2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Kibeleciğim ayrıntılın yaninda kar kaldı işte:)))
Biliyorduk bişi çıkmadığını .
O kistten burada bir ark da daha vardi kendilğinden kayboluyormuş .

Bak yaaa birinizden biriniz mutlaka elimde kalcak sonunda aaaa ne diye korkuyosun çocuğummm ya, bi de bebek bakcaksınnnn klava:klava:klava: Ay aynı babanem oldum bennnnnn, annelikten babanelige terfi ettim :sm_cool:

çok hızlı bir gelişme .
ama babaanne olabilmek için bir erkek çocuk yapman laızm.
çok hzılısn zuzuuzm çok.
hadi dövsene dövesene beni ancak dayak paklarrrrr Şeniz

stardustum hoşgeldin.
hüzün yılım sende hoışgeldin canım
ya takıldım kalıdm .perşembe gününe de azıcık:)))))
iğne korkusu mu açlıkğa dayanamam diye mi acaba :))))))))

hoşbuldum tatlımmmmmmmmmm Şeniz

geçmiş olsun melek ....

Beyaz melekcım gÖzÜnaydın canım.ÖykÜ hanım'ın ayrınıtılısıda ıyı Çıktı.bu arada Çok geÇmıŞ olsun.allah korusun.gÖrdÜĞÜnde ınsan Çok etkılenıyor ve Çıkaramıyor kafasından.ama Çıkarmak zorundasın ÇÜnkÜ senın karnında bır melek var.onu dÜŞÜn olurmu

Çok teŞekkÜr ederm arkadaŞlar.............
ıyı olmaya ÇalıŞıyorum..............
SaĞolun..........
Kızımı dÜn Çok ÜzdÜm en Çok ta ona ÜzÜlÜyorum..........
O kadar Çok aĞladım kı..

swethome oklavayı hakettim canım doğru söylüyorsun doğumdan sonra vursun bebişim üzülür sonra
eyetkiner sağol canım geçen gün gripliydi yengem ondan mı geçti inş yorgunluktur geçer
beyaz melek öykümüz büyümüş maşallah annesi gözünaydın ayrıntılıda iyi çıkmış kaza olayında haklısın insan büyük şok oluyor canım ama üzme kendini artık öyküyü düşün ve toparlan

KIZLAAR GÜNAYDIN...

Melekcim çook büyük geçmiş olsun kendine ve kızmıza ii bak üzmemeye çalış annesi onu :teselli:

çok hızlı bir gelişme .
ama babaanne olabilmek için bir erkek çocuk yapman laızm.
çok hzılısn zuzuuzm çok.
hadi dövsene dövesene beni ancak dayak paklarrrrr Şeniz

Kaşınıyosun ama swetcimmmm, yaparımmmm erkekte yaparım, cocukta yaparım kariyerdeeee klava:klava:klava: Aaaaaaa..... :tomato:

zuzucum oklavayı hakettim canım vur kafama kafamaklava:başım çatlıyor akşamda belim koptu sonrada 3.5 attım korkudan :1no2:dinlemezsen arkadaşını böle olur işte:asigim:

Valla haketmiştin ama bu seferlik affediyorum :1hug: Bi daha olmasın annesi, kendin yorulsan iyi bebegimizi de yoruyosunnn, ben bilmem artık işlerimizi kendimizi yormadan bölüyorus yada en güseli temizlik yapıcak biri ama para vermem diyosan dahada güseli eşine duygu sömürüsüüüü kaydirigubbakcemile3

Sen düzelirsen o düzelir annesi merak etme, hem bak kızına topaç gibi masallah, kac haftadır sen nereye o oraya... Artık bundan sonra Öykü ne derse o olur, bitti meleğin devri kapandı, pabucu damda lülülülülülü

melek cnm üzüldümm birebir yaşayınca böyle etkileniyor insan ee bi de hamileysen daha çok etkileniyorsun... kendine ve kızına dikkat et onu düşün tekmeciklerini hisset seni en çok onlar rahatlatır....

benim göbeğimin deliğinin etrafı kasınıyor kıslarrr :roflol:
sanirim catlıcam yaa okadar da yağlandık .
dün feci kasındı bugun gelen giden yok

Herkese günaydınnn umarım iyisinizdir. Melekcim güzel haberlerle gelmişsin gözünaydın canım.Kazayı düşünme daha fazla o anki şokla haklısın belki ama bebişinede sanada yazık .:1hug:

son aylarımıza doğru daha da çok kaşınıcaz sanırım ilsucumm.....

yaparsın belli vallahi.
Yakışır zuzuma

affet canım bak kızım üzülür sonra doğumdan sonra dayak yemeye gelirim ben :mymeka:canım günlük süpürge toz çamaşır filandı çok derin yapmadım ama sürekli oturduğum için normalde hamile kaldığımdan beri o yüzden yoruldum yoksa 1 ay sonra badanaya başlayacağız o zaman artık ya kadın tutucam yada biz yaparız diyenler sözünde durursa yapacaklara.s.
derin canım geliniiz ne durumda.
hastanedeler mi hala.merak ettimccanım.bebeği nasıl

canım gelinimiz 1 hafta önce hastaneden çıktı iyiye gidiyor ama onun hamileliği çok ağır geçiyor istifra bulantı bişi yemiyormuş bende burda kırıldığımı anlatmıştım geçen hafta gidiyimmi gitmiyimmi diye çok düşünmüştüm en sonunda geldikten 1 hafta sonra gittim eşimide aldım yanıma babasıda evdeydi annesinde kalıyor çünki hiçbişi yapamadılar çok iyi karşıladılar şaşırdım bile ama sapsarı limon gibi birde çok zayıflamış ege üniversitesinde profösöre başlamış daha iyi olduburası küçük biyer onun için sağol canım merak ettiğin içina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…