2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

melekcim bende calsium magnezyum desteği için osteocare kullanıyorum canım ama ben öğlenleri yemekten 1-2 saat sonra alıyorum yerimseniben

Bu arada kıslar doktorum balıkyağı hapıda verdi ama elevit ile dönüşümlü kullan dedi bir gün elevit bir gün balık yağı alıyorum
kapsül şeffaf bişiy adı efa daily
Şu anda elevit / balık yağı hapı + osteocare mg+cl için + gyno ferro sanol demir için kullanıyorum.
bayağı bişiy varmış yaaa:bbo:

herkese merhaba kızlar !

zuzumm doğum günün kutlu olsun cnm..........

Cok teşekkür ederim nurcummmm :içelim:

Teşekkür ederim cnm, hayırlara yoralım insallah anne olcaksın sanırım -tatlicadiarzu-

Cok teşekkür ederim cgulistancımmm, güsel duaların içinde ayrıca teşekkür ederim, inan aynı içtenlikle bende senin için diliyorum bu güsel dilekleri a.s.

Bak sabahtan beri zor tuttum kendimi simdi tutamadım senağlamasenağlamasenağlama Cok mutluyum ama bi yandan hüngür hüngür aglayasım geliyo, babamı, annemi özledimmmm ben yaaaa senağlamasenağlama İşte pastayı göndermicektin bak agladım sonunda :asigim: ama hersey bi yana cok teşekkür ederim demetcimmmm, allah bana diledigin her güsel şeyi kat kat fazlasıyla sanada versin cnmmmm :1hug:

Teşekkür ederim gaydıncım merak ediyodum artık seni nerde bu kıs diye :lepi:

Evet cnm aynen bende oyle yapmaya calısıyorum, allah umarım bir sonraki dogumgunumuzde fiilende bebişlerimizle beraber pasta üflememize yardım eder, ay ne güsel allahım hayali bilem güsel :sm_cool:

zuzuuum yeni yaşın sana gönlündeki her dileği getirsin.sevgiler

Cok teşekkür ederim cnm, benim gönlümde hepimiz için güsel dilekler var, umarım gerçekleşir :lepi:

Merhaba Tatlı Annelerrrr

ben Daha yeni açtım bilgisayarımı anca son 3 sf ya bakabildim

Gaydın
: gerçekten ne kadar net ve ne kadar şirin çıkmış bebişin...

Melekcim Ben de magnesium dasporal kullanıyorum gün de 2 defa suya karıştırılarak içiliyor...

Kibele
bu tek arabanın çeşitli modellere girmiş halimi... çok beğendim.

zuzuuumm cum sana coook mutlu yillar dilerim. kizinla birlikte insallah ilk dogum gunun. Annen de emin ol seni biryerlerden izliyordur. dogunca kizini da alir gidersin mezarina. ayakucunda mi basucunda mi durursan gorurlermis.

Teşekkür ederim Kibelecimmmm a.s. Gidicem insallah annemede ben hyerinde duruyorum görme şansını artırmak için ama ben orda durmasamda o beni görüyo nede olsa, sesini duyurmak icin sanırım kafa kısmında durman lazım senağlama

gamzecim maşallah göbüşüne çok tatlı olmuş..manken gibisin valla çok yakışmış hamilelik...

saol melekcim
canım ya ne mankeni
ben kendimi çok şişman hissediyorum
her an patlıcak gibiyim 7 kilo aldım
kocaman göbeğim var özellikle bu ay çok büyüdü
elmiseyle birz daha küçük görünüyo sanırım:CüvCüv:

Gaydıncımmm hayret bi şekilde bende gördüm bebişiniiii masallah kocaman olmus annesi artıkkk, yirim ben onuuu :lepi:

Gamzecim sende cok cok güsel cıkmıssın, ayrıca masallah kilon, boyun herseyin yerinde, bilas bol bişey giysen ben senin hamile oldugunu dahi anlamam, masallah cnm

demetçim geçmiş olsun paşana geçer inşallah hemen annesi...
şimdi senin mis gibi sıcacık çorbanı içtikten sonra bişeyciği kalmaz...

Gaydincim masallah kuzun sahiden kocaman olmus. erkek olmus annesiii:)

Alacalalecim evet bu bir arabanin cesitli yonlerden, iste ustune basinet girer cikarken, car seat koyulurken, acilip kapanirklenki vs hali. ben bunu cok begendim ama pahali buldum acikcasi.bakalim. daha karar veremedim, cunku bazen bebek arabasini bebek sevmiyor. ne kadar ugrassan da binmiyor.
hani modelden yana hic suphem yok. simdiye kadar gordugum en fonksiyonlu sey, tek takildigim parasi.

Ama bebek arabasi durunenlerin orada linkini verdigim videoyu izlemesini tavsiye ederim. Ben bu arabaya cook arstirip tavsiyeler alip, internette yazilanlari okuyup iyice arastirdiktan sonra karar verdim. karar verdim derken en fonksiyonlusu olduguna:)

Çok saolun kıslar evet artık tamamen oluşmuş durumda her şeyi artık gelişim döneminde zaten genelde baş kısmını çekti doktorum komple alamadı galiba ekrana sığmıyolar artık yavaş yavaş

MaŞallah gaydıncım paŞana.tam bır erkek olmuŞ annesı.yerım ben onu.saÇlarımı o gÖrÜnen sıyah yanda

canım geçmiş olsun ama seni tanıyanların sen olmadığını anlamaları gerekti artık bu tür olayları öyle çok duyuyoruz ki dikkatli olmak gerek ..

amin canım inşallah:Saruboceq:
bebişler hepimizin evine bereket bolluk ve de bol kazanç getirecek bakın görürsünüz :1hug:

hoşgeldin swetcim baya bi yorulmuşsun güzel bir yemeği hakettin afiyet olsun tatlım cokacimcoookŞeniz

Kıslar paşamın profil resmi

[/URL][/IMG]

oyyyy maşallahhh bu yakışıklıyaaaaŞeniz

demet cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine sanada bulaşmasın

teşekkür ederim tatlımmm inşallah geçmez gerçi hiç içimi çürütmüyorum huylanırsam geçer diye-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…