- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
Bak yaaa birinizden biriniz mutlaka elimde kalcak sonunda aaaa ne diye korkuyosun çocuğummm ya, bi de bebek bakcaksınnnnklava: klava: klava: Ay aynı babanem oldum bennnnnn, annelikten babanelige terfi ettim :sm_cool:
Ben sana didim kendine dikkat et diye ama nerdeeeeklava: klava:
stardustum hoşgeldin.
hüzün yılım sende hoışgeldin canım
ya takıldım kalıdm .perşembe gününe de azıcık:)))))
iğne korkusu mu açlıkğa dayanamam diye mi acaba :))))))))
HERKEZE MERHABA...........
pazar günü kızımn odasını aldık...........ay sonunda gelecek inşallah............
pazartesi günü doktora gittim...detaylı usg de bi problem yok herşey normal.hatta öykü 1 hafta önde çıkıyor....400 gram civarı olmuş..403 tü sanırım............
sonra kan testlerimi yaptırdık................
ordan sağlık ocağına gittik...aşı için erke bebek biraz daha güçlensin 26. haftada yapçaz dediler..doktorumu aradın sordum tamam olur uygun 26 da yaptır hem bebek iyice güçlensin acelesi yok dedi...............
orda tüm işlemlerimizi halledim yine hastaneye döndük ve kalp ekosu için fakülte hastanesine sevk aldım....
hatane ile fakülte arası yaklaşık 50-60 dakka yol....................
yolda giderken...tam fakülteye yaklaşmıştık ki tam önümüzde çok büğük bir kaza oldu.............tam bir faciaydı irileri yola fırladı.hemen önümüzdeki araba...........
çok hızlı bir gelişme .
ama babaanne olabilmek için bir erkek çocuk yapman laızm.
çok hzılısn zuzuuzm çok.
hadi dövsene dövesene beni ancak dayak paklarrrrr Şeniz
zuzucum oklavayı hakettim canım vur kafama kafamaklava:başım çatlıyor akşamda belim koptu sonrada 3.5 attım korkudan :1no2:dinlemezsen arkadaşını böle olur işte:asigim:
Çok teŞekkÜr ederm arkadaŞlar.............
İyİ olmaya ÇalıŞıyorum..............
SaĞolun..........
Kızımı dÜn Çok ÜzdÜm en Çok ta ona ÜzÜlÜyorum..........
O kadar Çok aĞladım kİ..
kaşınıyosun ama swetcimmmm, yaparımmmm erkekte yaparım, cocukta yaparım kariyerdeeeeklava: klava: klava: Aaaaaaa..... :tomato:
Ben eşme duygu sömürüsü yapıyorum işelmiyor.hep beni kandırıyor tatlı dilli şirin şey....
Akşam kaçarı yok bir süpürge çekecek eve .tamam ben silerim:)))
o süpürüsn yeter.
Değil mi ama .birde cam sildirmeye kandırsam.:)))
üstüne mutfak dolaplarınıda sildiridm mi ohhh keyif .
Ama yapmaz.
Hemen çağır bir kadın diye homurdanır durur.
Oyyy nazlı kocam oyyy:))şeniz
valla haketmiştin ama bu seferlik affediyorum :1hug: Bi daha olmasın annesi, kendin yorulsan iyi bebegimizi de yoruyosunnn, ben bilmem artık işlerimizi kendimizi yormadan bölüyorus yada en güseli temizlik yapıcak biri ama para vermem diyosan dahada güseli eşine duygu sömürüsüüüü kaydirigubbakcemile3
affet canım bak kızım üzülür sonra doğumdan sonra dayak yemeye gelirim ben :mymeka:canım günlük süpürge toz çamaşır filandı çok derin yapmadım ama sürekli oturduğum için normalde hamile kaldığımdan beri o yüzden yoruldum yoksa 1 ay sonra badanaya başlayacağız o zaman artık ya kadın tutucam yada biz yaparız diyenler sözünde durursa yapacaklara.s.Kaşınıyosun ama swetcimmmm, yaparımmmm erkekte yaparım, cocukta yaparım kariyerdeeeeklava: klava: klava: Aaaaaaa..... :tomato:
Valla haketmiştin ama bu seferlik affediyorum :1hug: Bi daha olmasın annesi, kendin yorulsan iyi bebegimizi de yoruyosunnn, ben bilmem artık işlerimizi kendimizi yormadan bölüyorus yada en güseli temizlik yapıcak biri ama para vermem diyosan dahada güseli eşine duygu sömürüsüüüü kaydirigubbakcemile3
derin canım geliniiz ne durumda.
hastanedeler mi hala.merak ettimccanım.bebeği nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?