KIYAMAM YERİM BEN ONU BİZİMDE BABAMIZ SIK SIK ŞEHİR DIŞINA ÇIKIYOR BENDE BABASI GİDİNCE DAHA ÇOK VURDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM ANNECİM ÜZÜLME BABAM YOKSA BEN VARIM DİYO yerimseniben
sırt ustu yattıgımda durmuyor kıpır kıpır sıze de oluyormu
Ay ay demetÇİm maŞallah sanada gÖbÜŞÜnede
demet maşallahın var
bir de senin malile kotunu beğendim.
ben giyip çıkarmaktan ölüdm çarşıda heryerde bakıyorum.iyisine kötüsüen ama içime bir türlü model sinmiyor.
alamıyorum:)))))
sen nereen almıştın acaba?
demetcim yesinler göbüşünü çok tatlı gerçekten de
canım ben çok üzülüyorum eşim gidince ben üzülüncede etkileniyor bide benim zilli babanın sesini duyduğu zaman sanki daha fazla vuruyor eşim elini karnıma koyuyor hadi prensesim ben burdayım de diyor tekme geliyor
dün sağlık ocağına bir kadın geldi..........
durumuna çok üzüldüm....................
2 tane çocuğu vardı biri 4 biri 3 yaşlarında en fazla...........
3.bebeğine hamileymiş..........
1 haftadır kanamam geliyor...diyor ve düşünebiliyormusunuz gayet normal bişey gibi sakin........
ebe ,burda bişey yapamayız acil doğumevine git dedi.........allah korusun kendin de zehirlenirsin dedi.......
kadın diyorki ya şimdi gidemem yarın gitsem olmaz mı.............
şok oldum ya............inanamadım..........
Kızlar benim cigerler bitti zannımca, öksürdükçe karnım agrıyo, insallah bıdık kızımı etkilemem, hep benim sucum hepppp, arar arar bulurum nerde cins bişi varsa :1no2: Bugünlük daha fazla katılamıcam eger cıkabilirsem bilastan eve gidip dinleniyim, yarın sabah görüşünceye dek esen kalın da diyim son kez kaydirigubbakcemile3 Öpüyorum hepinisi teker teker... Yarından itibaren 2 tane yatcas kalkcas kalıcakkkkk
masallah :)) benımkı baya guclu kuvvetlı gıbı. pıt pıt degıl de sankı ıcımde bır sey atıyormus gıbı. bı kalp gıbı bır sey daha guclu yanı tam gobegımın altında kasık ustumde sızınde mı oyle. aklıma kotu seyler gelıyor acaba bebek degıl de rahım kasılması falan mı dıye
:) bizde aynıyız her sabah kalkınca her gece yatarken konuşurlar aralarında dil geliştirdiler nerdeyse sese yanıt verir oldu kuzucum desene babacı olacak bizim yumalaklar
Kızlar sız de mı boyle hıssedıyorsunuz
masallah :)) benımkı baya guclu kuvvetlı gıbı. pıt pıt degıl de sankı ıcımde bır sey atıyormus gıbı. bı kalp gıbı bır sey daha guclu yanı tam gobegımın altında kasık ustumde sızınde mı oyle. aklıma kotu seyler gelıyor acaba bebek degıl de rahım kasılması falan mı dıye
merhaba arkaslar
morelım cok bozuk(( dun doktora gıttık bebegımın olcumlerı gerıde gıdıyor
suan 24+4 olmamız gerekırken ölçümleri 22.haftanın ıcınde
doktor 2 hafta sonra tekrar olcum yapıcak kesın bır tanı ve kesın bırsey soyluyemedı fazlada acıklama yapamadı morelımı bozmamak adına(bende kendımı kaybetmıscesıne bıse soramadım oylece kala kaldım sankı kafamdan aşagı koca bır kova su dokulmus gıbıydım tam bır sersem saskın ordek mısalı ((
belırsızlıkler ıcınde eve gerı dondum halaa saskın bir vazıyette ne yapıcagını bılmez haldeyım
internetten rahım ıcı gerılıgını okudugumda morelım sıfırın altına ındı( nasıl gecıcek 2 hafta yada 2hafta sonunda neler olucak cok korkuyorum cokkkk (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?