2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben niye kırıldığını bilmiyorum.kaçırmışım demek ki .ama ikinzide hemileisnzi siz birbirniizn halinden anlarısnız.canım.hiç bozmayın moralinizi.
çok geçmiş olsun.

melekcim çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.herşey üst üste gelmiş.kendine çok dikkat et canım.Allah seni ve bebeğini korusun.

evde olup izleyebileceklere duyurulur
türkmaxta ( digiturk ) yenidoğan hemşiresi bebek banyosu nasıl yaptırılır , uygulamalı gösteriyoooooo:ecrin_bebek:

edit : bebeğin tenine direkt bebe yağı sürmemek lazımmış , durulama suyuna damlatmalıymış

Yemek yedık kızımla..............
Felaket baŞım aĞrıyor kendımı kÖtÜ hıssedıyorum hala....elım ayĞım tutmuyor..........
Kızımı kaybetÇem dıye Çok endıŞelendım...........
Ve bırkez daha anladım kı...........o benım yaŞam sebebım ne kadar Çok baĞlanmıŞım ben ona.............
Hemen yÜzÜ geldı gÖzÜmÜn ÖnÜne............
Allah meleklerımızı bızden ayırmasın

swethome canım gelinimiz telefonlarıma cevap vermemişti annesi ile ilgili problemlerinmiz var oda annenin etkiside kalıyor canım hikayemiz çok uzun ama benim insanlığım elvermedi kalktım eşimide alıp gittim
annemle tombala gününe gidiyoruz çok fazla bişi yazmayın bak gelince geçmiş okumak zor oluyor evde kalırsam iş yapıcam en iyisi kaçayım evden

selam güzel annecikler ve tatlı kuzucuklarııııııŞeniz

haftasonu giremedim dün de yoktum ayrıntılımız vardı ve de anneciğimin günü vardı çokk yoğun bir gündü anneciğime mamalar yaptım herşeyi masasını falan hazırladım ordan doooğru doktorcuğuma gittik iyice inceledi kızımın herrryeriniiii o kadar tatlıydı ki teyzoşları:asigim: parmağını emdi bi araŞeniz renklide poz yakalamaya çalıştı doktor amcası Allahım ya resmen gülümsedi bizee inanamadık:1hug: ama tam poz yakalayacak doktor yüzünü çevirdi, ve eşine gömdü yüzünü iyice sanırım ultrasondan korktu fıstığım:sm_confused:

kocaman olmuş teyzoşları 498 gr. ve yaklaşık da 27 cm :asigim:

pazar günü istanbula gittik arkadaşıma kahvaltıya sonrada hep birlikte palladium alışveriş merkezine gittik süper indirim vardı yine kendimi kaybettim dünya kadar cici aldım prensesime ve de oğluşuma:lepi:kaydirigubbakcemile5
üşenmediğim bi zamanda inşallah çeker eklerim resimlerini:icecream:
kızımın yatağıyla dolabınında siparişini verdik mart sonunda gelecek.tam takım uyku setini de eltim alacakmış sağolsun:lepi:
geriye çok bişey kalmadı bebeğimi beklicez sağlıkla gelir inşallah hepimizin kuzucuklarııııı:Saruboceq::asigim::Saruboceq:

melekcim kızların alıntısından okudum canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama şükretmelisin ki sizde bişey yok çok şükürrrr:Saruboceq:
lütfen üzülme canım öykümüzü düşün annesi:teselli:

şimdi kahve canım istedi bir fincan alayım ve geçmişe bir göz atayım

Bende yemegimi yedim geldim tabi yedigime yemek denirse, o yasak bu iiyi pişmemiştir, bu iyi yıkanmamıstır diye pe bişi yiyemeden geliyorum :1no2: Öksürmekten de az kaldı cıkıcak cigerlerim suan aldıgım nefesi cigerlerime kadar hissediyorum, canım yanıyo, doktoruma mesaj attım, ateşin cıkarsa gel dedi, ıhlamur, limon, ılık su içicekmişim, çay bile içebilirmişim hatta. Baska önerisi olan varmı arkadaşlar? Denedim cok iyi geldi diyen ?

