Güle güle kullansın bebişin odasını annesiiiiii hihoyyyt
zuzuuum cok tesekkurler!
yaa bana da oluyor. gecenlerde 2 gun falan hic birsey hissedemedim, dinledikce de insan kendini panik oluyor. aslinda birseyler vardi ama oncekiler gibi degil diye bir turlu benzetemedim. ama cok sukur sonra tekrar hareketlendi. ama hala bazen cok hareketli bazen de hic birsey hissetmiyorum.
bende dinliyorum hatta şimdi gidip uzanıcam göbeğimi falan sallıyım bakim akşama kada hareket etmezse giderim artık doktora
Kızlar benİ saĞ gÖĞsÜmÜn altı acayİp batıyor.sİzİnde oluyormu aĞrı.sırt ÜstÜ yattıĞımda geÇİyor.ama ayaktayken,otururken yada saĞa sola dÖnÜk yatarken Çok aĞrım oluyor.sırt ÜstÜ yatmakta İyİ deĞİlmİŞ.
kızlar iki gündür kızım çok hareketsiz kıpırtı yok kafama taktım acaba hala normalmi hareketlerinin tutarsız olması
benimde arada sırada agrıyo cnm, özellikle nefes alıp verirken, arada nefes darlıgı da cektigim oluyo, ben hep ona bagladım simdiye dek ama tabi beni seni rahatsız ettigi kadar etmedi. Doktoruna sor bence selsincim artık bu aylardan sora her şikayetimizi iletelim doktorumuza derim ben işi şansa bırakmayalımmmyasakkelime
canım bende mayıs 20 yi ipla çekiyorum :))
h.sonu eve neden giremedin ??
Canımm yaa sırnaşık şey h.sonu evde nete giremedim demek istedim...
herkese günaydınlar, umarım tüm anneler ve bebişleri iyisinizdir.
Nurr, bu hafta sonu seninle aynı korkuları yaşadığımdan doktorda aldım soluğu, daha önce hareketlerini hissettiğim oğlumun hareketlerin hissetmedim iki, üç gün kadar. Gerçekten de insan kendini dinledikçe panik oluyo... Doktor, gayet iyi dedi, hergün aynı derecede hareket etmeyebilirmiş, ama az da olsa bir hareket hissetmek gerekiyormuş artık...Ara sıra kendimi dinleyip kotrol ediyorum çok hafif hissediyorum bazen. Açıkçası ben de anlamıyorum, daha güçlü olmasına rağmen neden eskisine göre daha az hareket ediyor:1no2:
gecmis olsun canim. dikkat et kendine...
GÜNAYDIN KIZLAARR
yine pazartesi ve iş zamanı rapor alacağım günü sabırsızlıkla bekliyoruuummmm..Haftasonu evde giremedim..babaylon kızın iyi günlerde kullanısın inş rahat uyusun oynasın.Eyetkiner geçmiş olsun canım...
Eyetkİner geÇmİŞ olsun canım ya....
Eyetkİner Çok geÇmİŞ olsun.canım.o mİde aĞrısı berbat bİrŞey.bende geÇen hafta 2 gÜn Çektİm.
Güle güle kullansın bebişin odasını annesiiiiii hihoyyyt
Behiyecim banada uzun bi süre erkek dediler, bak daha cumartesi gnu netleşti detaylı ultrasonda ki kızmışşş cinsiyeti bebegimin. Sakın üzülme bende basta üzülmüştüm sora ertesi gün hastalandım ve bebegmi kaybetcem zannettim cok korkmustum, bi daha üzülmemeye karar verdim, onemli olan suan bebegimin bizimle olması ve tabiki saglıklı olması cnm, hakkında hayırlısı olsunnnn :1hug:
Geçmiş olsun eyetkinercimmm a.s.
eyetkiner geçmiş olsun cnm
bebeğimm beni teselli için tekmeciklerr atıyoo maşallahh oğluşuma ....
en çok da gribimden o etkileneck diye panikk oluyorumm beenn...
evet daha öncede yaşadım bende doktorda aldım soluğu ama hafta ilerlediği için artık 24 haftanın içindeyim ondan panik oldum yani artık üzenli olması gerekmiyomu cnm
Canım insan nasıl korkuyo biliyorum, doktor kalbini gösterdiğinde rahat etti içim.. Çok ayakta durduysan, yorulduysan ondan oynamamıştır dedi bana..Evham yapmamam konusunda uyardı birde.Sonradan kendime kızdım biraz ama elimde değilki :çok üzgünüm:
Hergün hissetmek gerekiyomuş doktorun dediğine göre, ama az yada çok olabilirmiş hareketleri..hergün aynı şiddette olmuyomuş, demekki bebişlerimiz yediklerimize, içtiklerimize, fiziksel veya ruhsal durumumuza göre hareket ediyorlar...Dinle bakalım biraz...Ama kendini çok üzme olurmu, bebişin keyfi yerindedir annesi, hiç endişelenme..
kızlar salam sosis vs ne sıklıkla yıyorsunuz. sosıslı yesem bır sey olur mu acaba
ipek çok sağol canımcım biraz kendimi dinliyim inşallah hareket eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?