2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım bence internetten bakma internet resmen kötü haber tellalı:mymeka:

belkide bebeğin minyondur tatlım hemen üzülme sabret bakalım 2 hafta daha inşallahhhhhhhhh hiçbirşeyi yoktur yavrunun canım üzülüp hırpalama şimdiden kendini yavrunu da üzüyorsun annesi:teselli:
eğer imkanın varsa bence birde başka doktora görün bakalım o ne diyecek:sm_confused:

Gerçekten kız çocukları babaya düşkün oluyor galiba... Benim güzelimde en çok babası yanımızdayken oynuyor...Onun oynaması dünyalara bedel

üzülme canım.internetede fazla takılma derim ben bu konularda.bende daha farklı bir sebepden dolayı 2 günümü harap etmiştim.ama ben senin yerinde olsam en azından ben öyle yaptım.başka bir doktora daha gözükürüm.

canım ya sakın kötü düşünme aklıma hemen 2 seçenek geldi........
hatta düşündükçe seçeneklerim çoğaldı...........
-geç döllenme olmuş olabilir...............
-dr mm lik hatalı ölçüm yapmış olabilir bu da bebeği birkaç hafta geriye veya ileriye götürebilir.......
-2 li 3 lü testlerini yaptırdıysan normalse........
ayrıntılı normalse korkma...............

canım ben senin yerinde olsam kesinlikle hemen başka bir doktora gider muayne olurdum.......
hem farklı bir göz ve yorumu dinler hem de içim rahat ederdi..
bence düşünüp stres yapacağına hemen başka bi doktora git ve gayet normal bişey yokmuş gibi muayne ol bakalım o ne diyecek bebek hakkında...
ben eminim çınar bebek çok iyi annesi.......
benimde dün ayrıntılıda 1 hafta önde çıktı bebek

CANIM sakin o bildiğim kadarı ile en kıbrıstasın ve oradaki teknolojiye tecrübeleri az diye konuşuyorudn.sen sakin ol .
birdne mi geri gitti acaba başka doktora gitsen hem bakalım.
onalrın aletide yanlış olabili.r
sen bir balkadoktora yada geniş bri hastane varsa raya git canım.
2 hafta öyle meraktan duramazsın.hiç bir şey olamığını umut edelim biz.
korkma canım lüten.
allah yar ve yarımdıcn olsun.
sen sakın ol ki bebeğin deglişsin

Canım yaa üzülme inş bir problem yoktur.Sen üzülme ki annesi o da üzülmesin...

bebısım uzulme canım merak etme bırsey yoktur bebısın gayet saglıklıdır bence baska bır doktora görun mutlaka fark olacaktır

hepinize ilginiz için tsk ederim sagolun senağlama
normalde 2 doktora gıdıyorum 1 hafta once dıger doktrum normal dedı tamda normal demedı hemen hemen haftasına yakın demıstı..ve bende olcumlerden kaynaklı oldugunu dusunmustum.test sonuclarım ıyı cıkmıstı.ayrıntılıda sorun yoktu sadce 20+4 olmam gerekırken o zmanda 19+6 cıkmıstı ama sorun olduğunu soylemedı..
sımdıde bu sekılde cıktı.

bence kesinlikle telaş etme gayet normal bebişin............
dediğim gibi 1 mm yalnış ölçülse hemen 3-4 gün fark ediyor...
belki bebeğinin duruş şeklinden tam doğru çlçememiştir..sorun olsa testlerde çıkardı canım...........
bebeğin gerçekten iyi telaşlanma:teselli:

gerçekten çoooooooook uygun tatlım ya iyi günlerde kullanın.............
bizde aldık çilekten pazar günü odamızı.mart sonunda gelecek............
:lepi:

teşekkürler meleğimmmmŞeniz
sizde güle güle kullanın tatlım sağlıkla:lepi::1hug:

ekle de görelim demet............
iyi şeyler görmeye ve duymaya ihtiyacım var benimmmmmmmyerimseniben

tatlım kıyafetleri çekmeye üşendim bugün çok tembelim yemeği bile ancak koydum pişiyor-tatlicadiarzu-
inşallah yarın eklerim olurmu canımmmmkaydirigubbakcemile5

teşekkürler teyzesiiiŞeniz
canım bak işte o alışveriş merkezinde var ca oradan bakabilirsin pantalonakaydirigubbakcemile5

