senin kadar ince değilim şekerim ama yinede idare eder demi-tatlicadiarzu-[/COLOR][/FONT][/B]
annemlerr geldiiiii
yaşasınnnn süper bişeyy bu.... bende çıkıcam birazdan eşim karşılamış annemlerii eve gitmişlerr harika yaaa yaşadımm walla..........
demetcim geçmişi okudum anca geldim canım ama çıkmışsın harika görünüyorsun canım maşallah göbüşüne çok iyiyiz teyzesi maşallah aybalana kocaman olmuş allah nazardan korusun aybalamızıcanım
annemlerr geldiiiii
yaşasınnnn süper bişeyy bu.... Bende çıkıcam birazdan eşim karşılamış annemlerii eve gitmişlerr harika yaaa yaşadımm walla..........
annemlerr geldiiiii
yaşasınnnn süper bişeyy bu.... bende çıkıcam birazdan eşim karşılamış annemlerii eve gitmişlerr harika yaaa yaşadımm walla..........
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm kendinize ve kuzucuklara çokk iyi bakın görüşmek üzereeeeŞeniz
gözün aydın tatlımmmmmmmhihoyyyt:lepi: bencede yaşadın:jeyyar:
yok tatlım çıkmadım daha burdayım mutfaklarda ugrasıyorum arada gelip bakıyorum:CüvCüv:
teşekkürler canım sizinde iyi olmanıza sevindim harikadır sizin orası şimdi ahhh ah emeklilik gelse de bizde yerleşsek ayvalığa bizim hayalimizde bu:asigim:
kızımızı bol bol yürüyüşe çıkar sahilde birde tost-ayran patlat anladın sen onu:jeyyar:cokacimcoook
Kızlar size bişi sorcam, doğum izinlerinizi alırken hangi tarihten yola cıkcaksınız? Yane mesela benim tahmini dogum tarihim 40.haftanın doldugu tarih 15 temmuz, bu durumda 37.haftam bitince cıkıcam bu da Haziran 26 ya denk geliyo. Ama benim sezaryen olcak dolayısıyla doğum tarihim 5 temmuz olabilir ama olmayabilirde... Sonucta bu ben izne cıktıktan sora belli olcak. Ben haziran sonu cıkıp temmuz bası dogurursam 2 haftalık iznim boşa gidicek degil mi? Ne düşünüyosunuz? İş kanunun bu kısmı bilas yoruma kalmış bence
Evet canım. İnşallah o günler de gelecek.evet canım allah gönlümüze göre verdi. bundan sonrada hep böyle olur inşallah. bir de sağ salim kucağımıza aldıkmı bizden mutlusu olurmu bu dünyada dimi ama?:lepi:
Süt iznini unutma canım. 45 gün civarı olması lazım.şimdi müdürüm geldi.sen ne zaman ayrılıyorsun izine dedi.şimdi benim normal doğum 6 temmuz.sezeryan olacağı için.haziran son haftası diyorum.bende ayın 5 inden sonra raporu verim ayrılıcam dedim.kalan 3 ayımı doğumdan sonra kullanıcam.ve 3 ayda ücretsiz izin kullanmak istiyorum dedim.o da problem değil zaten kanuni hakkın değilmi dedi.o 3 ay doğumdan önce 3 ay doğumdan sonra zannediyormuş.bende 2 ay 2 ay dedim.6 ayda ücretsiz izin kullanma hakkımız var dedim.oda kabul etti.zaten 6 ay kullanmıcam.sadece 3 ay kullanıcam.oğlum 6 aylık olana kadar.bari 6 ay emsin.çok mutlu oldum.belki ücretsiz izini kabul etmez diyordum ama etti süper oldu valla
Ay maşallah kocaman olmuş. Ben de cumartesi gideceğim bakalım ne kadar olmuş.selam güzel annecikler ve tatlı kuzucuklarııııııŞeniz
haftasonu giremedim dün de yoktum ayrıntılımız vardı ve de anneciğimin günü vardı çokk yoğun bir gündü anneciğime mamalar yaptım herşeyi masasını falan hazırladım ordan doooğru doktorcuğuma gittik iyice inceledi kızımın herrryeriniiii o kadar tatlıydı ki teyzoşları:asigim: parmağını emdi bi araŞeniz renklide poz yakalamaya çalıştı doktor amcası Allahım ya resmen gülümsedi bizee inanamadık:1hug: ama tam poz yakalayacak doktor yüzünü çevirdi, ve eşine gömdü yüzünü iyice sanırım ultrasondan korktu fıstığım:sm_confused:
kocaman olmuş teyzoşları 498 gr. ve yaklaşık da 27 cm:asigim:
pazar günü istanbula gittik arkadaşıma kahvaltıya sonrada hep birlikte palladium alışveriş merkezine gittik süper indirim vardı yine kendimi kaybettim dünya kadar cici aldım prensesime ve de oğluşuma:lepi:kaydirigubbakcemile5
üşenmediğim bi zamanda inşallah çeker eklerim resimlerini:icecream:
kızımın yatağıyla dolabınında siparişini verdik mart sonunda gelecek.tam takım uyku setini de eltim alacakmış sağolsun:lepi:
geriye çok bişey kalmadı bebeğimi beklicez sağlıkla gelir inşallah hepimizin kuzucuklarııııı:Saruboceq::asigim::Saruboceq:
melekcim kızların alıntısından okudum canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama şükretmelisin ki sizde bişey yok çok şükürrrr:Saruboceq:
lütfen üzülme canım öykümüzü düşün annesi:teselli:
şimdi kahve canım istedi bir fincan alayım ve geçmişe bir göz atayım
demeti sildim kara listeden.........
