Oyyyy demet maşallah kızına kocaman olmuş annesi :1hug: süte devam canım yerimseniben.Güle güle kullansın eşyalarınıda güzel günlerde inşallah.ne güzel bebişlerin herşeyleri tamamlanıyo yavaş yavaş bizim daha eksiğimiz çok ama yavaş yavaş alıyorum,tadını çıkararak bide çok araştırıyorum ben detaycıyım biraz ondan
maşallah kızına demetcim.çok merak ettim cicilerini.bir an önce ekle görelim
meraba ben geldim...
herkese selam
inşallah hepiniz iyisinizdir
bebişlerde iyice büyümüştür ne güzel
teşekkürler teyzoşşuŞeniz
canımcım inan aldıklarımın hepsi süper indirimdeydi çok çok uyguna aldım kızımın herşeyini çok kısmetli prensesim teyzesi yani özellikle şunu alalım diye gidip almadım gezerken denk geldik ve fiyatını görünce kaçırmadım uygun olanları, aldıklarımın tümünü hemen hemen 3 de 1 fiyatına aldım:lepi:kaydirigubbakcemile5
karyolasıyla dolabını yaptırıyoruz.ilk önce beğendim modellerini, hatta dolabının modelini ben çizdim.çilekteki modelin çiçekleri benim halımın desenleriyle aynı o çiçeklerden bile olacak mobilyasının üstünde yaptırdığımız mobilyacı o kadar inca ayrıntıya kadar aynılarını yapıyor sen yeterki model getir:lepi: normalde fiyatı 900 Tl falan tutuyordu biz 550 ye yaptırıyoruz:sm_cool:
zuzuzm ne oldu azıcık işe daldım.öküsürükten bir hal olmuşsun.Teşekkür ederim çiçekcimmm bi de su ve balı deniyim hatta... Cok korkarım öksürükten, zatürre başlangıcı var bende çünkü... Aman allah korusunnnn, sabah sapasağlamdım simdi azcık tökezledim sanki ama yıkılmadım ayaktayımmm
canımcım inan aldıklarımın hepsi süper indirimdeydi çok çok uyguna aldım kızımın herşeyini çok kısmetli prensesim teyzesi yani özellikle şunu alalım diye gidip almadım gezerken denk geldik ve fiyatını görünce kaçırmadım uygun olanları, aldıklarımın tümünü hemen hemen 3 de 1 fiyatına aldım:lepi:kaydirigubbakcemile5
karyolasıyla dolabını yaptırıyoruz.ilk önce beğendim modellerini, hatta dolabının modelini ben çizdim.çilekteki modelin çiçekleri benim halımın desenleriyle aynı o çiçeklerden bile olacak mobilyasının üstünde yaptırdığımız mobilyacı o kadar inca ayrıntıya kadar aynılarını yapıyor sen yeterki model getir:lepi: normalde fiyatı 900 Tl falan tutuyordu biz 550 ye yaptırıyoruz:sm_cool:
Teşekkür ederim çiçekcimmm bi de su ve balı deniyim hatta... Cok korkarım öksürükten, zatürre başlangıcı var bende çünkü... Aman allah korusunnnn, sabah sapasağlamdım simdi azcık tökezledim sanki ama yıkılmadım ayaktayımmm
kan ve idrar sonuçlarım mükemmel çıktı bu arada.........
henüz doktora gösteremedim ama..........
kan sayımı :12 çıkmış değerim oldukça iyi..üstelik kan hapı kullanmıyorum.............
demir ve demir bağlama kapasitesi de gayet iyi hatta yüksek............
tsh:0,800 çıkmış o da iyi...
tam idrar tahlilim de en küçük bişey yok hepsi normal sınırda..........
karaciğer ve böbrek fonksiyon testlerim de gayet normak çıktı çok şükür...
bu arada dün sağllık ocağında sabah tartıldım.55 kilo geldim.............
zaten 53 kilo ile hamile kalmıştım..........55 çıktım ..........
doktorumda 56 çıkmıştım en son..................
dün 55 çıktım sağlık ocağında ya tartı 1 kilo yalnıştı ya da ben 1 kilo verdimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?