bebişim geçmiş olsun canım merak etme bebişin sağlıklıdır
bence kesinlikle telaş etme gayet normal bebişin............
dediğim gibi 1 mm yalnış ölçülse hemen 3-4 gün fark ediyor...
belki bebeğinin duruş şeklinden tam doğru çlçememiştir..sorun olsa testlerde çıkardı canım...........
bebeğin gerçekten iyi telaşlanma:teselli:
canım geçmiş olsun lütfen içini rahat tut..kötü bişey olsaydı bunu hissederdin.. doktorlar hakkında kötü konuşmak istemem ama olayları anlık verdikleri tepki çok farklı oluyo..benim başıma çok geldi bu..aynı şikayetleri farklı zmanlarda sorduğumda doktoruma bir gün daha çok korkutuyordu beni birgün öenmi değil olabilir böyle şeyler diyordu...2 hafta çok kısa bi süre değil bu birden ortaya çıkmaz bence ama bu benim yorumum tabi..bence sen iki hafta bekleme sorabileceğin birileri varsa mutlaka ara sor için rahat etsin kendi kendini yeme o sürede..
Benim başımada çok tatsız olaylar geldi bu teknoloji ilerledikçe ve bebek gelişimi konusunda herşey tam netleşmediği için bi sürü şeyler söylüyorlar ama sonra hepsi temzi çıkıyo bana %60 risk demişlerdi hiç birşey çıkmadı..eminim senin bebeğinin de bişeyi yoktur kalbin ne diyorsa o doğrudur canım..
inşallah iki hafta beklemeden alırız güzel haberlerini
bebişim internetten okuyup aklına kötü şeyler getirme
dr un yanlış ölçüm yapmış olabilir canım
.2 hafta içinde kendini yiyip bitireceğine muhakkak baska dr a görün derim
çok geçmiş olsunn bebişimmm.... cnm yanılma payı yüksek oluyo bu haftalarda bunu da unutma.. bence de başka bi dr a gidebilirsin.....
demet canım neden erteliyorsun..inan hiçbişey yok hemşire ağrı yapar 1 hafta korkma dedi..birde bugün banyo yapma dedi..ben saat 11 civarı oldum...ağrı falan olmadı sadece hani yorgunluktan hafif bi ağrı olurya bazen onu hissediyorum yarın bişey olacağını sanmıyorum...daha 4 doz daha olacaz panik yok doğru sağlık ocağına
canım çok ağrı yapıyor dendi ateş yapıyor dendi ne bileyim korktum bende-tatlicadiarzu-
4 doz mu:1shok: ben 2 diye biliyorum eminmisin canımfisfisfis
canım çok ağrı yapıyor dendi ateş yapıyor dendi ne bileyim korktum bende-tatlicadiarzu-
kızlar göbüşüme bakın-tatlicadiarzu-
Oyyyyy maşallah göbüşüneee,nasıl güzel durmuş öyle nazar değmesin.Kot hamilelere bi başka yakışıyo sanki dimi kızlar övünmek gibi olmasın :teytey:
merhaba arkaslar
morelım cok bozuk(( dun doktora gıttık bebegımın olcumlerı gerıde gıdıyor
suan 24+4 olmamız gerekırken ölçümleri 22.haftanın ıcınde
doktor 2 hafta sonra tekrar olcum yapıcak kesın bır tanı ve kesın bırsey soyluyemedı fazlada acıklama yapamadı morelımı bozmamak adına(bende kendımı kaybetmıscesıne bıse soramadım oylece kala kaldım sankı kafamdan aşagı koca bır kova su dokulmus gıbıydım tam bır sersem saskın ordek mısalı ((
belırsızlıkler ıcınde eve gerı dondum halaa saskın bir vazıyette ne yapıcagını bılmez haldeyım
internetten rahım ıcı gerılıgını okudugumda morelım sıfırın altına ındı( nasıl gecıcek 2 hafta yada 2hafta sonunda neler olucak cok korkuyorum cokkkk (
Canım hiç takma kafana arkadaşların dediği gibi başka bi doktora daha görün.Bakalım o ne diyecek.Sen hızla bebişine ve kendine vitamin takviyesi yap bence.Günlük sütünü ihmal etme,ceviz,peynir,yoğurt,yumurta,balık.Bunları mutlaka ye.İnşallah bişey çıkmaz içini rahat tut :1hug:
canım korkma urulurken ağrı bile yapmadı sonra çok hafif ağrıdı
canım ateş yapmıyo merak etme bazı kişilerde kolda hafif bi ağrı yapıyo okadar aşı olan hiç kimse şikayetçi değil bak
bide normalde o aşı 5 dozluk ama istersen normalde 2 ama 5 e tamamlarsan birdahaki gebeliklerinde tekrardan aşı olmak zorunda kalmayacaksın benimkiler bitti mesela ebe bi 50 yıl aşı ihtiyacın olmayacak artık dedi
ama eğer 2 doz yaparsan bir dahaki gebeliğinde tekrar olacaksın sil baştan
ama seninde zaten 2 .beben değilmi ilkindede olmadınmı?
evet toplam 5 doz oluyormuş bitablo verdi ikincisini 1 ay sonra vurulucam..bi sonraki 6 ay sonra imiş sonra da 1 yıl dedi sanırım..5 doz tamamlanıncabundan sonraki hamilelikte vurulmuyormuşsun
kızlar göbüşüme bakın-tatlicadiarzu-
Oyyyyy maşallah göbüşüneee,nasıl güzel durmuş öyle nazar değmesin.Kot hamilelere bi başka yakışıyo sanki dimi kızlar övünmek gibi olmasın :teytey:
teşekkürler çiçeğimmmŞeniz
senin kadar ince değilim şekerim ama yinede idare eder demi-tatlicadiarzu-
hoşgeldin canım nasıl oldun merak ettim seni rahatsızdın en son:1hug:
evet canım kıbrıstayım burdakı doktorlar benım görüsümde nazarımda turkıyenın doktorlarına gore cok ıyı degıller tabı bu benım nacizane fıkrım.sonucta gene kendı dallarında okumus bılgılı ınsanlar ama turkıyenın doktorların daha dıkkatlı olduklarını dusunuyorum.suankı sıkıntımı askerıyenın doktoru dıle getırdı yanı cıddıye olan o oldu.ayrıntılıda bakıldığım doktor ve 2. bakıldığım doktor kıbrısın kendı doktoru ddığerlerı sorun olmuycagını dusunup cıddı olarak degerlendırmedıler..
elımden geldığınce sakın olmaya calıssamda olmuyor kendımı telkın etmeye calısıyorum gene olmuyor baska bır konu olsa belkı evet dahasabırlı olabılcem ama konun ucundakı benım yavrumun saglıgı
demetcimmm maşallahh göbüşüne
demet çok tatlı ve yerinde göbişin maşallah canım orantılı gidiyosun süpersinn:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?