2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

menekşecim eğer karadenizliyseniz Kuzey ve sarp çok uygun bence eşin veya sen esmerseniz yani paşanın esmer olma olasılığı var ise Yağız çok uygun Yaman ve Aras ta güsel ama bana yaman biraz isim gibi gelmedi neden bilmiyorum ama aras güsel arkadaşımın oğlunun adı hoş bir isim kaydirigubbakcemile5

gaydıncım ne güzel yorumlamışsın isimleri .. buarada ben karadenizliyim o yüzden benim favorim kuzey yağıza gelince ikimizde beyaz tenliyiz yani esmer olmaz heralde ama esmer olmasını isterdim oğluşumun..Ama yorumların çok hoş tatlım sağol.kaydirigubbakcemile3

babaylon canımcım tepeden oda almışsın hayırlı olsun anlat bakalım hangi modeli aldın kaça aldın bende bakmıştım bi kaç model

Canım benim çok saol o zaman hiç düşünme netleştir ve kuzey ismi çok güsel bence heleki karadenizliysen oğluşuna çok yakışır karizma bi isim bencesengözlerimebaksanab

Bende koca sözlüğe baktım kız ismi için, bi sürü isim cıkardım, eşimle ortak begendigimiz isimler ŞıMAL, ALYA, DıLARA, MEHıR, BADE ve EYŞAN... Sizce hangisi daha güsel kızlar?

Kıslar test sonuçlarım için doktorumu aradım bugün çok yoğunmuş 3 tane normal doğumu varmış bugünnn delikafadulden Allah yardımcıları olsun:Saruboceq:

bende koca sözlüğe baktım kız ismi için, bi sürü isim cıkardım, eşimle ortak begendigimiz isimler şimal, alya, dilara, mehir, bade ve eyşan... Sizce hangisi daha güsel kızlar?

benim arkadaşım alya duru koydu.alya'yı ilk onda duydum.ve çok hoşuma gitti.bence alya

Alya güsel müzikte bi anlamı var bu ismin sanırım oyumu bu isimden yana kullanıyorumyerimseniben
Birde ayşe armanın kızının adı

canimm gozun aydin. en sonunda ogrenmissin cinsiyetini.. ahhh ahhh bi ben mi kaldim ya ogrenemeyen...
kizlar bu arada tepe home da acayip indirim var. biz kizimizin odasini aldik pazar gunu. gidip bakmanizi tavsiye ederim.
canim hayirli olsun bebisinin odasi. allah saglikla yatirmayi buyutmeyi nasip etsin ins:Saruboceq:
canim gozuna ydin. gusel haberlerle donmussun.
Bende koca sözlüğe baktım kız ismi için, bi sürü isim cıkardım, eşimle ortak begendigimiz isimler ŞİMAL, ALYA, DİLARA, MEHİR, BADE ve EYŞAN... Sizce hangisi daha güsel kızlar?

bence bade canim.. cok hos bi isim. eysan da gusel. gerci anlamini bilmiyorum ama..

Bende Alya'yı Ayşe Armandan duymustum, üstüne birde isim sözlüğünde gördüm, yükseklik, gökyüzü, anlamına geliyomus... Simdide cinsiyetimizi ögrendik, isim derdine düştük, başta bebiş diye hitap ediyoduk, 2 gündür kızım diyorus o da yetmedi kaydirigubbakcemile3

bu arada selam gusel temmuz anneleri... gecmisi ancak okuyup geldim. bende nasip olursa cuma gunu gidicem doktora. ama dayanamaz da daha once gidersem bilemiyorum tabi:):):) artik bu sefer ogrenirim heralde cinsiyetini. 3 boyutluya giricem ve artik 20+4 olduk.

Ahunur Göz kamaştıran güzelliğe sahip olan
Aleyna Esenlik ve güzelliklere sahip, esenlik içinde olan
Alya Yüksek yer, yükseklik, gök
Armina Emine, korkusuz, yürekli
Asuela Ela gözlü yaramaz
Ayda Dere kıyılarında yetişen bir bitki - Parmakları, endamı güzel kadın
Bade Aşk, kutsal sevgi
Didar Güzel yüz - Görme
Dilara Gönül alan, gönül okşayan
Eyşan Şanlı güzel, güzelliği ile ünlü
Ezra Sözü, konuşması düzgün
Güldem Hiç solmayan her dem gül, her dem gülen
ılayda Su perisi
Lara Su perisi, su damlası
Mehir Ay parçası
Parla Parlamak eyleminden parla, ışık saç,parılda, pırıl pırıl aydınlık saç
Rana ıyi, güzel, yumuşak, hoş
Sara Halis, saf, katkısız - Duru, temiz
Şimal Kuzey
Talia Güzel, şirin - Öncü
Tara Sahur zamanı doğan kız çucuğuna verilen isim, yıldız.
Ulya En yüce, en ulu, yüksek
Vera Yalan söylemeyen - Haktan yana
Verda Gül anlamında
Nimfe Su Perisi

Kıslar isim bulamayan, arayan vb.durumlariçin kendi excel tablomu yollıyım dedim anlamları ile birlikte, insallah yardımcı olur

Kıslar bi anket hazırlasam temmuz anneleri başlığı altına, oyunusu verirsiniz dimi, sizin fikirlerinize cok deger veriyorum ama aklımda tutmakta zorlanıyorum sadece a.s.... Gerci nasıl anket hazırlıcam bilmiyorum ama kurcalıyım bilas

Sılacım hadi bakalım bi sen kaldın bide sevtap sanırım sizde inş. hayırlısı ile öğrenirsiniz kuzucukların cinsiyeti :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…