selsin canım sen bişiy almıştın haftasonu nininli neydi adı kaça aldın dilaranınkindemi kaç tane ninni varmış içinde
selam kızlar aşımı oldum geldim aşıyı vuranın eli ağırdı bana dedi ağrı şişlik olabilir bakalım şuan hafif bi dokunduğum yerde ağrı var sadece dedim bebeğin kalp atışlarını dinleniyomu diye nasıl olcak o dedi bana:1shok: bende dedim çoğu sağlık ocaklarında dinleniliyomuş oda bizde öyle bişey yok usg olması lazım dedi bende dedim onu bende biliyorum hemşire dedi bizde öyle bişey yok dinleme cihazı bende çektim geldim bir dahaki aşım nisan 16 da:dilcikar:
selam kızlar aşımı oldum geldim aşıyı vuranın eli ağırdı bana dedi ağrı şişlik olabilir bakalım şuan hafif bi dokunduğum yerde ağrı var sadece dedim bebeğin kalp atışlarını dinleniyomu diye nasıl olcak o dedi bana:1shok: Bende dedim çoğu sağlık ocaklarında dinleniliyomuş oda bizde öyle bişey yok usg olması lazım dedi bende dedim onu bende biliyorum hemşire dedi bizde öyle bişey yok dinleme cihazı bende çektim geldim bir dahaki aşım nisan 16 da:dilcikar:
canim hayirli olsun bebisinin odasi. allah saglikla yatirmayi buyutmeyi nasip etsin ins:Saruboceq:
canim, cok tesekkur ederim. amiiiin.
Hosgeldin cnm, vursaydın kafasına 1 tane :mymeka: AAAA pardon aşının yan etkileri sanırım derdin, bi anda kolum istem dışı harekete başladı laelaelaelaelae
gecmis olsun canim ins cok agrin olmaz...:Saruboceq:
geçmiş olsun canım.bende kısmetse cuma günü olucam.
eşim olmasaydı yapardımkaydirigubbakcemile3 canım msj göndermişsin bende cevapladım denedinmi yapabilcenmi :CüvCüv:
sağol canım inşallah zaten nezle gibi bişeyim bi acayip durumdayım bugünkafamç
okkarıştı
kızlar hadi bakalım şafak saymaya :teytey: :teytey:
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...temmuz-anneleri-hadi-gelin-safak-sayalim.html
bazen cok wc ye cok gıdıyorum 10 dakıkada 1. acaba sureklı hareket halınde oldugu ıcın mı. ıdrar kesesının uzerıne falan mı oturuyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?