merhaba arkaslar
morelım cok bozuk(( dun doktora gıttık bebegımın olcumlerı gerıde gıdıyor
suan 24+4 olmamız gerekırken ölçümleri 22.haftanın ıcınde
doktor 2 hafta sonra tekrar olcum yapıcak kesın bır tanı ve kesın bırsey soyluyemedı fazlada acıklama yapamadı morelımı bozmamak adına(bende kendımı kaybetmıscesıne bıse soramadım oylece kala kaldım sankı kafamdan aşagı koca bır kova su dokulmus gıbıydım tam bır sersem saskın ordek mısalı ((
belırsızlıkler ıcınde eve gerı dondum halaa saskın bir vazıyette ne yapıcagını bılmez haldeyım
internetten rahım ıcı gerılıgını okudugumda morelım sıfırın altına ındı( nasıl gecıcek 2 hafta yada 2hafta sonunda neler olucak cok korkuyorum cokkkk (
merhaba arkaslar
doktor 2 hafta sonra tekrar olcum yapıcak kesın bır tanı ve kesın bırsey soyluyemedı fazlada acıklama yapamadı morelımı bozmamak adına(bende kendımı kaybetmıscesıne bıse soramadım oylece kala kaldım sankı kafamdan aşagı koca bır kova su dokulmus gıbıydım tam bır sersem saskın ordek mısalı ((
belırsızlıkler ıcınde eve gerı dondum halaa saskın bir vazıyette ne yapıcagını bılmez haldeyım
internetten rahım ıcı gerılıgını okudugumda morelım sıfırın altına ındı( nasıl gecıcek 2 hafta yada 2hafta sonunda neler olucak cok korkuyorum cokkkk (
merhaba arkaslar
merhaba arkaslar
Canım yaa üzülme inş bir problem yoktur.Sen üzülme ki annesi o da üzülmesin...
canım bence internetten bakma internet resmen kötü haber tellalı:mymeka:
belkide bebeğin minyondur tatlım hemen üzülme sabret bakalım 2 hafta daha inşallahhhhhhhhh hiçbirşeyi yoktur yavrunun canım üzülüp hırpalama şimdiden kendini yavrunu da üzüyorsun annesi:teselli:
eğer imkanın varsa bence birde başka doktora görün bakalım o ne diyecek:sm_confused:
üzülme canım.internetede fazla takılma derim ben bu konularda.bende daha farklı bir sebepden dolayı 2 günümü harap etmiştim.ama ben senin yerinde olsam en azından ben öyle yaptım.başka bir doktora daha gözükürüm.
canım ya sakın kötü düşünme aklıma hemen 2 seçenek geldi........
hatta düşündükçe seçeneklerim çoğaldı...........
-geç döllenme olmuş olabilir...............
-dr mm lik hatalı ölçüm yapmış olabilir bu da bebeği birkaç hafta geriye veya ileriye götürebilir.......
-2 li 3 lü testlerini yaptırdıysan normalse........
ayrıntılı normalse korkma...............
canım ben senin yerinde olsam kesinlikle hemen başka bir doktora gider muayne olurdum.......
hem farklı bir göz ve yorumu dinler hem de içim rahat ederdi..
bence düşünüp stres yapacağına hemen başka bi doktora git ve gayet normal bişey yokmuş gibi muayne ol bakalım o ne diyecek bebek hakkında...
ben eminim çınar bebek çok iyi annesi.......
benimde dün ayrıntılıda 1 hafta önde çıktı bebek
bebısım uzulme canım merak etme bırsey yoktur bebısın gayet saglıklıdır bence baska bır doktora görun mutlaka fark olacaktır
hepinize ilginiz için tsk ederim sagolun senağlama
normalde 2 doktora gıdıyorum 1 hafta once dıger doktrum normal dedı tamda normal demedı hemen hemen haftasına yakın demıstı..ve bende olcumlerden kaynaklı oldugunu dusunmustum.test sonuclarım ıyı cıkmıstı.ayrıntılıda sorun yoktu sadce 20+4 olmam gerekırken o zmanda 19+6 cıkmıstı ama sorun olduğunu soylemedı..
sımdıde bu sekılde cıktı.
gerçekten çoooooooook uygun tatlım ya iyi günlerde kullanın.............
bizde aldık çilekten pazar günü odamızı.mart sonunda gelecek............
:lepi:
ekle de görelim demet............
iyi şeyler görmeye ve duymaya ihtiyacım var benimmmmmmmyerimseniben
ay canım güle güle kullandın miniğin.
allah iyi günerde giyfirmke nasip etin.
palladıuma bende gimiştim.ama onda kendime hamilelrik arıyorudm.
bebeişe sorna geleceğiz demiştim.
bakmamşıtşık. bi sürü mağaza vardı.
fırsatım olursa indirmi kaçırmamayayım bari bende.
size hepside hayırlsı olsun.canım
Kızlar sız de mı boyle hıssedıyorsunuz
Gerçekten kız çocukları babaya düşkün oluyor galiba... Benim güzelimde en çok babası yanımızdayken oynuyor...Onun oynaması dünyalara bedel
CANIM sakin o bildiğim kadarı ile en kıbrıstasın ve oradaki teknolojiye tecrübeleri az diye konuşuyorudn.sen sakin ol .
birdne mi geri gitti acaba başka doktora gitsen hem bakalım.
onalrın aletide yanlış olabili.r
sen bir balkadoktora yada geniş bri hastane varsa raya git canım.
2 hafta öyle meraktan duramazsın.hiç bir şey olamığını umut edelim biz.
korkma canım lüten.
allah yar ve yarımdıcn olsun.
sen sakın ol ki bebeğin deglişsin
merhaba arkaslar
kızlar bu arada hepinize merhaba
bugün testlerim vardı..şeker yüklemem yapıldı..sonrada aşı oldum..bugünü henüz okumadım ama güzel haberler vardır umarım..
melek testlerin nasıl geçti..tamamlayabildin mi sende
kızlar benim şekerim çok düşük bile çıktı birde kanım düşük çıktı....kızlar bişey daha oracam gözümün içi biraz sarı kansızlıktan olabilir mi
HERKEZE MERHABA...........
canım şimdi okudum yazdıklarını geçmiş olsun.. kötü bir gün geçirmişsin..benimde evim cadde üstünde bende çok akza görüyorum burda ve hakkaten eli ayağı kesiliyo insanın..şok geçiriyo tam anlamıyla..Allah tekrar yaşatmasın..biliyroum elinde değil ama şimdi hassas dönemlerimizdeyiz o mümkün olduğunca düşünmemeye çalış böyle şeyleri..çünkü düşündükçe daha çok etkilerniyor insan..elimizden bişey gelse tamam ama üzüldüğümüzle kalıyoruz. daha soğukkanlı ol.. bebişinede yazık sonuçta..senin etkilendiğinin iki katı etkileniyor belkide
çok geçmiş olsunn bebişimmm.... cnm yanılma payı yüksek oluyo bu haftalarda bunu da unutma.. bence de başka bi dr a gidebilirsin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?