Kızlar sız de mı boyle hıssedıyorsunuz

canım benimki baya baya tekmeliyo hissediyom yani bi ordan bi burdan bide benim 2 ci olduğu için ayırt edebiliyom

Gerçekten kız çocukları babaya düşkün oluyor galiba... Benim güzelimde en çok babası yanımızdayken oynuyor...Onun oynaması dünyalara bedel

gerçektende öle benim 3.5 yaşında kızım var ölüyo babası için bebekliğindede ilk baba demişti düşün yani okadar

evet canım kıbrıstayım burdakı doktorlar benım görüsümde nazarımda turkıyenın doktorlarına gore cok ıyı degıller tabı bu benım nacizane fıkrım.sonucta gene kendı dallarında okumus bılgılı ınsanlar ama turkıyenın doktorların daha dıkkatlı olduklarını dusunuyorum.suankı sıkıntımı askerıyenın doktoru dıle getırdı yanı cıddıye olan o oldu.ayrıntılıda bakıldığım doktor ve 2. bakıldığım doktor kıbrısın kendı doktoru ddığerlerı sorun olmuycagını dusunup cıddı olarak degerlendırmedıler..
elımden geldığınce sakın olmaya calıssamda olmuyor kendımı telkın etmeye calısıyorum gene olmuyor baska bır konu olsa belkı evet dahasabırlı olabılcem ama konun ucundakı benım yavrumun saglıgı

canım geçmiş olsun lütfen içini rahat tut..kötü bişey olsaydı bunu hissederdin.. doktorlar hakkında kötü konuşmak istemem ama olayları anlık verdikleri tepki çok farklı oluyo..benim başıma çok geldi bu..aynı şikayetleri farklı zmanlarda sorduğumda doktoruma bir gün daha çok korkutuyordu beni birgün öenmi değil olabilir böyle şeyler diyordu...2 hafta çok kısa bi süre değil bu birden ortaya çıkmaz bence ama bu benim yorumum tabi..bence sen iki hafta bekleme sorabileceğin birileri varsa mutlaka ara sor için rahat etsin kendi kendini yeme o sürede..
Benim başımada çok tatsız olaylar geldi bu teknoloji ilerledikçe ve bebek gelişimi konusunda herşey tam netleşmediği için bi sürü şeyler söylüyorlar ama sonra hepsi temzi çıkıyo bana %60 risk demişlerdi hiç birşey çıkmadı..eminim senin bebeğinin de bişeyi yoktur kalbin ne diyorsa o doğrudur canım..
inşallah iki hafta beklemeden alırız güzel haberlerini

bebişim internetten okuyup aklına kötü şeyler getirme
dr un yanlış ölçüm yapmış olabilir canım
.2 hafta içinde kendini yiyip bitireceğine muhakkak baska dr a görün derim

kızlar bu arada hepinize merhaba
bugün testlerim vardı..şeker yüklemem yapıldı..sonrada aşı oldum..bugünü henüz okumadım ama güzel haberler vardır umarım..
melek testlerin nasıl geçti..tamamlayabildin mi sende

kızlar benim şekerim çok düşük bile çıktı birde kanım düşük çıktı....kızlar bişey daha oracam gözümün içi biraz sarı kansızlıktan olabilir mi

çok geçmiş olsunn bebişimmm.... cnm yanılma payı yüksek oluyo bu haftalarda bunu da unutma.. bence de başka bi dr a gidebilirsin.....

hoşgeldin papetlant
ne güzel aşını olmuşsun ben resmen sallıyorum aşı işini bakalım ne olacak-tatlicadiarzu-

kızlar benim şekerim çok düşük bile çıktı birde kanım düşük çıktı....kızlar bişey daha oracam gözümün içi biraz sarı kansızlıktan olabilir mi

gözünde ki sarının kansızlıktan olduğunu sanmıyorum canım doktoruna bi sor bence için rahat etsin tatlıma.s

şekeri daha yaptırmadık birdahaki kontrolümüzde yapılacakmış kanımda 10 a yükselmiş çok mutluyum:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…