2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

annemlerr geldiiiii

yaşasınnnn süper bişeyy bu.... bende çıkıcam birazdan eşim karşılamış annemlerii eve gitmişlerr harika yaaa yaşadımm walla..........

demetcim geçmişi okudum anca geldim canım ama çıkmışsın harika görünüyorsun canım maşallah göbüşüne çok iyiyiz teyzesi maşallah aybalana kocaman olmuş allah nazardan korusun aybalamızıcanım

annemlerr geldiiiii

yaşasınnnn süper bişeyy bu.... bende çıkıcam birazdan eşim karşılamış annemlerii eve gitmişlerr harika yaaa yaşadımm walla..........

gözün aydın tatlımmmmmmmhihoyyyt:lepi: bencede yaşadın:jeyyar:

yok tatlım çıkmadım daha burdayım mutfaklarda ugrasıyorum arada gelip bakıyorum:CüvCüv:

teşekkürler canım sizinde iyi olmanıza sevindim harikadır sizin orası şimdi ahhh ah emeklilik gelse de bizde yerleşsek ayvalığa bizim hayalimizde bu:asigim:
kızımızı bol bol yürüyüşe çıkar sahilde birde tost-ayran patlat anladın sen onu:jeyyar:cokacimcoook

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm kendinize ve kuzucuklara çokk iyi bakın görüşmek üzereeeeŞeniz

evet canım ayvalığımız bir harikabekleriz canım gelin buyrun sakaryada ne kadar sıkıldığını takmin edebiliyorum canım allahtan ailen yanında bizde düzcede yaşadık 10 sene arası 1 saat sakaryayada gelip giderdikbabam emekli başkomiser orda en son görevini yaptıevet canım kızımla bol bol deniz kıyısına iniyoruz deniz kıyısı 5 dk evimize tam denizin dibide yürüyüş yolumuz zaten anlamaz<mıyım canım herkesin canı çekecek şimdi ama neyse yemedikleri için istemez canları sen yedin demekkiŞeniz

Evet en geç 37. haftada ayrılıyorsun ama erken doğum yaparsan kalan süren yanıyor.Geç doğum olursa karda oluyorsun.

evet canım allah gönlümüze göre verdi. bundan sonrada hep böyle olur inşallah. bir de sağ salim kucağımıza aldıkmı bizden mutlusu olurmu bu dünyada dimi ama?:lepi:
Evet canım. İnşallah o günler de gelecek.

Süt iznini unutma canım. 45 gün civarı olması lazım.

Ay maşallah kocaman olmuş. Ben de cumartesi gideceğim bakalım ne kadar olmuş.

Ben daha önce eklemiştim ama yine eklerim. Son 2 günde birden o kadar büyüdü ki ben bile şaşırdım.

sırt ustu yattıgımda durmuyor kıpır kıpır sıze de oluyormu
Olmaz mı? Çok normal. Benimki aç tok, otur kalk farketmiyor. Sadece yürürken duruyor. Her bebek farklı. Ben de annemin karnında durmazmışım. Annem dur kızım azıcık dermiş. Benimki de bana çekmiş maşallah. Ama ben ona dur demem. Bazı bebekler de biraz rahatına düşkün olurmuş. Az oynarmış. Yani sende gariplik yok canım. Rahim kasılması olsa anlardın.

Canım zaten arkadaşlar sana söylemişler. Dr yanlış ölçmüş olabilir. Sonuçta ultrasonların 10 gün hata payı var. Yerinde olsam başka bir dr'a giderdim. Ama ultrasonu iyi bir dr'a. Eğer gerçekten gerilik varsa beslenmeme dikkat ederdim. Süt iç ve soluna yat. Hatta süte biraz pekmez karıştır. Kilosunu acayip arttırıyor tavsiye ederim. Bu arada dr bebeğin neresine bakıp 2 hafta geride dedi? Kafası mı, kilosu mu, femur mu?

Bebişim benim kızım da bir ara 1 hafta geriye düştü. Yediğim içtiğimle şimdi bazı ölçümlere göre 1 hafta önde çok şükür. Kendini strese sokma canım.

selam kislar.. nasilsiniz bakalimm.. ben bugun alisverise gittim. saatlerce dolasmisim. cok cok yoruldum. gelince az biraz gecmisi okuyup uyuyakalmisim. ancak simdi selam veriyorum.

kibeleecim hosgeldin canimm. verdigin biligler icin sagol. ablamla gorusunce hemen bilgileri iletirim ona ins. onlarda kalici diil. doktora icin ordalar.. nasipse bikac yila doncekler iste.. nasilsin iyimisin?? kizin nasil??

canımcım merhaba.
yazdıklarını henuz okuyabıldım bu aralar cok fazla topıgı takıp edemıyorum.
canım benımde ılk haftalarda bebegım 2 hafta gerıden gelmıstı baska bır doktora gıttım aynı haftasında cıktı.bazen ultrasonda olcumlerde yanılma payı olabılıyor canım.eger bulundugun yerde baska bır doktor varsa bırde birde baska doktora gıt bakalım ne dıcek.
ama ben inanıyorum kı bebegın cok saglıklı annesı.
icini ferah tutmaya calıs,kısların dedıgı gıbı beslenmene dıkkat et.
canım benım ınsallah guzel haberlerle donersın bıze.:1hug:

Canim ya ne guzel yamissin, cok sagol, insallah tamamen gecer daha da iyi olur. ama ultrasoinu bahane edebilriim artik. he he he.

Cok tesekkurler canim.

Beyaz melekcim coook gecmis olsun. Allah gostermesin o kazayi gormussun ama size d eolabilirdi, bir sadaka verirseniz fena olmaz.

benim göbeğimin deliğinin etrafı kasınıyor kıslarrr :roflol:
sanirim catlıcam yaa okadar da yağlandık .
dün feci kasındı bugun gelen giden yok

Ilsucum albenden de o kadar, kasinma vs yok diyordum dun tatli tatli kasindi, bugun yok ama ben catlarim gibime geliyor.

Kikoleyim, stardus ve ismini yazamadigim yoprum yapan yapmayan tum arkadaslarim, hepinize cok tesekkur ederim. cok opuldunuz hepiniz.

Günaydın güzel anneler, güzel kızları ve yakısıklı ogulları... Yine tükkanı açıyım dedim ben bugünlük kaydirigubbakcemile3

Bugün benim doğumgünümmmm cok mutluyum, tabi bir yandan da hüzünlüyüm anlatmıştım ya size, bu sene farklı bi duygu yaşıyorum, gerçekten annelik cok kutsal, 9 ay beni karnında tasıyan her türlü zorluga benim için göğüs geren annemi şuan daha iyi anlayabiliyorum, yanımda olsaydı ona soylıcek bi sürü güzel seyim olurdu ama gökyüzünde bi yerlerden beni duydugunu ve gördügünü hissediyorumm... Doğumgünlerinin ne kadar önemli bi gün oldugu ve gercekten kutlanması gereken bir gun oldugunu cidden ilk kez bu sene idrak ediyorum, o güne dek yaşananları düşünürsek...senağlama

Allahım hepimize ailemiz, eşimiz, çocuklarımız ve sevdiklerimizle nice dogumgunleri kutlamayı nasip etsinnnn :Saruboceq:

ıçinizi fazla kararttım sabah sabah kusra bakmayıni o zaman size yatcas kalkcas yatcas kalkcas cuma olcak diyim sevinin :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…