GeÇmıŞ olsun zuzum ben portakal yıyınce ıyı gelır genelde bana ama bırde sen dene ıstersen ılık bı portakal ye hem c vıtamını hemde boĞazını kurutmaz

demetçim maşallah aybalam kocamann olmuş..herşeyin iyi olmasına çok sevindim tatlım.........
teşekkür ederim çok şükür........o kazayı yapan biz de olabilirdik verilmiş sadakamız varmış...
ama çok etkilendim nedense.o an aklıma tek gelen şey kızım oldu............
acaba kaza olsa yaşayabilirmiydi diye düşündüm.........
o benim herşeyim tüm varlığım yaşam kaynağım mış meğer bunu daha iyi anladım.........

bende öyleyim zuzu dışarda ve iş yerinde acaba bu böyle mi şu şöylemii..bunlar ne eti diye düşünmekten hiçbişey yiyemiyorum çorba ve salata yla geçiştiriyorum...

canım çok geçmiş olsun bir parça çikolatayı ağzında tut yavaş yavaş erisin öksürüğü bir süre kesiyor.Eve dönüncede tereyağlı pekmez yap tatlım çok iyi geliyor.bir parça tereyağını tavada erit ve kızdır yanmadan kapat.küçük bir kase pekmeze karıştır ve kaşıkla ye çok rahatlatıyor. İnşallah bir an önce geçer canım:teselli:Şeniz
bu arada kızımız olacakmış birtane daha çokkkkk tebrik ederim seni canım sağlıkla gelsin prensesin inşallahh:lepi:Şeniz

canım benim seni çok iyi anlıyorum çünkü en basiti eşim ani fren yaptığında bile yüreğim ağzıma geliyor ve de panik yapıyorum adamcağızında burnundan getiriyorum:mymeka:
ama çok şükür ki yavrunda sizlerde iyisiniz artık kendini rahatlat ki öykümüzde rahatlasın annesiŞeniz
iyi şeyler düşün tatlım iyi olsun herşeysüprizzzzz

GeÇmİŞ olsun zuzum ben portakal yİyİnce İyİ gelİr genelde bana ama bİrde sen dene İstersen ılık bİ portakal ye hem c vİtamİnİ hemde boĞazını kurutmaz

Portakalım var bi tane cnm elimde gidip onu yiyim bari mutfakta a.s.

bende öyleyim zuzu dışarda ve iş yerinde acaba bu böyle mi şu şöylemii..bunlar ne eti diye düşünmekten hiçbişey yiyemiyorum çorba ve salata yla geçiştiriyorum...

Çorba soğuk, salata da acaba iyi yıkanmıs mıdır diye beş yüs kere bakıyorum, yemekteki en güsel sey yogurt resmen... Evde bisiler yapabilsem getircem, cok üzülüyorum kızım adına dogru düzgün besleyemiyorum onu, umarım benim kanımdakini alıyodur, ben yemesem de olur daha once yediklerimle idare ederim kaydirigubbakcemile3

Denicem cnm teşekkür ederim pekmezi sevmem gerci ama napıyım bu seferlik gözüm kapalı yicemmm :1hug: Evet bi tane daha topaç kızımız olcak teyzesi, insallah cnm hepimizin bebişleri zamanlarında ve saglıkla gelirler... Biz dört gözle bekliyorus onları

evet canım ya adam nasıl süreceğini şaşırıyor.............
neden hızlı sürüyorsun diye ağlamaya başlıyorum arasıra..bizi düşünmüyormusun diye ..oysa km bakıyorum 80-90 la falan gidiyor adamcağız..yol da müsayit..........
ama ne bileyim herşeyden korkar oldum bu aralar çok duygusalım çoookkk
dokunsalar ağlayacak gibiyim..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…