gözün aydın canım.maşallah kızına.sağlıklı olmasına çok sevindim
tebrik ederim canıma.s.gözün aydınnnnnnnnnmaşallah bebişinede
cok sevındım sıla gozun aydın. bu sene kız senesı. cogunluk kız :)))
sıla 84 gözün aydın cnm bi kızımız daha oldu :ecrin_bebek:
sılacım hayırlısı olsun..................
çok sevindim her kız bebek haberi beni heycanlandırıyor.............delikafadulden
sağlıkla gelsin prensesimizzz
maşallah
Anammmmm sılacım topaç kızın hayırlı olsun cnm simdiden... Masallah aman nazarlar degmesin, allahım güle oynaya kucagına almayı nasip etsinnnn kızınııı
DEMETTTTT, BEYAZZZZ MELEKKKK topalaksınız topaçsınız bana ne lülülülülülü Kovalarım sizi kovalarımmmm tek basma ben mi kalcam topalak surdaaaklava: klava: klava:
sılacım gozun aydın tebrık ederım
Sıla hayırlı olsun minik kızın
kislar hepiniz cok sagolun. allah hepimiza saglikla nasip etsin evlatlarimizi ins.sıla canım gözün aydın.
ay yerim ben nazlı kııznı senin.
kızlar da da hep bir naz bir cilve saklıyor yaramazlar.
benimkide oyun oynamıştı bize
güle güle büyütün canım.
ismini artık düşünürüsn.
:))
masallah canim cok tatli gobusun
gözün aydın canım.maşallah bebişine:asigim:
Allah yardımcısı olsun..
ateş düştüğü yeri yakıyo nekadar uzulsekte bi yere kadar..çünkü bizimde sorumluluğumuz var..Rabbim kimseye evlat acısıyla sınamasın...çekemiyeceğimiz yüklerde vermesin inş...
gözün aydın canım sağlıkla gelsin prensesin inşallahŞeniz
ben topalak değilimmmmmmmmmmm:dilcikar:Çok üzgünüm çoook lülülülülülü şişko patitisimmmmm:sm_cool::sm_cool::lepi:
melekcim o anne babaya Allah sabır versin yavrusunu kaybetmeyen anlayamaz ama Allahtan gelene de diyecek hiçbirşeyimiz yok canım aynı olay benim çok yakın bir arkadaşımın başına da geldi.
Fakat sen böyle yaparsan kendini hasta edeceksin dolayısıyla kızını da etkileyecek bu durum lütfen unutma bunu ve ona göre davran.
beterin beteri olduğunu da unutma tatlım şehit düşen askerlerimizi ve onların annelerini düşün ...
toparla kendini ve pozitif ol meleğim Şeniz
Sılacım tebrikler canımcım hadi gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim canım:ecrin_bebek:
Sılacığım tebrikler nihayetinde cinsiyetini öğrendin bebişinin .hayırlı uğurlu olsun
Gec gosterenler hep kiz cikti. masallah kizina. canim tebrikler.
sılacımm tebrik ederimm seninde kızın olacakmışş....
sıla canım senide tebrik ederim kızın oluyomuş sağlıkla gelsin artık isim araştırısın sende :)
hepinize cok tesekkur ediyorum kislar. ins hemen basliycam isim arastirma calismalarina ve bisiler almayaa... bu kadar dayandigim yeterdelikafadulden