herkese merhaba kızlar !
zuzumm doğum günün kutlu olsun cnm..........
merhaba hepınıze.nasılsınız?
zuzum nice mutlu yıllara canım.a.s.
bende bugun sabaha kadar hep aynı rüyayı gordum kıslar halen etkısındeyım.
rüyamda dogum yapıyordum hemde normal dogum.delikafadulden
uyandıgımda kendımı dogumhanede sandım.kaydirigubbakcemile3
doğum günün kutlu olsun canımm.Rabbim bi ömür sevdiklerinle tatlı bebişinle sağlıklı ve mutlu bi hayat versin inş.yüreğinde ne sıkıntı nede keder olur..herşey gönlünce ve hayırlısıyla olması dualarımla canımm..a.s.
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin.Prensesin, eşin ve tüm sevdiklerinle sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğumgünün kutlu olsun zuzummmm Şeniz
bakalım pastanı beğenecekmisin:lepi:
Kıslar selam geçmişi okudum geldim
melekcim geçmiş olsun ucuz atlatılmış bizde bayram dönüşü önmüzde olan bir kazayı gördük ama çok feciydi saniyede oldu herşey hala aklıma gelir gerçekten etkisinden çıkmak zor Allah yardımcıları olsun kendini rahatlatmaya çalış canım kötü düşünme hemen etkileniyo kuzucuklar kaydirigubbakcemile5 sonuçların güsel çıkmış maşallah sana ve kızçene canımcım
bebişim canım gönlünü ferah tut bak ipeğmununda geriden gelmiş bi dönem yedikleri ile düzene girmiş sende dikkat et faydalı şeyleri tüket canım gönlünü ferah tutmaya çalış canımcım:1hug:
eyetkiner gözün aydın canımcım annenler gelmiş ne güsel ev kalabalık şen şakrak olur akşamları yemeğin hazır olur süper yaa.s.
zuzum doğum günün kutlu olsun nice güsel senelere kalabalık bir aile olarak girmeni dilerim canımcım cıvıl cıvıl olun hep inş...a.s.
aklıma gelenlere yazdım atladığım varsa kusura bakmayın nolur sayfalar çok ilerlemiş
Zuzummm doğumgünün kutlu olsun canım,eşinle bebişinle sevdiklerinle nice mutlu yıllara :lepi: .Ay ben çok duygulanırım doğumgünlerimde 1 ay sonrada benimki 21 nisan :jeyyar:.Hemde nişan yıldönümümüz.bu sene üç kişi olarak kutlamak ne güzel olacak kimbilir ya.Zuzum tadını çıkar sende şekerim a.s.
zuzuuum yeni yaşın sana gönlündeki her dileği getirsin.sevgiler
zuzuuumm cum sana coook mutlu yillar dilerim. kizinla birlikte insallah ilk dogum gunun. Annen de emin ol seni biryerlerden izliyordur. dogunca kizini da alir gidersin mezarina. ayakucunda mi basucunda mi durursan gorurlermis.
gamzecim maşallah göbüşüne çok tatlı olmuş..manken gibisin valla çok yakışmış hamilelik...
melekcim bende calsium magnezyum desteği için osteocare kullanıyorum canım ama ben öğlenleri yemekten 1-2 saat sonra alıyorum yerimseniben
Zuzuum Doğum günün kutlu olsun, Şeniz
Herkese tünaydın,umarım iyisinizdir. Geçici olarak girdim bilgisayarım formatlanıyor bugün benneyaptımki . Dün akşam msn adresim çalındı,bütün adreslerim gitti çokkkk sinirliyim.Bakalım geri alabilecek miyiz herkesten kontör istemiş ya millet beni arayıp duruyor
Allah yardımcın olsun canımm..Rabbim şifalar versin..aman bu arada sende hasta olmada Allah korusun..dikkat et kendine de canım..
teşekkürler tatlım olmam inşallah ikisininde rahatsızlığı aynı halsizlik üşüme falan öksürük ateş boğaz ağrısı yok çok şükür.
Gittim annemin çorbasını ilaçlarını adaçayını içirdim geldim oğlumunkilerini içirdim eşim telefonda diyoki gelsem bana da bakarmısınkaydirigubbakcemile3 gell dedim 2 ye bakan 3 e de bakarhihoyyyt
hoşbulduk canım.teşekkürler.bende sizleri çok merak ettim..geçmişe şöyle bi göz attığımda şükür herkez iyi maşallah..
inş kendi evimizin haberinide veririm canım.lojmana taşındık..Rabbim herkeze evinde sağlıklı mutlu olmayı nasip eder inş :1hug:
Ayy ben geldİm.
2 saattİr ÇarŞıdayım.
Noter ,banka,noter banka vs.derken ÖldÜm resmen.
Bİrde hep merdİven İnİp Çıkmak zorunda kaldık kızım rahatszı oldu bİraz.
Noterde 2. Kere merdİvenlerİ tırmandıĞımı gÖre bİr teyze .bana allah bİr avazda kurtarsın yavrm senİ dİye dua ettİ.bayaĞı yÜksek bİr sesle .İŞhanının İÇİnde yankılandı.allah razı olsun.hoŞuma gİttİ.
Bankada kİ bayanalr maŞallah normalden bÜyÜk gÖbeĞİn .ama baŞka hİÇ bİr yerİn ÇıkmamıŞ dedİler. Epeydİr gÖrmÜĞyorlardı benİ.gÜldÜm bende aİleden gelİyor deİdm.
Kızım Şİmdİ acıktı ve yoruldu onu dİnlendİrİp ,mama yememİz lazım. Ama sİze de selam vereyİm dedİm.
Ay ne Çok konuŞtum.
ÖptÜm sİzİ
Kıslar paşamın profil resmi
[/URL][/IMG]
demet cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine sanada bulaşmasın
Bak sabahtan beri zor tuttum kendimi simdi tutamadım senağlamasenağlamasenağlama Cok mutluyum ama bi yandan hüngür hüngür aglayasım geliyo, babamı, annemi özledimmmm ben yaaaa senağlamasenağlama İşte pastayı göndermicektin bak agladım sonunda :asigim: ama hersey bi yana cok teşekkür ederim demetcimmmm, allah bana diledigin her güsel şeyi kat kat fazlasıyla sanada versin cnmmmm :1hug:
oyy canım yaa ben sen mutlu ol istedim ağlamaaaaasenağlama kıyamam sana canım benimŞeniz
demetçim geçmiş olsun paşana geçer inşallah hemen annesi...
şimdi senin mis gibi sıcacık çorbanı içtikten sonra bişeyciği kalmaz...
teşekkürler melek teyzesi inşallahŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?