kızlar dun benım basım dondu nerdeyse bayılacaktım temızlık yaparken . sıze de oldu mu hıc. normal mı acaba bas donmesı
Sılacım hadi bakalım bi sen kaldın bide sevtap sanırım sizde inş. hayırlısı ile öğrenirsiniz kuzucukların cinsiyeti:ecrin_bebek:
kızlar dun benım basım dondu nerdeyse bayılacaktım temızlık yaparken . sıze de oldu mu hıc. normal mı acaba bas donmesı
saol zuzu. bıraz korktum nerdeyse bayılcaktım zor kontrol ettım kendımı gıdıp geldıgımı hıssettım ıns bır daha olmaz cok korktum. normaldır umarım.
Cok korkunc ya, banyo zaten su aralar en korktugum sey oldu resmen, bir de ilginc bir sekilde sudan acaip kaçınıyorum. Oysaki balık burcuyum, küçüklüğümden beri suyla oynamaya bayılırım, denize girmeyi cok severim, dalarımmm ama hamilelik döneminde suyla ilgili herseyden korkuyorum, cok sıcakta kanama olursa, kayıp düşersem, bayılırsam diye bi ton senaryo yazıyorum CADIARZU
ahh canim aynen yaa. bende akrep burcuyum. saatlerce sudan cikmasam hic cikasim gelmezdi normalde. simdi sadece ihtiyac kadar ordayim. neysee az kaldi.. 4 ay sora normale doneris ins. gerci o zmnda bebislerden pek firsat kalmaz heraldekaydirigubbakcemile3
30 haftadan sonra zaman cok bacuk gecer sanırım.
saglıklı bır sekılde dogumlarımızı yaparız ıns. umarım sıkıntılarımız olmaz. cok rahat atlatırız. benım sımdıye kadar cok rahattı ıns bundan sonra da ıyı olur
Alcam kızıma kocaman bi tane çocuk havuzu bende gircem yüzdürcem onu kaydirigubbakcemile3 Aldıgım veya hediye gelen bütün oyuncaklarla bende oynıcam, zavallı bilmiyoki annesi ondan bebek lülülülülülü
zuzum alemsin ya oyuncaklar zaten o kadar dikkat çekiyoki bi şekilde takılıyosun mutlaka gamyoncuiremsu
selam kızlar aşımı oldum geldim aşıyı vuranın eli ağırdı bana dedi ağrı şişlik olabilir bakalım şuan hafif bi dokunduğum yerde ağrı var sadece dedim bebeğin kalp atışlarını dinleniyomu diye nasıl olcak o dedi bana:1shok: bende dedim çoğu sağlık ocaklarında dinleniliyomuş oda bizde öyle bişey yok usg olması lazım dedi bende dedim onu bende biliyorum hemşire dedi bizde öyle bişey yok dinleme cihazı bende çektim geldim bir dahaki aşım nisan 16 da:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?