o resmini ekleri.........
hadi kara listedeki diğer kişiler sizde ekleyin göbüşleri.........
gamze,menekseak,selsin,ipeğumu sizlerde ve diyer eklemeyen adaylarda eklesin göbüşlerii görelimmm
Olmaz mı? Çok normal. Benimki aç tok, otur kalk farketmiyor. Sadece yürürken duruyor. Her bebek farklı. Ben de annemin karnında durmazmışım. Annem dur kızım azıcık dermiş. Benimki de bana çekmiş maşallah. Ama ben ona dur demem. Bazı bebekler de biraz rahatına düşkün olurmuş. Az oynarmış. Yani sende gariplik yok canım. Rahim kasılması olsa anlardın.sırt ustu yattıgımda durmuyor kıpır kıpır sıze de oluyormu
merhaba arkaslar
morelım cok bozuk(( dun doktora gıttık bebegımın olcumlerı gerıde gıdıyor
suan 24+4 olmamız gerekırken ölçümleri 22.haftanın ıcınde
doktor 2 hafta sonra tekrar olcum yapıcak kesın bır tanı ve kesın bırsey soyluyemedı fazlada acıklama yapamadı morelımı bozmamak adına(bende kendımı kaybetmıscesıne bıse soramadım oylece kala kaldım sankı kafamdan aşagı koca bır kova su dokulmus gıbıydım tam bır sersem saskın ordek mısalı ((
belırsızlıkler ıcınde eve gerı dondum halaa saskın bir vazıyette ne yapıcagını bılmez haldeyım
internetten rahım ıcı gerılıgını okudugumda morelım sıfırın altına ındı( nasıl gecıcek 2 hafta yada 2hafta sonunda neler olucak cok korkuyorum cokkkk (
hepinize ilginiz için tsk ederim sagolun senağlama
normalde 2 doktora gıdıyorum 1 hafta once dıger doktrum normal dedı tamda normal demedı hemen hemen haftasına yakın demıstı..ve bende olcumlerden kaynaklı oldugunu dusunmustum.test sonuclarım ıyı cıkmıstı.ayrıntılıda sorun yoktu sadce 20+4 olmam gerekırken o zmanda 19+6 cıkmıstı ama sorun olduğunu soylemedı..
sımdıde bu sekılde cıktı.
canımcım merhaba.merhaba arkaslar
morelım cok bozuk(( dun doktora gıttık bebegımın olcumlerı gerıde gıdıyor
suan 24+4 olmamız gerekırken ölçümleri 22.haftanın ıcınde
doktor 2 hafta sonra tekrar olcum yapıcak kesın bır tanı ve kesın bırsey soyluyemedı fazlada acıklama yapamadı morelımı bozmamak adına(bende kendımı kaybetmıscesıne bıse soramadım oylece kala kaldım sankı kafamdan aşagı koca bır kova su dokulmus gıbıydım tam bır sersem saskın ordek mısalı ((
belırsızlıkler ıcınde eve gerı dondum halaa saskın bir vazıyette ne yapıcagını bılmez haldeyım
internetten rahım ıcı gerılıgını okudugumda morelım sıfırın altına ındı( nasıl gecıcek 2 hafta yada 2hafta sonunda neler olucak cok korkuyorum cokkkk (
Kesinleşti cnm cok teşekkür ederim :1hug:, artık benim kızımın da bi sıfatı var, sadece bebiş diil kaydirigubbakcemile3 Bi de isim bulabilirsek uzun savaşlar sonunda babasıyla :1ninca:
Canim tebrik ederim kizin olacakmis.
Teşekkür ederim cnm benimm a.s.
Cok teşekkür ederim ipekcimmm :1hug: Simdiye dek cinsiyet problemi nedeniyle pek bisi alamadım kızıma, haftasonu gidiyimde en azından bi sürü magaza gezince rahatlarım dedim kaydirigubbakcemile3 Olmadı sora nişantaşına giderim bende...
