MELEK çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış
HERKEZE MERHABA...........
pazar günü kızımn odasını aldık...........ay sonunda gelecek inşallah............
pazartesi günü doktora gittim...detaylı usg de bi problem yok herşey normal.hatta öykü 1 hafta önde çıkıyor....400 gram civarı olmuş..403 tü sanırım............
sonra kan testlerimi yaptırdık................
ordan sağlık ocağına gittik...aşı için erke bebek biraz daha güçlensin 26. haftada yapçaz dediler..doktorumu aradın sordum tamam olur uygun 26 da yaptır hem bebek iyice güçlensin acelesi yok dedi...............
orda tüm işlemlerimizi halledim yine hastaneye döndük ve kalp ekosu için fakülte hastanesine sevk aldım....
hatane ile fakülte arası yaklaşık 50-60 dakka yol....................
yolda giderken...tam fakülteye yaklaşmıştık ki tam önümüzde çok büğük bir kaza oldu.............tam bir faciaydı irileri yola fırladı.hemen önümüzdeki araba...........
ben şoka girdim ve çok korktum.........ağlamaya başladım.ne eşim ne başkası susturamadı beni su falan içtim nafile...........
şoka girdim ne sorulara cevap verebiliyordum ne de sakinleşebiliyordum.........karnımı tutup kızımm diye sürekli ağlıyordum.............
eşim ordan hızla dörtlüleri yakıp aradan çıktı ve fakülteye gitttik..acil servise girdik orda birkaç doktor ve asistanları geldi bizi hemen odaya aldı..rutin kontrollerim yapıldı tansiyonum 6*4 çıktı...........ateşim 37[/nabzım da düşmüş...
ilaç ve tedaviyi kabul etmek istemedim.............
eşim hamile olduğumu söyledi kadın doğumcu geldi bebek gayet iyi ama sen böyle devam edersen bebek te kötüleşecek dedi.............
bak senin bile kalbin zayıf atmaya başladı minicik bebeğin nasıl dayansın bu ağlaamalarına dedi............
bi serum taktılar ve yaklaşık 3 saat gözlem altında kaldım...........
bu gün için bebeğin kalp ekosunu çekmeyelim yanıltıcı olabilir dediler............
cuma sabahı saat 9*15 e randevu verdiler...kalp ekosunu cuma günü çektireceğim...........
eve geldik hemen uzandım...........sürekli uyudum..........
çok korktum bebeğime bişey olacak diye...........
hala sersem gibiyim...............o kadar çok ağladım ki........başım ağırmış..hala ağrıyor............
elim ayağım kesik bu gün zar zor geldim işe...sabah uyudum biraz geç geldim işe.........
geçmişi de okuyamadım tamamen..bu günlük kusura bakmayın..umarım herkez iyidir
selam güzel annecikler ve tatlı kuzucuklarııııııŞeniz
haftasonu giremedim dün de yoktum ayrıntılımız vardı ve de anneciğimin günü vardı çokk yoğun bir gündü anneciğime mamalar yaptım herşeyi masasını falan hazırladım ordan doooğru doktorcuğuma gittik iyice inceledi kızımın herrryeriniiii o kadar tatlıydı ki teyzoşları:asigim: parmağını emdi bi araŞeniz renklide poz yakalamaya çalıştı doktor amcası Allahım ya resmen gülümsedi bizee inanamadık:1hug: ama tam poz yakalayacak doktor yüzünü çevirdi, ve eşine gömdü yüzünü iyice sanırım ultrasondan korktu fıstığım:sm_confused:
kocaman olmuş teyzoşları 498 gr. ve yaklaşık da 27 cm:asigim:
pazar günü istanbula gittik arkadaşıma kahvaltıya sonrada hep birlikte palladium alışveriş merkezine gittik süper indirim vardı yine kendimi kaybettim dünya kadar cici aldım prensesime ve de oğluşuma:lepi:kaydirigubbakcemile5
üşenmediğim bi zamanda inşallah çeker eklerim resimlerini:icecream:
kızımın yatağıyla dolabınında siparişini verdik mart sonunda gelecek.tam takım uyku setini de eltim alacakmış sağolsun:lepi:
geriye çok bişey kalmadı bebeğimi beklicez sağlıkla gelir inşallah hepimizin kuzucuklarııııı:Saruboceq::asigim::Saruboceq:
melekcim kızların alıntısından okudum canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama şükretmelisin ki sizde bişey yok çok şükürrrr:Saruboceq:
lütfen üzülme canım öykümüzü düşün annesi:teselli:
şimdi kahve canım istedi bir fincan alayım ve geçmişe bir göz atayım
melekcim değerlerin gayet iyi çıkmış canlı kanlı kız seni :)))
düşmesin bari kan hapını günde bir tane de olsa iç canım .
