2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

KIYAMAM YERİM BEN ONU BİZİMDE BABAMIZ SIK SIK ŞEHİR DIŞINA ÇIKIYOR BENDE BABASI GİDİNCE DAHA ÇOK VURDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM ANNECİM ÜZÜLME BABAM YOKSA BEN VARIM DİYO yerimseniben

canım ben çok üzülüyorum eşim gidince ben üzülüncede etkileniyor bide benim zilli babanın sesini duyduğu zaman sanki daha fazla vuruyor eşim elini karnıma koyuyor hadi prensesim ben burdayım de diyor tekme geliyor

demet maşallahın var
bir de senin malile kotunu beğendim.
ben giyip çıkarmaktan ölüdm çarşıda heryerde bakıyorum.iyisine kötüsüen ama içime bir türlü model sinmiyor.
alamıyorum:)))))
sen nereen almıştın acaba?

sırt ustu yattıgımda durmuyor kıpır kıpır sıze de oluyormu

soluma yattığımda daha çok hareket ediyor benima.s

ayaktaysam geziyorsam yada iş yapıyorsam uyuyor prensesim ama oturdum mu yada uzandım mı r esmen şov yapıyor:lepi:
geçen pazar gece 11 de geldik eve anneme pasta falan yaptım tüm gün gezmişiz zaten nasıl yorgunum 1 30 da yattım gözlerim kapanıyo ama bi başladı tekme şovakaydirigubbakcemile3 uyumak ne mümkün-tatlicadiarzu-artık ne kadar oynadık kızımla bilmem uyumuşum:sm_cool:
birde acıktım mı hiç durmuyo obur bişi olcak galibacokacimcoook:lepi:

dün sağlık ocağına bir kadın geldi..........
durumuna çok üzüldüm....................
2 tane çocuğu vardı biri 4 biri 3 yaşlarında en fazla...........
3.bebeğine hamileymiş..........
1 haftadır kanamam geliyor...diyor ve düşünebiliyormusunuz gayet normal bişey gibi sakin........
ebe ,burda bişey yapamayız acil doğumevine git dedi.........allah korusun kendin de zehirlenirsin dedi.......
kadın diyorki ya şimdi gidemem yarın gitsem olmaz mı.............
şok oldum ya............inanamadım..........

Kızlar benim cigerler bitti zannımca, öksürdükçe karnım agrıyo, insallah bıdık kızımı etkilemem, hep benim sucum hepppp, arar arar bulurum nerde cins bişi varsa :1no2: Bugünlük daha fazla katılamıcam eger cıkabilirsem bilastan eve gidip dinleniyim, yarın sabah görüşünceye dek esen kalın da diyim son kez kaydirigubbakcemile3 Öpüyorum hepinisi teker teker... Yarından itibaren 2 tane yatcas kalkcas kalıcakkkkk

Ay ay demetÇİm maŞallah sanada gÖbÜŞÜnede

teşekkürler tatlımmmmŞeniz

canım teşekkür ederim Şeniz
ben kotlarımı c a dan aldım çok rahatlar evde bile kot giyiyorum eşofmanlarımdan bile rahat valla:lepi:

demetcim yesinler göbüşünü çok tatlı gerçekten de

ayy teşekkür ederim canım yaa valla şimaracam hee:lepi:Şeniz

boyle gupur gupur sankı rahmımı nerdeyse hoplatıyor gıbı. sıze de oyle oluyo. oyle pek pıt pıt gıbı olmuyo baskalarının dedıgı gıbı :))

:) bizde aynıyız her sabah kalkınca her gece yatarken konuşurlar aralarında dil geliştirdiler nerdeyse sese yanıt verir oldu kuzucum desene babacı olacak bizim yumalaklar

masallah :)) benımkı baya guclu kuvvetlı gıbı. pıt pıt degıl de sankı ıcımde bır sey atıyormus gıbı. bı kalp gıbı bır sey daha guclu yanı tam gobegımın altında kasık ustumde sızınde mı oyle. aklıma kotu seyler gelıyor acaba bebek degıl de rahım kasılması falan mı dıye

tatlım sen herkesi bizim gibimi sandın:1no2:
o kadıncağıza da kızamam sadece üzülürüm kimbilir durumları nasıl, belkide diğer yavrularının karnını ancak doyurabiliyordur baksana kendi canını bile önemsemiyor:sm_confused:
cahillikte var tabi benneyaptımki

canım benim bence doktoruna bi danış tatlım star dust de senin gibi olmuştu hatırlarsan ve öksürük gerçektende hamilelikte iyi değil en azından rahatlatacak birşeyler verebilir doktorun
kendine iyi bak tatlım inşallah yarına hiçbirşeyin kalmaz iyileşirsin:Saruboceq:Şeniz

Kızlar sız de mı boyle hıssedıyorsunuz

:) bizde aynıyız her sabah kalkınca her gece yatarken konuşurlar aralarında dil geliştirdiler nerdeyse sese yanıt verir oldu kuzucum desene babacı olacak bizim yumalaklar

ee kız olacaklar eşim şimdi bana benim kızım bana daha düşkün olacak diyip duruyo

MAŞALLAH DE ANNESİ NAZAR EDECEKSİN BEBEKLERE EN ÇOK ANNELERİNİN NAZARI DEĞERMİŞ BAZEN BENİM KİDE HIZLI VURUNCA KASILMA SANIYORUM AMA DEVAMI GELİYOR HEP BAZEN AZ VURUR BAZEN ÇOK ENERJİLERİNE GÖRE DEĞİŞİYOR HERHALDEa.s

merhaba arkaslar
morelım cok bozuk (( dun doktora gıttık bebegımın olcumlerı gerıde gıdıyor
suan 24+4 olmamız gerekırken ölçümleri 22.haftanın ıcınde
doktor 2 hafta sonra tekrar olcum yapıcak kesın bır tanı ve kesın bırsey soyluyemedı fazlada acıklama yapamadı morelımı bozmamak adına (bende kendımı kaybetmıscesıne bıse soramadım oylece kala kaldım sankı kafamdan aşagı koca bır kova su dokulmus gıbıydım tam bır sersem saskın ordek mısalı ((
belırsızlıkler ıcınde eve gerı dondum halaa saskın bir vazıyette ne yapıcagını bılmez haldeyım
internetten rahım ıcı gerılıgını okudugumda morelım sıfırın altına ındı ( nasıl gecıcek 2 hafta yada 2hafta sonunda neler olucak cok korkuyorum cokkkk (

Canım yaa üzülme inş bir problem yoktur.Sen üzülme ki annesi o da üzülmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…