2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selsin canım sen bişiy almıştın haftasonu nininli neydi adı kaça aldın dilaranınkindemi kaç tane ninni varmış içinde

yıldızlı rüyalar canım.demetinkinden.ninni gibi değil.müzik kutusu gibi.3 tane var canım.5-10 dk .çalışıyor.beşiğine takabiliyorsun.projektör gibi.tavana ayı resimi yıldız filan çıkıyor.50 ytl aldım ben.internettende alsan zaten kargo parası filan aynı hesap.yada arada az fark olur

gecmis olsun canim ins cok agrin olmaz...:Saruboceq:

geçmiş olsun canım.bende kısmetse cuma günü olucam.

Hosgeldin cnm, vursaydın kafasına 1 tane :mymeka: AAAA pardon aşının yan etkileri sanırım derdin, bi anda kolum istem dışı harekete başladı laelaelaelaelae

eşim olmasaydı yapardımkaydirigubbakcemile3 canım msj göndermişsin bende cevapladım denedinmi yapabilcenmi :CüvCüv:

gecmis olsun canim ins cok agrin olmaz...:Saruboceq:

sağol canım inşallah zaten nezle gibi bişeyim bi acayip durumdayım bugünkafamç
okkarıştı

kızlar hadi bakalım şafak saymaya :teytey: :teytey:

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...temmuz-anneleri-hadi-gelin-safak-sayalim.html

Dilaracım denedim ve sanırım basardım, temmuz anneleri altında simdi linki gondercemmm, cok teşekkür ederim cnmm :1hug:

bazen cok wc ye cok gıdıyorum 10 dakıkada 1. acaba sureklı hareket halınde oldugu ıcın mı. ıdrar kesesının uzerıne falan mı oturuyor acaba

annecik bende aynı 10 dkda bir gidiyordum geçen gün drum kültür aldı benden birde idrar tahlili yaptırdı ve enfeksiyon çıktı antibiyotik alıyorum dünde gazetede okudum çok sık idrara çıkma enfeksiyon belirtisi oluyormuş benim için doğru aşırı çıkıyordum çünki istersen idrar tahliki yaptır

merhabalar kızlar,
bugün çok sessiziz galibamirmirmirmir
zuzum gaydin maşallah kuzularınıza güzel haberler almışsınız.
benim ikinci doz aşıma az kaldı 10 gün sonra ama ilki çok acımıştı 5 gün ağrısını çekmiştim bu da öyle olur mu acaba:bbo:
annecik bebeklerimiz mesaneye baya baskı yapıyor ondan afedersiniz azıcık da idrar olsa wcye gitme ihtiyacı şiddetli olabiliyo. yani bana öyle oluyo.

selamlarrrrrr , biz geldik :teytey:
güzel ve çabuk geen bir İst. gezisi oldu bizim için ..
hava soğuktu , hastaneye varıncaya kadar akla karayı seçtik ..

varan - 1
saat 12.15 yola çıktık , 20 metre yürümedi araba , çünkü tekerleğin biri patlamış ..

varan-2
yağmur yağar , eşim lastiği değiştirmeye çalışır , sonra bir marketin sevisi durdu , lastiğe hava bastı ve biz pazar günü lastik değiştirecek lastikçi aradık yakındaki bi sanayi sitesinde , yaklaşık 45dak.1 saatte lastiğimiz değişti çıktık yola

varan-3
başakşehir tarafından tem'e bağlantıyı kapatmışlar , canımız çıktı çevreyoluna bağlanana kadar .. evden 12.15te çıktık , 45 dak.da gideceğimiz yere 3 saatte gidebildik :1shok:kötükedihüso