Yıkılmazsın sen şekerim azimlisin ballı suyu dene hiçbişeyin kalmıcak inşallah. sengözlerimebaksanab
Oooo süpermiş fiyatı ne güzel hem istediğin gibi yaptırıyosun,hemde uygun fiyata.Gelince fotolarını çekte ekle bizde görelim.Belkim erkek versiyonunu yaptırırız :jeyyar:
Demetcim kendi derdimden bebişinin cicilerini kutlamayı unuttum. İyi günlerde kullansın cnm minik kızınnn, güle güle oynasın odasında Şeniz
Bu arada kızlar pazar günü bende Palladium daydım... Ay acaba gördükte tanımadık mı birbirimiziiii...
Nesli hoşgeldin canım uzuuuun bir tatilden sonra
Demetciğim cicileriniz hayırlı olsun oldukça da uyguna gelmiş .kanını nasıl yükselttin bizimle paylaşabilir misin kaydirigubbakcemile3
benimkide düşükte
maşallah annesi kuzucuğun keyfide yerinde herşeyide tam gidiyo allah kucağınada almayı nasip etsin canımŞeniz
buda benim göbüşümün bir hafta kadar önceki hali akşam eşim gelsin yeniden çektirip yollarım :)
evet canım yaygın bişe burdan bi arkadaşta daha olmuştu sonrasında kaybolmuştu sizinkide koybolur inşallahKizlar bebesin bir seyi yokmus.beyninde bir kist var. ama o da cok yaygin bir seymis. zaten kist, bir kromozom bozuklugu sonucu olabilirmis ama benim 3lu test sonuclarimda risk faktoru 1/10.000 ciktigi icin boyle bir risk yok. zamanla cozunur, cok yaygin dedi doktor.
ben de rahatim, insallah cozunur. bu bahane ile bir iki ultrason daha isterim ben:) bakalim.
geçmiş olsun atlattın hadi bakalımgünaydınnn..........
bugün kendimi çok daha iyi hissediyorumm.... dün akşam kötüydüm dr umu aradım grip bebeği etkilemez korkma bu kadar ateşin çıkmasın yeter dedi... çok şükür ateşim hiç çıkmadıı...
umarımm herkes iyidir bugünn....
şimdi müdürüm geldi.sen ne zaman ayrılıyorsun izine dedi.şimdi benim normal doğum 6 temmuz.sezeryan olacağı için.haziran son haftası diyorum.bende ayın 5 inden sonra raporu verim ayrılıcam dedim.kalan 3 ayımı doğumdan sonra kullanıcam.ve 3 ayda ücretsiz izin kullanmak istiyorum dedim.o da problem değil zaten kanuni hakkın değilmi dedi.o 3 ay doğumdan önce 3 ay doğumdan sonra zannediyormuş.bende 2 ay 2 ay dedim.6 ayda ücretsiz izin kullanma hakkımız var dedim.oda kabul etti.zaten 6 ay kullanmıcam.sadece 3 ay kullanıcam.oğlum 6 aylık olana kadar.bari 6 ay emsin.çok mutlu oldum.belki ücretsiz izini kabul etmez diyordum ama etti süper oldu valla
canım geçmiş olsun da inşallah sende griplilerin arasına katılmazsın tedbirini al biran öncegünaydın herkese benim hiçbiryerim tutmuyor bugün kızlar inş grip olmuyorumdur yada dün temizlik yaptım ondfanda olabilir elim kolum kalkmıyor
zuzum sende dikkat et kendine millete derken sende grip oldun bakklava:[/B][/COLOR]
oy çok tatlı görünüyorsun hürrem .....ama kilon fazla değil.. maşallahınız var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?