affet canım bak kızım üzülür sonra doğumdan sonra dayak yemeye gelirim ben :mymeka:canım günlük süpürge toz çamaşır filandı çok derin yapmadım ama sürekli oturduğum için normalde hamile kaldığımdan beri o yüzden yoruldum yoksa 1 ay sonra badanaya başlayacağız o zaman artık ya kadın tutucam yada biz yaparız diyenler sözünde durursa yapacaklara.s.
canım
kimse sözğünde durmuyor malesefsenağlama
canım gelinimiz 1 hafta önce hastaneden çıktı iyiye gidiyor ama onun hamileliği çok ağır geçiyor istifra bulantı bişi yemiyormuş bende burda kırıldığımı anlatmıştım geçen hafta gidiyimmi gitmiyimmi diye çok düşünmüştüm en sonunda geldikten 1 hafta sonra gittim eşimide aldım yanıma babasıda evdeydi annesinde kalıyor çünki hiçbişi yapamadılar çok iyi karşıladılar şaşırdım bile ama sapsarı limon gibi birde çok zayıflamış ege üniversitesinde profösöre başlamış daha iyi olduburası küçük biyer onun için sağol canım merak ettiğin içina.s.
HERKEZE MERHABA...........
pazar günü kızımn odasını aldık...........ay sonunda gelecek inşallah............
pazartesi günü doktora gittim...detaylı usg de bi problem yok herşey normal.hatta öykü 1 hafta önde çıkıyor....400 gram civarı olmuş..403 tü sanırım............
sonra kan testlerimi yaptırdık................
ordan sağlık ocağına gittik...aşı için erke bebek biraz daha güçlensin 26. haftada yapçaz dediler..doktorumu aradın sordum tamam olur uygun 26 da yaptır hem bebek iyice güçlensin acelesi yok dedi...............
orda tüm işlemlerimizi halledim yine hastaneye döndük ve kalp ekosu için fakülte hastanesine sevk aldım....
hatane ile fakülte arası yaklaşık 50-60 dakka yol....................
yolda giderken...tam fakülteye yaklaşmıştık ki tam önümüzde çok büğük bir kaza oldu.............tam bir faciaydı irileri yola fırladı.hemen önümüzdeki araba...........
ben şoka girdim ve çok korktum.........ağlamaya başladım.ne eşim ne başkası susturamadı beni su falan içtim nafile...........
şoka girdim ne sorulara cevap verebiliyordum ne de sakinleşebiliyordum.........karnımı tutup kızımm diye sürekli ağlıyordum.............
eşim ordan hızla dörtlüleri yakıp aradan çıktı ve fakülteye gitttik..acil servise girdik orda birkaç doktor ve asistanları geldi bizi hemen odaya aldı..rutin kontrollerim yapıldı tansiyonum 6*4 çıktı...........ateşim 37[/nabzım da düşmüş...
ilaç ve tedaviyi kabul etmek istemedim.............
eşim hamile olduğumu söyledi kadın doğumcu geldi bebek gayet iyi ama sen böyle devam edersen bebek te kötüleşecek dedi.............
bak senin bile kalbin zayıf atmaya başladı minicik bebeğin nasıl dayansın bu ağlaamalarına dedi............
bi serum taktılar ve yaklaşık 3 saat gözlem altında kaldım...........
bu gün için bebeğin kalp ekosunu çekmeyelim yanıltıcı olabilir dediler............
cuma sabahı saat 9*15 e randevu verdiler...kalp ekosunu cuma günü çektireceğim...........
eve geldik hemen uzandım...........sürekli uyudum..........
çok korktum bebeğime bişey olacak diye...........
hala sersem gibiyim...............o kadar çok ağladım ki........başım ağırmış..hala ağrıyor............
elim ayağım kesik bu gün zar zor geldim işe...sabah uyudum biraz geç geldim işe.........
geçmişi de okuyamadım tamamen..bu günlük kusura bakmayın..umarım herkez iyidir
melekçim geçmiş olsun canım
Bende yemegimi yedim geldim tabi yedigime yemek denirse, o yasak bu iiyi pişmemiştir, bu iyi yıkanmamıstır diye pe bişi yiyemeden geliyorum :1no2: Öksürmekten de az kaldı cıkıcak cigerlerim suan aldıgım nefesi cigerlerime kadar hissediyorum, canım yanıyo, doktoruma mesaj attım, ateşin cıkarsa gel dedi, ıhlamur, limon, ılık su içicekmişim, çay bile içebilirmişim hatta. Baska önerisi olan varmı arkadaşlar? Denedim cok iyi geldi diyen ?
