2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

nurr beyaz melek canlarım maşallah göbişerinize döktürmüşsünüz yine:) sağlıkla gelsin kuzular

kibelecim sende harikasın daha öncedende yazmıştım zaten süpersinizzzz:teytey:

kesinlikle katılıyorummm sana cnm....

bizler hamileyiz dolayısıyla anlatılanların bizi sıkmaması lazımm bizler zaten ufacık şeyleri dert eden insanlarız kafamızı güzell şeylerle doldurmalıyız....
melekcim bence de düşünme güzell şeyler oku kızınla konuş.. bu tip haberleri mailleri açma okuma anlatmalarına izin verme....

ayrıca da böyle haberler burada da paylasılmamalı sonucta bızlerde hamıleyız.......

gaydın bişi olmas canım kullanırsın fitili .bende 6 gündür kullanıyorum biras zor giriyor ama napalım:)

ay evet
korkuyor insna birde.
Ben de 2 dozluk vermişti doktor ilkini dün uyguladım.
2. 3 gün sonra yazıyordu.
Ama sanki bende biraz tahriş olam gibi bir şey yaptı bugün.tabi o yaptı is bilmiyorum ama .
Gyno- diye başlayan bir fitldi.ama
alerji felan mı yaptı yoksa

ayrıca da böyle haberler burada da paylasılmamalı sonucta bızlerde hamıleyız.......

EVET EŞİM BEN BÖYLER ŞEYLER SÖYLERİNCE BANA NETE GİRMEYİ YASAKLIYOR.
SONUÇTA ,HEPİMZİ HAYATIN GERÇEKLERİNDEN HABERDARIZ AMA HORMONLAR TAVAN YAPMIŞKEN MANTIK PEK DUYARLI OLMUYOR.
O YZÜDEN ARKADAŞLAR ETKİLENMEMEYE ÇALIŞALIM.
VE ÜZERİNDE DURMAYALIM.
SAĞLIĞIMIZ VE BEBEKLEİMİZN SAĞLIĞI İÇİN
a.s.

ben soranlara 5 aylığım diyorum
24. haftamda 6 aylığım diyeceğim

ben de o durumlarda geriden sayıyorum.
3 temmuz doğum zamanı olduğu için.
3 temmzua ne kadar var diye sayıyorum.sonra 9 dan çıkarıyorum:)))
haftalık hesap karışık çünkü kafam karışıyorsositososito

slm kizlar, gecmisi okumadan yaziyorum, hersey yolundadir ins
ben buaralar hic iyi degilim,
bugun trafik kazasi gecirdim, hala cok saskinim, arabamla bi arabaya vurdum ve ben haksizim.... allahtan bende bisey yok, ama araba cok hasar gordu...
offf allahim bu aralar oyle leylayimki, hersey ust uste geliyo, herseyi unutuyorum, cok unutkan oldum..... hamilelik bana hic yaramadi anlicaniz.... cok kotuyum ya cok kotuyum... hic keyfim yok, moralim cok bozuk:çok üzgünüm:

Off mide yanması ve yemek borusu yanması bende de var ve doktorum hamilelikten oluyo yaşıcaksın bunu dedi ileriki dönemlerde daha çok olucak mide iyice yukarı çıkacağı için:bbo:

Canim mide yanmasina pineapple juice- ananas suyu cok iyi geliyor. bak al dene. insallah kesilir yanmalarin.

canım cok cok gecmıs olsun sana bırsey olmamısya önemlı olan bu

oleyyyy o zaman ben 6. ayımdayımm... heyoooo...
soranlara hep 5 aylığım diyordum da....

Canim zaten soranlara 5 ayligim de. cunku 5 ayliksin. 5 ayini tammaladin. 6. ayin icindesin. 6 ay bitince 25. haftada o zaman 6 ayligim dersin. yoksa mazallah bu hesapla sen 9. ayda 10 ayligim diyecen:)

canım geçmiş olsun inşallah bidaha böyle bişey yaşamazsın allah seni ve meleğini korusun verilmiş sadakan varmış canım allah korusunn:teselli:

Ebrucuğum sana bişey olmamış Allah'tan önemlisi bu .
Bazen dediğin gibi aksilikler hep üstüste geliyor

canim buyuk gecmis olsun, aman arabada olsun sana birsey olmasin. sonucta kaskosu vs vardir oder bir sekilde.

ben de bundan tam 6 yil once gum diye vurmustum bir arabaya. aslinda guzel kullanirim ama yan tarafta bir sey dikkatimi cekti. ona donup bakarken, ondeki durmus farketmedim. gum diye bindirdim. arabada biraz hasar meydana geldi.

neyse gecmis olsun tekrar. sekerli bir su ic. korkuya iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…