Bak kibelecim sana ne güsel bahane, sürekli bebegini gorebilirsin artık... Bende o kistik yapının önemli bişi olmadıgını ve kendi kendine büyüme evresinde kaybolacağını düşünüyorum cnm içini ferah tut ki sen zaten cok güsel cok pozitif yaklaşmışsın a.s. Allah bebişini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin cnm...
canım herşey yolunda çok şükür allah gönlüne göre versin okadar temiz kalplisinki inşallah bebişinde huyundan suyundan güzelliğinden alır annesi pozitif olmak okadar kolay değil sen bunu çok güzel başarıyosun hayata dolu tarafından bakmak herşeyden önemli maşallah diyim kızına inşallah herşey dahada güzel olacak bencede sen doğuma kadar usglere gir ayda bir tuttur en azından şansını dene heheh:)
günaydın.
zuzum cumaya az kaldı.sabret canım
ben de perşembeyi sayıyorummmmmmm:)
şeker testi yapıalcak ya.
off 4 saat sürüyormuş.
inanmıyorum ya inşallah bayılmama bayılan çok oluyormuş .
kibelem canım çok geçmiş olsun.
evet yaygın bir kist diye duyuyoruz hep.
rabbim bebeklerimzi de annelerini de korusun.
dün çok dizitakip etmem ama , elveda rumeli de ,bebeğin kalp atışalını duydukları anı görüdm.içim nasıl mutlu oldu.
nasıl sevindim.
allahım gerçek gibi gözlerim suladıç
ne güzledi değiil mi kızlar.
allah tüm bebekleri korusnç
isteyen herkese verisn hayırlsı ile bu duyguyu yaşatsın he
HERKEZE MERHABA...........
pazar günü kızımn odasını aldık...........ay sonunda gelecek inşallah............
pazartesi günü doktora gittim...detaylı usg de bi problem yok herşey normal.hatta öykü 1 hafta önde çıkıyor....400 gram civarı olmuş..403 tü sanırım............
sonra kan testlerimi yaptırdık................
ordan sağlık ocağına gittik...aşı için erke bebek biraz daha güçlensin 26. haftada yapçaz dediler..doktorumu aradın sordum tamam olur uygun 26 da yaptır hem bebek iyice güçlensin acelesi yok dedi...............
orda tüm işlemlerimizi halledim yine hastaneye döndük ve kalp ekosu için fakülte hastanesine sevk aldım....
hatane ile fakülte arası yaklaşık 50-60 dakka yol....................
yolda giderken...tam fakülteye yaklaşmıştık ki tam önümüzde çok büğük bir kaza oldu.............tam bir faciaydı irileri yola fırladı.hemen önümüzdeki araba...........
ben şoka girdim ve çok korktum.........ağlamaya başladım.ne eşim ne başkası susturamadı beni su falan içtim nafile...........
şoka girdim ne sorulara cevap verebiliyordum ne de sakinleşebiliyordum.........karnımı tutup kızımm diye sürekli ağlıyordum.............
eşim ordan hızla dörtlüleri yakıp aradan çıktı ve fakülteye gitttik..acil servise girdik orda birkaç doktor ve asistanları geldi bizi hemen odaya aldı..rutin kontrollerim yapıldı tansiyonum 6*4 çıktı...........ateşim 37[/nabzım da düşmüş...
ilaç ve tedaviyi kabul etmek istemedim.............
eşim hamile olduğumu söyledi kadın doğumcu geldi bebek gayet iyi ama sen böyle devam edersen bebek te kötüleşecek dedi.............
bak senin bile kalbin zayıf atmaya başladı minicik bebeğin nasıl dayansın bu ağlaamalarına dedi............
bi serum taktılar ve yaklaşık 3 saat gözlem altında kaldım...........
bu gün için bebeğin kalp ekosunu çekmeyelim yanıltıcı olabilir dediler............
cuma sabahı saat 9*15 e randevu verdiler...kalp ekosunu cuma günü çektireceğim...........
eve geldik hemen uzandım...........sürekli uyudum..........
çok korktum bebeğime bişey olacak diye...........
hala sersem gibiyim...............o kadar çok ağladım ki........başım ağırmış..hala ağrıyor............
elim ayağım kesik bu gün zar zor geldim işe...sabah uyudum biraz geç geldim işe.........
geçmişi de okuyamadım tamamen..bu günlük kusura bakmayın..umarım herkez iyidir
benim göbeğimin deliğinin etrafı kasınıyor kıslarrr :roflol:
sanirim catlıcam yaa okadar da yağlandık .
dün feci kasındı bugun gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?