedim... çarşamba tetenoz olmuştum işten nasılsa izin aldım diye çarşı pazar dolaştım acayip yoruldum ertesi gün tık yok.Hatta eşim akşam konuşmak istedi birşeylerden bahsetti onu dinlemek istemedim sanki o etkiliyormuş gibi çok tersledim yattım tık yok.Sanırım yorulmalarımızın çok etkisi oluyor..tabiki üzüntü streste her şeyi etkilediği gibi onuları da etkiliyor.Şekerli ya da ballı süt için.Duymuyoruz diye stres yapmayın...

evet daha öncede yaşadım bende doktorda aldım soluğu ama hafta ilerlediği için artık 24 haftanın içindeyim ondan panik oldum yani artık üzenli olması gerekmiyomu cnm

gecmis olsun canim. dikkat et kendine...

Eyetkİner geÇmİŞ olsun canım ya....

Eyetkİner Çok geÇmİŞ olsun.canım.o mİde aĞrısı berbat bİrŞey.bende geÇen hafta 2 gÜn Çektİm.

eyetkiner geçmiş olsun cnm

hepinize çok teşekkür ederimm arkadaşlarımmmm..... :1hug:

bugün dr a gidicemmm daha fazla ertelemicemm burnum acayip tıkalıı nefes alamıyorumm sprey de sakıncalıymış öyle diyoo herkess napcamm bilmem...

izin alıp gitmek istiyorumm ama bugün çok iş var ve izinli olan 4 arkadaş var amanınnn herşeyy beni buluyoooo .....

bebeğimm beni teselli için tekmeciklerr atıyoo maşallahh oğluşuma ....
en çok da gribimden o etkileneck diye panikk oluyorumm beenn...

eyetkiner serum fizyolojik burun damlasını kullanabiliyosun bebeklerin kullandığı bişey zaten doktorum kullanabilirsin demişti.

bebeğimm beni teselli için tekmeciklerr atıyoo maşallahh oğluşuma ....
en çok da gribimden o etkileneck diye panikk oluyorumm beenn...

canım çok geçmiş olsun bol bol c vitamini al ben ilaçsız c vitaminiyle atlattım orkma annesi bebişini etkilemez

evet daha öncede yaşadım bende doktorda aldım soluğu ama hafta ilerlediği için artık 24 haftanın içindeyim ondan panik oldum yani artık üzenli olması gerekmiyomu cnm

Canım insan nasıl korkuyo biliyorum, doktor kalbini gösterdiğinde rahat etti içim.. Çok ayakta durduysan, yorulduysan ondan oynamamıştır dedi bana..Evham yapmamam konusunda uyardı birde.Sonradan kendime kızdım biraz ama elimde değilki :çok üzgünüm:

Hergün hissetmek gerekiyomuş doktorun dediğine göre, ama az yada çok olabilirmiş hareketleri..hergün aynı şiddette olmuyomuş, demekki bebişlerimiz yediklerimize, içtiklerimize, fiziksel veya ruhsal durumumuza göre hareket ediyorlar...Dinle bakalım biraz...Ama kendini çok üzme olurmu, bebişin keyfi yerindedir annesi, hiç endişelenme..

ipek çok sağol canımcım biraz kendimi dinliyim inşallah hareket eder

kızlar salam sosis vs ne sıklıkla yıyorsunuz. sosıslı yesem bır sey olur mu acaba

Ben hamile kaldığımdan beri sadece bir kaç kez kahvaltıda salam yedim.Ama pişmiş olarak.Sanırım pişmiş olması lazım çiğ olmaması geriyor.Sosliyi de çok pişirdiklerinide düşünmüyorum.Ama canın çektiğse bir kereden bişey olmaz heralde...:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…