kontrolümüz süper geçti .. yarım saat inceledi oğluşumu dr.u ve bir o kadar da sohbet ettik .. güya son hastası bendim saat 2deki , ama güç bela 3,30da gelebildik benneyaptımki
burdaki dr.un dedikleri hep boş şeylermiş , onu anladık ..
rahim ağzı karından ölçülerek yapıldı , şimdiye kadar 41 mm çıkardı transvajinal bakıldığında , idrar sıkışıkken karından bakıldı ve 50,05 mm çıktı
transvajinal yani alttan ölçümle neden bu kadar fark çıkıyor derseniz , allttan ölçümde doğru ölçüm yapılamıyormuş . rahim ağzı düz bir çizgi değilmiş , biraz kavisli bir yapıya sahipmiş . idrara sıkışık gidildiğinde mesana baskı uygulayınca o kavis düzleşiyormuş , ölçüm daha sağlıklı oluyormuş , daha doğru bilgi veriyormuş rahim ağzı uzunluğuyla ilgili yerimseniben
plesantamız yukarıdaymış :Saruboceq:
üstelik benim içinde bulunduğum haftada erken doğum olmazmış , olsa olsa düşük olurmuş . erken doğum lafı edilmesi için 23-24. haftalarda olması lazımmış gebenin .. bu yüzden de alete felan bağlanmadım , çünkü usg de herşey çok güzeldi , hatta çok hareketli olduğu için bazı ölçümleri yapmakta zorlandı dr.umuz
3lü sonucunu yanımıza almayı unutmuşuz :mymeka: eşim buradaki merkezi arayıp oraya fakslatmayı istedi ama bi türlü faks gelmedi biz oradayken o yüzden benim gamlı baykuş dr.umun omurilik açıklığı var dediği olayı net konuşamadık ve belki de bu yüzden dr.um iyi bir yer olursa detaylı usg yaptırabilirsin dedi ..
Allah razı olsun dr.um Levent beyden , ne zaman ona gitsem enkaz halinde gidip yenilenmiş , yeniden umut dolmuş olarak çıkıyorum merkezden , birgün o da "eeeh yetter beaaa " demese bari :roflol:
ha bir de " sen okumaya araştırmaya meraklısın , yok rahim ağzında problemmi var , yok erken doğum ne belirtileri ne vs.vs.. seni gerecek , mutsuz edecek şeylerle meşgul olup enerjini boşa harcamaktansa , Allah izin veririse doğacak bu bebek , bebek bakımı nasıl olur , bebek ağlar ama neden ağlar , sadece aç olduğu için mi , bakımı nasıl olmalı vb. vb." şeyleri araştır netten , için daha huzurlu olacak ve bebek doğduktan sonra zaten bunları araştıracak öğrenecek ne vaktin olacak ne o kafa rahatlığın olacak "dedi ve bana bu söylediklerini içeren bir kitap hediye etti .. burdaki dr.um ise ikizlerimden birini kaybettiğimi öğrendiğim gün o duygusal boşluğumdan yararlanıp sanki " aşağıda bizim bir kitabımız var , çıkaren al ondan , oku olur mu " demişti .. muayene ücretini öderken sorduk muhasip kıza , çıkardı kitabı verdi , üstüne 35 tl da aldı .. böyle de bi şey var benneyaptımki
veeeeeeee hastane çıkışlarımızı aldık anne -oğul delikafadulden
eklerim resimlerini akşama , makinenin şarjı bitmiş galiba ..
ipeğimum bana eminönü-havuzlu handa bile en aleladesinin fiyatınn 70den aşağı olmadığını söyleyince bakırköy Gürçarşıdaki o bebek kıyafet ve malzemelerinin satıldığı alt kattan aldık , emzirme/hamile sütyeni de aldım , çok rahat bi şeymiş yaaaa , dünya varmış dedim , hep onu takıyorum artık delikafadulden
benim burda ( İzmirde ) sorduğum en alelade alt açma 30-40 arasıyken orada beğendiğinizi az pazarlıkla 20 en fazla 25 tl alabiliyorsunuz yerimseniben
demetttttttttttttttttttttt iplerimi aldım nihayet , açık turkuaz :dance: , öğret bana şu battaniyeyi canımcım Şeniz
dr.umu değiştirmek istediğimi söyledim , önce dr.umun kim olduğunu sordu , ben söyleyince şaşırdı , çünkü tüp bebekte ön planda olan isimlerden . tüp bebekte gördüğün herşeyi söylersin hastaya , hatta tedavinin gidişatına bazen beraber karar verirsin bu yüzden ama sanırım gebelik takibinde hamile psikolojisini fazla düşünmeyip olumsuz gidişad gibi görünen kendince doğruları ( ki doğru olup olmadığı da tartışılır ) yada gerçekleri yada varsayımları patır patır söyleyip gereksiz evhama sevketmemek gerektiğini pek düşünemedi galiba CADIARZU
dinlenme konusunu sordum , 6. aya kadar dinlenerek , bebeği çok fazla yerçekimine maruz bırakmadan günde-gün aşırı bir kaç saatlik ayakta kalmaların bir sakıncası yok dedi ..
karnımdaki batma/kasılmalrınsa bebeğin bulşunduğu yerden kaynaklandığını söyledi . özellikle akşamları solumdaki batmaların sebebi bebeğin mideye baskı uygulamasıymış :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…