2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Nesli hoşgeldin canım uzuuuun bir tatilden sonra

Demetciğim cicileriniz hayırlı olsun oldukça da uyguna gelmiş .kanını nasıl yükselttin bizimle paylaşabilir misin kaydirigubbakcemile3
benimkide düşükte

melekcim değerlerin gayet iyi çıkmış canlı kanlı kız seni :)))
düşmesin bari kan hapını günde bir tane de olsa iç canım .

canım geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış herşeyde vardır bi hayır sen bebeğini düşün ve moralini yüksek tut allah başka dert keder vermesin sonuçta iyisin topla kedini cumaya kadar bebğin iyi karşılasın seni Şeniz

maşallah annesi kuzucuğun keyfide yerinde herşeyide tam gidiyo allah kucağınada almayı nasip etsin canımŞeniz

eve gelsin çekerim tatlımmmma.s

Demetcim kendi derdimden bebişinin cicilerini kutlamayı unuttum. İyi günlerde kullansın cnm minik kızınnn, güle güle oynasın odasında Şeniz

teşekkürler teyzesiiiiiŞeniz

Bu arada kızlar pazar günü bende Palladium daydım... Ay acaba gördükte tanımadık mı birbirimiziiii...

ayy ciddimisin yaa keşke haberimiz olsaydı buluşurduk kaydirigubbakcemile5
belkide karşılaştık ama tanıyamadık:sm_confused:

hoşbuldum canımm teşekkürler teyzesiiiŞeniz

kanımı 5 serum yedikten sonra yükseltebildim-tatlicadiarzu-

bu demir-kan haplarının serumunu , halada çok iyi değil 10 oldu biraz dinlendikten sonrada 2 ünite kan takılacakkafamçokkarıştı

maşallah annesi kuzucuğun keyfide yerinde herşeyide tam gidiyo allah kucağınada almayı nasip etsin canımŞeniz

teşekkürler tatlımmmŞeniz
Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza alabilmesini nasib etsinnnnn:Saruboceq::1hug:

Aslında Palladiumda bebeklerle ilgili cogu sey aynı koridorda oldugu icin karsılasmıs olabilirissss kaydirigubbakcemile5 Gerçi ben oralarda en cok çoookk şekerde takılıyorum ama olsun -tatlicadiarzu-Cok ilginc artık bütün hamilelere farklı bakmaya başladım, dünde aldıgım bişeyin tadilatının ardından teslim almak için palladium a gittim, orda yemek yedik, ne yicem diye dolanırken hamile bir bayan ve eşini gördüm, eşinin eli durmadan annenin karnındaydı kaydirigubbakcemile3 Acaba forumdaki arkadaşlardan biri midir diye geçirmeden edemedim içimden hihoyyyt

Zaman geÇsın ve bebeklerımıze saĞlıkla kavuŞalım........
ıŞımden Çok sıkıldım............
10 hafta daha burdayımmmmmmmmmm
en azından 10 hafta sonra ızıne ayrılacaĞım ve rahat rahat huzurla saĞlıkla kızımı bekleyeceĞım..........
Keyıfle kahvaltı yapacaĞım evde kızımla............
Sonra yÜrÜyÜŞe ÇıkacaĞım kuŞ cıvıltılarıyla ne gÜzell..........

Bebeğim,
Seni kollarıma alıp,gözlerinin içine bakıp ağlamak
Ağlamak; ama korkma sevgiyle şefkatle ağlamak
Sana zarar vermeden o yumuşacık yanaklarını öpmek
Mis gibi kokunu minicik boynundan içime çekmek
O bezelye parmaklarını ısırmak
ıpek saçlarını ılık bir rüzgar kadar hafifçe taramak,okşamak
Sıcacık vücuduna sarılarak öylece kıpırdamadan durmak
Gözlerinin içine ‘bu benim bebeğim’ diye bakarak ağlamak istiyorum."

evet canım yaygın bişe burdan bi arkadaşta daha olmuştu sonrasında kaybolmuştu sizinkide koybolur inşallah

geçmiş olsun atlattın hadi bakalım

valla nazar değmesin müdürün hakkaten çok anlayışlıymış tüm çalışanlara böle müdür lazım insanın halinden insan anlar zaten

günaydın herkese benim hiçbiryerim tutmuyor bugün kızlar inş grip olmuyorumdur yada dün temizlik yaptım ondfanda olabilir elim kolum kalkmıyor
canım geçmiş olsun da inşallah sende griplilerin arasına katılmazsın tedbirini al biran önce

melekcim sizede geçmiş olsun bende hafta sonu bi kazaya tanık oldum yoldayken seninki kadar net görmedim ama insan üzülüyo genede

zuzum sende dikkat et kendine millete derken sende grip oldun bakklava:

selam kızla ya ben bu gün
ne geçmişi okuyabildim nede
size katılabildim:çok üzgünüm:
bakamadım bi türlü hasta olan arkadaşlar çokkkk geçmiş olsun
bende 1 ayı geçti doktora gitmiyorum
bu perşembe gidicem inşallah herşey yolundadır
keyifler yerinde yani kısaca:CüvCüv:

kızlar göbüşüme bakın-tatlicadiarzu-

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
kızım kıpırdıyor çok şükür...........
dün hiç kıpırdamadı sanırım o da korktu yavrum.........
şimdi hareketlenmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…