Yağız canım kısmetse
menekşecim eğer karadenizliyseniz Kuzey ve sarp çok uygun bence eşin veya sen esmerseniz yani paşanın esmer olma olasılığı var ise Yağız çok uygun Yaman ve Aras ta güsel ama bana yaman biraz isim gibi gelmedi neden bilmiyorum ama aras güsel arkadaşımın oğlunun adı hoş bir isim kaydirigubbakcemile5
Yiğit ve Yusuf isimlerinide seviyorum ama ablam Yiğit kuzenimde Yusuf koydu gamyoncuiremsu
gaydıncım ne güzel yorumlamışsın isimleri .. buarada ben karadenizliyim o yüzden benim favorim kuzey yağıza gelince ikimizde beyaz tenliyiz yani esmer olmaz heralde ama esmer olmasını isterdim oğluşumun..Ama yorumların çok hoş tatlım sağol.kaydirigubbakcemile3
Bende koca sözlüğe baktım kız ismi için, bi sürü isim cıkardım, eşimle ortak begendigimiz isimler ŞİMAL, ALYA, DİLARA, MEHİR, BADE ve EYŞAN... Sizce hangisi daha güsel kızlar?
bende koca sözlüğe baktım kız ismi için, bi sürü isim cıkardım, eşimle ortak begendigimiz isimler şimal, alya, dilara, mehir, bade ve eyşan... Sizce hangisi daha güsel kızlar?
Kıslar test sonuçlarım için doktorumu aradım bugün çok yoğunmuş 3 tane normal doğumu varmış bugünnn delikafadulden Allah yardımcıları olsun:Saruboceq:
canimm gozun aydin. en sonunda ogrenmissin cinsiyetini.. ahhh ahhh bi ben mi kaldim ya ogrenemeyen...Günaydınnn anneler, güzel kızları ve yakısıklı ogulları... Bugün pazartesi diye normalde karalar baglamam gerek, ama hava güsel, bebişimi gördüm haftasonu, eşim sürpriz dogumgunu partisi yapmıs bana, bi sürü arkadasımı gordum, bi sürü güzel kıyafetim oldu onun icin cok cok mutluyummmmm kaydirigubbakcemile3
Bebişimin cinsiyeti sonunda belli oldu da zavallıcık bebiş sıfatından kurtuldu.. Bi KIZIM olcakmıs, herseyi de cok saglıklı cıktı detaylı da... Tam zamanıyla uyumlu bi sekilde büyüyomus, şeker yüklemesinin tarihini bilas ileri attık, bundan sora 1 ay beklicem minişimi görmek içinnn senağlama
Yatcas kalkcas, yatcas kalkcas, yatcas kalkcas, yatcas kalkcas Cuma olcak kaydirigubbakcemile2 Bunu sölemesem çatlardımmmmmm....
canim hayirli olsun bebisinin odasi. allah saglikla yatirmayi buyutmeyi nasip etsin ins:Saruboceq:kizlar bu arada tepe home da acayip indirim var. biz kizimizin odasini aldik pazar gunu. gidip bakmanizi tavsiye ederim.
canim gozuna ydin. gusel haberlerle donmussun.Kıslar bende paşamı ctesi gördüm çok tatlıydı keyf yapıyodu resimlerimiz var ama getirmedim taratıp koyucam buraya çok tatlıydı tam yüzünü çekti doktor
Maşallah herşey yolundaydı boyu iyiydi kilosu accık fazla çıktı banada hamurişi tatlı şekerli meyve çok yeme dedi son dönem daha fazla kilo aldığımız için dengeleyelim şimdiden dedi.
Tatlıyı felan kesiyoruz artık hamur işi çok yemiyodum ama onada ara vericez
Paşamda biraz fazla almış kilo
Bu arada rahim ağzımı ölçtü gayet normal çıktı yolunda herşey dedi
Birde rahim ağzından kültür aldı sonucum bugün yarın çıkıcakmış telden öğrenicem inş. oda temiz çıkar.
Yarın aşı olucam tetanoz bu arada doktorum 5 doza gerek yok 2 doz yeter zaten çocuklukta vurulmuşsundur dedi o yüzden 1 er arayla 2 doz vurulucam. Yarın ilkini olucam...
Şeker yüklemesinide 4 Nisan da yaptır dedi onun yanında idrar ve kan sayımı gibi şeylerde istemiş onlarıda yaptırıcam Bende haberler bu şekilde....
Bende koca sözlüğe baktım kız ismi için, bi sürü isim cıkardım, eşimle ortak begendigimiz isimler ŞİMAL, ALYA, DİLARA, MEHİR, BADE ve EYŞAN... Sizce hangisi daha güsel kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?