2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canımcım bana doktorum 24+0 da yaptı alttan muayne ile yaptı ama acı felan hiç bişiy yok yani rahat görüyor direk orda söylüyo zaten normal diye geç değil canımcım sorunsuz oldu inş. sende de öyle olur ama kesinlikle yaptırılması gerekiyor erken doğum riski için çok çok önemli :Saruboceq:

zuzummmm saol hayatım güsel dileklerin için evet dikkat edicem birde ben normal doğum istiyorum tombik bebişleri severim ama doğumu zorlarsa diye korkuyorum o yüzden accık az yicez kaydirigubbakcemile3
Canımcım bende ctesi aksilik olmazsa Havuzlu hana gidicem ama bayağı kalabalığız biz annem kayınvalidem görümcem eşim tam kadro anlıcan kaydirigubbakcemile3 görürsem seni mutlaka tanırım resimlerinden

Benim doktorum alttan muayene etmedi normal ultrasonla soyledi, hatta Badem in olayı üzerine sormustum ama tarihi hatırlamıyorum 2 hafta oldu muhtemelen 21.haftanın içindeydim...:uhm:

Waowww süper kaydirigubbakcemile3 Bizde halam, eşim ve ben gidices, bende tanırım kesin seni hihoyyyt Yinede yakama kırmızı karanfil takıyım her ihtimale karsı, e göbegi şişirirken yüzü de bilas toparladıkkkkk :1rolleyes: Pazarda Ikea ya gidiyorus cnm oraya da beklerisssss :dance:

zuzum görmüştür sanırım usg dende gözüküyo diyolardı arkadaşlar benimkide alttan usg ile baktı canımcım

kızlar neden benim yazdıklarıma hiç kimse cevap wermiyo?
burası bi paylaşım yeriyse niye böle davranılıyo anlamadm ya burda birbirimizin sorunları ve bildiklerimizi paylaşmak üzere bulunuyoruz ayrımcılık yapılacak bir yer olamaması gerekirdi

slm güzel anneler umarım keyifler yerindedir biz bi geçmişe bakalım :CüvCüv:

salam-sucuk-sosis hiçbirnide yemedim.
saece bir ekre etli çüğköfte yedim:))))))))
yani belki bunalrın hepsinden beter bir şey ama dayanamadım............

canım neden alınganlık yapıyosunuz anlamıyorum zaten bugün sayfada çok fazla katılımcı yok bizlerde ara ara bakıyoruz tekrar hatırlatabilirsin cevap alamadıysan veya bilmediğimiz birşeyse yazıpda yanlış yönlendirmemek adına yazmıyoruz bişey o zaman da bilmiyorum yorum yapamammı yazalım lütfen alınganlık yapmayın böyle tekrar hatırlat nolur ki lütfen ama ya :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…