2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bebişim geçmiş olsun canım merak etme bebişin sağlıklıdır

bebişim internetten okuyup aklına kötü şeyler getirme
dr un yanlış ölçüm yapmış olabilir canım
.2 hafta içinde kendini yiyip bitireceğine muhakkak baska dr a görün derim

sagolun arkaslar:1hug:
lutfen dualarınızı eksık etmeyın ..
Allahım butun yavruları korusun, saglıcakla dunyaya gelmesını nasıp etsın:Saruboceq:
ben cıkıyorum tekradan tsk edrım hepinizea.s.

demet canım neden erteliyorsun..inan hiçbişey yok hemşire ağrı yapar 1 hafta korkma dedi..birde bugün banyo yapma dedi..ben saat 11 civarı oldum...ağrı falan olmadı sadece hani yorgunluktan hafif bi ağrı olurya bazen onu hissediyorum yarın bişey olacağını sanmıyorum...daha 4 doz daha olacaz panik yok doğru sağlık ocağına

canım çok ağrı yapıyor dendi ateş yapıyor dendi ne bileyim korktum bende-tatlicadiarzu-

4 doz mu:1shok: ben 2 diye biliyorum eminmisin canımfisfisfis

canım çok ağrı yapıyor dendi ateş yapıyor dendi ne bileyim korktum bende-tatlicadiarzu-

canım ateş yapmıyo merak etme bazı kişilerde kolda hafif bi ağrı yapıyo okadar aşı olan hiç kimse şikayetçi değil bak
bide normalde o aşı 5 dozluk ama istersen normalde 2 ama 5 e tamamlarsan birdahaki gebeliklerinde tekrardan aşı olmak zorunda kalmayacaksın benimkiler bitti mesela ebe bi 50 yıl aşı ihtiyacın olmayacak artık dedi
ama eğer 2 doz yaparsan bir dahaki gebeliğinde tekrar olacaksın sil baştan
ama seninde zaten 2 .beben değilmi ilkindede olmadınmı?

evet toplam 5 doz oluyormuş bitablo verdi ikincisini 1 ay sonra vurulucam..bi sonraki 6 ay sonra imiş sonra da 1 yıl dedi sanırım..5 doz tamamlanıncabundan sonraki hamilelikte vurulmuyormuşsun

canım korkma urulurken ağrı bile yapmadı sonra çok hafif ağrıdı

evet toplam 5 doz oluyormuş bitablo verdi ikincisini 1 ay sonra vurulucam..bi sonraki 6 ay sonra imiş sonra da 1 yıl dedi sanırım..5 doz tamamlanıncabundan sonraki hamilelikte vurulmuyormuşsun

bu hafta gideyim bari-tatlicadiarzu-
eğer ağrırsa gözüme gözükmeyin kızlar yolarımkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

büyük konuşmıyayım ama birdaha hamile olacağımı sanmıyorum o yüzden 2 doz yeter bana olleyyyyyyy:lepi::sm_cool::teytey:

canım keşke türkiyeye bir kaç günlüğüne gelebiseln.görev sebebi ile oradasın zaten
ama umraım geçicidr.
nette bende okudum sonuçalrı ne oalbilir diye.
kesin bir dille sorun oldunuğunu çözemezlermiş.
ama renkli doblerde kan alkımı ve bebeği besleme iyi çıkıyorsa sorunun daha küçük olduğu.
annenin beslenmesine ve dinlenmesine özen göstermesi gerkitği tansiyon ve şekrini kontorl ederek ,bu durumu düzene sokabileceği yazıyordr.
canım eminim bebeğin iyi .korkma.
maşallah çınaırmıza diyeceğiz doğunca inşallah.hep birlikte

senin kadar ince değilim şekerim ama yinede idare eder demi-tatlicadiarzu-[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

:jeyyar: hadi hadii fıstık gibisin maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…