selam güzel annecikler ve tatlı kuzucuklarııııııŞeniz
haftasonu giremedim dün de yoktum ayrıntılımız vardı ve de anneciğimin günü vardı çokk yoğun bir gündü anneciğime mamalar yaptım herşeyi masasını falan hazırladım ordan doooğru doktorcuğuma gittik iyice inceledi kızımın herrryeriniiii o kadar tatlıydı ki teyzoşları:asigim: parmağını emdi bi araŞeniz renklide poz yakalamaya çalıştı doktor amcası Allahım ya resmen gülümsedi bizee inanamadık:1hug: ama tam poz yakalayacak doktor yüzünü çevirdi, ve eşine gömdü yüzünü iyice sanırım ultrasondan korktu fıstığım:sm_confused:
kocaman olmuş teyzoşları 498 gr. ve yaklaşık da 27 cm:asigim:
pazar günü istanbula gittik arkadaşıma kahvaltıya sonrada hep birlikte palladium alışveriş merkezine gittik süper indirim vardı yine kendimi kaybettim dünya kadar cici aldım prensesime ve de oğluşuma:lepi:kaydirigubbakcemile5
üşenmediğim bi zamanda inşallah çeker eklerim resimlerini:icecream:
kızımın yatağıyla dolabınında siparişini verdik mart sonunda gelecek.tam takım uyku setini de eltim alacakmış sağolsun:lepi:
geriye çok bişey kalmadı bebeğimi beklicez sağlıkla gelir inşallah hepimizin kuzucuklarııııı:Saruboceq::asigim::Saruboceq:
Oyyyy demet maşallah kızına kocaman olmuş annesi :1hug: süte devam canım yerimseniben.Güle güle kullansın eşyalarınıda güzel günlerde inşallah.ne güzel bebişlerin herşeyleri tamamlanıyo yavaş yavaş bizim daha eksiğimiz çok ama yavaş yavaş alıyorum,tadını çıkararak bide çok araştırıyorum ben detaycıyım biraz ondan
Bende yemegimi yedim geldim tabi yedigime yemek denirse, o yasak bu iiyi pişmemiştir, bu iyi yıkanmamıstır diye pe bişi yiyemeden geliyorum :1no2: Öksürmekten de az kaldı cıkıcak cigerlerim suan aldıgım nefesi cigerlerime kadar hissediyorum, canım yanıyo, doktoruma mesaj attım, ateşin cıkarsa gel dedi, ıhlamur, limon, ılık su içicekmişim, çay bile içebilirmişim hatta. Baska önerisi olan varmı arkadaşlar? Denedim cok iyi geldi diyen ?
Zuzucum bende öyle olmuştum inan öksürmekten sesim çıkmıyodu artık.Sıcak suyun içine bolllca bal katıp içirdi annem içer içmez faydasını gördüm inan.Ertesi gün yine içtim 2-3 defa ertesi güne bişeyim kalmadı.Sütlede içebilirsin ama suyla daha etkili demişlerdi bana geçmiş olsun canım :1hug: a.s.
demetçim maşallah aybalam kocamann olmuş..herşeyin iyi olmasına çok sevindim tatlım.........
teşekkür ederim çok şükür........o kazayı yapan biz de olabilirdik verilmiş sadakamız varmış...
ama çok etkilendim nedense.o an aklıma tek gelen şey kızım oldu............
acaba kaza olsa yaşayabilirmiydi diye düşündüm.........
o benim herşeyim tüm varlığım yaşam kaynağım mış meğer bunu daha iyi anladım.........
GeÇmİŞ olsun zuzum ben portakal yİyİnce İyİ gelİr genelde bana ama bİrde sen dene İstersen ılık bİ portakal ye hem c vİtamİnİ hemde boĞazını kurutmaz
bende öyleyim zuzu dışarda ve iş yerinde acaba bu böyle mi şu şöylemii..bunlar ne eti diye düşünmekten hiçbişey yiyemiyorum çorba ve salata yla geçiştiriyorum...
canım çok geçmiş olsun bir parça çikolatayı ağzında tut yavaş yavaş erisin öksürüğü bir süre kesiyor.Eve dönüncede tereyağlı pekmez yap tatlım çok iyi geliyor.bir parça tereyağını tavada erit ve kızdır yanmadan kapat.küçük bir kase pekmeze karıştır ve kaşıkla ye çok rahatlatıyor. İnşallah bir an önce geçer canım:teselli:Şeniz
bu arada kızımız olacakmış birtane daha çokkkkk tebrik ederim seni canım sağlıkla gelsin prensesin inşallahh:lepi:Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?