İlsu nasıl uyguluyosun yani yatar pozisyondamı of ya nasıl yapıcam bakalım :1no2:
Melekcim ya kim neden anlatiyor bu olaylari sana bilmiyorum ki, ben dinlemiyorum bunlari. bana anlatmayin diyorum. anlatan da zaten dusuncesizdir. ben kizarim boyle seylere, hamilesin sen.
bebegimin beyninde kist var,bir kez acip okumadim neymis ne degilmis diye. millet acar okur internetten doldurur kafasini olmadik seylerle. cunku internet felaket tellali, insanlar da oyle. sizle paylastim cunku pozitifi yaklasiyoruz burada hepimiz ayni yolun insaniyiz.
canini sikma, mujde bebegim oldu kismina git birseyler oku. bu olaylar cok nadir, Allah mkim senin basina vermesin ama moralini bozma. bak sonra cok huysuz, kendisine kuskun, bir kizin olur.
canım evet sırt üstü yat bacaklarını aç ,ve elinle ittir fitili .benimki kaygan bir fitil değil su ile ıslatıp öyle hazneye yerleştiriyorum.
kesinlikle katılıyorummm sana cnm....
bizler hamileyiz dolayısıyla anlatılanların bizi sıkmaması lazımm bizler zaten ufacık şeyleri dert eden insanlarız kafamızı güzell şeylerle doldurmalıyız....
melekcim bence de düşünme güzell şeyler oku kızınla konuş.. bu tip haberleri mailleri açma okuma anlatmalarına izin verme....
gaydın bişi olmas canım kullanırsın fitili .bende 6 gündür kullanıyorum biras zor giriyor ama napalım:)
ayrıca da böyle haberler burada da paylasılmamalı sonucta bızlerde hamıleyız.......
ben soranlara 5 aylığım diyorum
24. haftamda 6 aylığım diyeceğim
Off mide yanması ve yemek borusu yanması bende de var ve doktorum hamilelikten oluyo yaşıcaksın bunu dedi ileriki dönemlerde daha çok olucak mide iyice yukarı çıkacağı için:bbo:
slm kizlar, gecmisi okumadan yaziyorum, hersey yolundadir ins
ben buaralar hic iyi degilim,
bugun trafik kazasi gecirdim, hala cok saskinim, arabamla bi arabaya vurdum ve ben haksizim.... allahtan bende bisey yok, ama araba cok hasar gordu...
offf allahim bu aralar oyle leylayimki, hersey ust uste geliyo, herseyi unutuyorum, cok unutkan oldum..... hamilelik bana hic yaramadi anlicaniz.... cok kotuyum ya cok kotuyum... hic keyfim yok, moralim cok bozuk:çok üzgünüm:
oleyyyy o zaman ben 6. ayımdayımm... heyoooo...
soranlara hep 5 aylığım diyordum da....
bugun trafik kazasi gecirdim, hala cok saskinim, arabamla bi arabaya vurdum ve ben haksizim.... allahtan bende bisey yok, ama araba cok hasar gordu...
offf allahim bu aralar oyle leylayimki, hersey ust uste geliyo, herseyi unutuyorum, cok unutkan oldum..... hamilelik bana hic yaramadi anlicaniz.... cok kotuyum ya cok kotuyum... hic keyfim yok, moralim cok bozuk:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?