2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

gözün aydın canım.maşallah kızına.sağlıklı olmasına çok sevindim

tebrik ederim canıma.s.gözün aydınnnnnnnnnmaşallah bebişinede

cok sevındım sıla gozun aydın. bu sene kız senesı. cogunluk kız :)))

sıla 84 gözün aydın cnm bi kızımız daha oldu :ecrin_bebek:

sılacım hayırlısı olsun..................
çok sevindim her kız bebek haberi beni heycanlandırıyor.............delikafadulden
sağlıkla gelsin prensesimizzz
maşallah

sılacım gozun aydın tebrık ederım

Sıla hayırlı olsun minik kızın

kislar hepiniz cok sagolun. allah hepimiza saglikla nasip etsin evlatlarimizi ins.
bende kıskandım hemen çekip koydum göbüşümü ev kıyafetlerimle

masallah canim cok tatli gobusun

Sılacım tebrikler canımcım hadi gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim canım:ecrin_bebek:

Sılacığım tebrikler nihayetinde cinsiyetini öğrendin bebişinin .hayırlı uğurlu olsun

Gec gosterenler hep kiz cikti. masallah kizina. canim tebrikler.

sılacımm tebrik ederimm seninde kızın olacakmışş....

sıla canım senide tebrik ederim kızın oluyomuş sağlıkla gelsin artık isim araştırısın sende :)

hepinize cok tesekkur ediyorum kislar. ins hemen basliycam isim arastirma calismalarina ve bisiler almayaa... bu kadar dayandigim yeterdelikafadulden

kizlar hepininize teker teker tesekkur ederim, bundada vardir bi hayir deyip kendimi teselli ediyorum,
cok sagolun:teselli:

Canim zaten soranlara 5 ayligim de. cunku 5 ayliksin. 5 ayini tammaladin. 6. ayin icindesin. 6 ay bitince 25. haftada o zaman 6 ayligim dersin. yoksa mazallah bu hesapla sen 9. ayda 10 ayligim diyecen:)

kaydirigubbakcemile3 çok haklısın cnmm tamam senin hesap eşiminkiyle aynıı o zaman ben ayın sonuna kadar 5 aylığımm..... :lepi:

eşim bazen dalga geçiyor kızım yine mangal yapıyor oh keyfin olsun prensesim dyor tabi davulun sesi uzaktan hoş geliyor ona
güldürdün beni canım akşam akşam sırnaşık şeysırnaşık şey
çok geçmiş olsun canım..şükür sana bişey olmamış..bidaha böyle şeyler yaşamzsın inş..:Saruboceq:

ılsucum sen nasılsın görüşmeyeli?bebişinle iyisiniz inş ?a.s.

ebush cnm çok büyük geçmiş olsun bi sadaka ver

hoşgeldin gülistancığım
uzun zamandır yoktur sana dün yazmıştım bgn de cvp ını aldım sevindim
merak etmiştim gerçektende
bizde iyiyz yuvarlanıp gidiyoruz canım

kalbimin orta yerinde bu nasil bi cumhuriyet bu nasil hakimiyet ben anlamadim:):):)

kislar cok mutluyum ben yaa... cok super bi duygu bu...

hoşgeldin gülistancığım
uzun zamandır yoktur sana dün yazmıştım bgn de cvp ını aldım sevindim
merak etmiştim gerçektende
bizde iyiyz yuvarlanıp gidiyoruz canım

ilgine çok çok teşekkür ederim canım..bende sizleri çok merak ettim..şükür güzel haberlerinizi alınca çok mutlu oldum..inş bundan sonrada böyle güzel heberler duyarız canımmm...:1hug::1hug:

Merhaba kızlar. Şimdi foruma girdim. Bişeyler için tebrik ediyorsunuz ama anlamadım. Sanırım geçmişe gözatmam lazım. Biraz geçmişe bakayım. Biryerlere kaybolmayın he.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…