Mrb canım ya şu rahim ağzı ölçümünü kaçıncı haftada yapıyorlar nasıl oluyor baş sayfaları okuyamadım tekrar açıkalarsan sevinirim doktorumda bişe demedi?:uhm: .Bende yarın tetanoz aşısı olucam sonra da ayrıntılı ultrasona giricem hayırlısı bakalım ...
zuzummmm saol hayatım güsel dileklerin için evet dikkat edicem birde ben normal doğum istiyorum tombik bebişleri severim ama doğumu zorlarsa diye korkuyorum o yüzden accık az yicez kaydirigubbakcemile3
Canımcım bende ctesi aksilik olmazsa Havuzlu hana gidicem ama bayağı kalabalığız biz annem kayınvalidem görümcem eşim tam kadro anlıcan kaydirigubbakcemile3 görürsem seni mutlaka tanırım resimlerinden
Bebişimin cinsiyeti sonunda belli oldu da zavallıcık bebiş sıfatından kurtuldu.. Bi KIZIM olcakmıs, herseyi de cok saglıklı cıktı detaylı da... Tam zamanıyla uyumlu bi sekilde büyüyomus, şeker yüklemesinin tarihini bilas ileri attık, bundan sora 1 ay beklicem minişimi görmek içinnn senağlama
Gözünaydınnnnnnnn,sonunda öğrendin canım :1hug: .Sağlıkla doğsun kızın inş.
günaydınnnn güzell ve sağlıklı bi hafta olmasını diliyorummm herkes içinn...
ben hala hastayımm iyi olamadım gitti.. şimdi de acayip midem ağrıyoo...
Canım geçmiş olsun,burun tıkanıklığından bahsetmişsin.Bende doktora gitmiştim grip olunca otrivine verdi,bi zararı yok sanırım.Çok rahatlattı beni günde 3 kere 1er kez sıktım
Kıslar bende paşamı ctesi gördüm çok tatlıydı keyf yapıyodu resimlerimiz var ama getirmedim taratıp koyucam buraya çok tatlıydı tam yüzünü çekti doktor
Maşallah herşey yolundaydı boyu iyiydi kilosu accık fazla çıktı banada hamurişi tatlı şekerli meyve çok yeme dedi son dönem daha fazla kilo aldığımız için dengeleyelim şimdiden dedi.
Tatlıyı felan kesiyoruz artık hamur işi çok yemiyodum ama onada ara vericez
Paşamda biraz fazla almış kilo
Bu arada rahim ağzımı ölçtü gayet normal çıktı yolunda herşey dedi
Birde rahim ağzından kültür aldı sonucum bugün yarın çıkıcakmış telden öğrenicem inş. oda temiz çıkar.
Yarın aşı olucam tetanoz bu arada doktorum 5 doza gerek yok 2 doz yeter zaten çocuklukta vurulmuşsundur dedi o yüzden 1 er arayla 2 doz vurulucam. Yarın ilkini olucam...
Şeker yüklemesinide 4 Nisan da yaptır dedi onun yanında idrar ve kan sayımı gibi şeylerde istemiş onlarıda yaptırıcam Bende haberler bu şekilde....
Maşallah senin paşayaa yerimseniben . Bende nisanın sonunda gidicem doktora kültür falan alcak mı bendende :bbo:
Bebişimin cinsiyeti sonunda belli oldu da zavallıcık bebiş sıfatından kurtuldu.. Bi KIZIM olcakmıs, herseyi de cok saglıklı cıktı detaylı da... Tam zamanıyla uyumlu bi sekilde büyüyomus, şeker yüklemesinin tarihini bilas ileri attık, bundan sora 1 ay beklicem minişimi görmek içinnn senağlama
Gözünaydınnnnnnnn,sonunda öğrendin canım :1hug: .Sağlıkla doğsun kızın inş.
Canım geçmiş olsun,burun tıkanıklığından bahsetmişsin.Bende doktora gitmiştim grip olunca otrivine verdi,bi zararı yok sanırım.Çok rahatlattı beni günde 3 kere 1er kez sıktım
Maşallah senin paşayaa yerimseniben . Bende nisanın sonunda gidicem doktora kültür falan alcak mı bendende :bbo:
Saol canımcım evet kocamançok tatlıydı yatmış keyf yapıyo bilmiyorumki onuda normal doğum esnasında bebeğe zarar verebilecek her hangi bulgu varmı diye görmek için yaptı daha konuşamadık doktorumdan tel bekliyorum ameliyathaneye inmiş bakalım temizmi :Saruboceq:
kızlar salam sosis vs ne sıklıkla yıyorsunuz. sosıslı yesem bır sey olur mu acaba
çok sağolun kızlarr teşekkürlerr.. fizyolojik burun damlasını duymadım cnm eczaneye sorsam yardımcı olurlar herhaldee.. teşekkürlerr tekrardann...
canım çiğ ve işlenmiş et yememen gerek bence, salam sosis sucuk pastırma etli çiğ köfte gibi.... tabi dayanabilirsen :1rolleyes:
kızlar neden benim yazdıklarıma hiç kimse cevap wermiyo?
burası bi paylaşım yeriyse niye böle davranılıyo anlamadm ya burda birbirimizin sorunları ve bildiklerimizi paylaşmak üzere bulunuyoruz ayrımcılık yapılacak bir yer olamaması gerekirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?