ıncelemekle ne alakası var dılos ustunde yazıyo zati bırz pahalı okadar:mymeka:
bende esım cok sevıyo sureklı alıyo dıye ıcıyorum yoksa aramam
zaten sabahları kan surubuyla ıcmek ıcın 1 bardak portakal suyu sıkıp ıcıyorum yeterlı gelıyo
ben suyunu degıl yaz meyvelerını canlı canlı yemek ıstıyorumcokacimcoook
seker yuklemesı yaptıranlar ,yüklemeden 3 gun once tatlı bırseyler yenılmeyecek mı acaba?
bır arkadasım oyle dedı de kafam karıstı.bılgınız varmı kıslar?
Kıslar paşamın profil resmi
[/URL][/IMG]
Canim ya ben d eoyle buyudum biliyor musun? hep anneannemdeydim, onla yatardim. bende 1.5 yas kucuk bir kardesim var. sanirim annemin de isine geldi. bir de ben 5.5 yasindayken 3. kardesim dunyaya geldi. okula basladim. alt komsumuz ogretmendi. ben de Allah'tan kucuk mucuk demedim, guzel okudum ama simdi dusunuyorum da cocuklugumda anneme dair cok bir sey yok. hatirladigim tum hatiralar anneannemle.
yani ne bileyim simdi ne kadar cok sevsem de annemi boyle bir sey var. arada hani bazi anne kizlar vardir samimidir. ben de herseyimi anlatirim, bir problemimiz yok ama basklasinda gordugum o anne kiz iliskisi de yok. ne bileyim boyle bir sogukluk var. ha cok severim ama belli edemem anneme karsi, baskalarina oyle degilim.
yani insallah kizinla ilsikileriniz cok iyi gider.
Kan hapımı İÇmİyorum................
Kan deĞerlerİm İyİ dİye..............
Hem Çok kİlo aldırıyo kan hapııııı
Toplamda 4 doz diye söylediler bana. 2 doz hamileyken 2 doz doğumdan sonra. 2 dozu da oldum. Artık bebeğimin de tetanoza karşı bağışıklığı var:)Sağlık ocağına dün gittim aşımı oldum kolum ağrıyo ateş yapmadı şükür ama ağrı oldu bende çocukken de olmuştu 5 doz nasıl olucak bilmiyorum hiç keyfim yok tüm vücudum kırılıyo dün çok yoruldum ondan olabilir diye düşünüyorum gecede uyuyamadım kolumdan dinlenemedim anlıcanız.
Sağlık ocağında bi doppler vardı sadece kalp atışı dinleniyor dinledik paşamın kalp atışlarını bebeğide biz takip edicez ilk aşısını hastane vurur diğerlerini burda yaptırıcaksın demir hapını kan hapını burdan alıcaksın dedi ebe.
17 Nisanda 2. doz için gidicem :1no2:
bende ole cnm ya hep dıyorumkı bu hafta 5.ayım bıtıyor halbukı 6,5olmusum hep sasırıyorum ya
Uzun zamandır ben de kepek ekmek yiyorum. Kızartınca harika oluyor. Normalde 2 dilim zor yerim tost makinasında kızartınca 3-4 dilim yiyorum valla.bu arada esım ve ben 1 haftadır beyaz ekmek yemeyı bıraktık kepeklı ekmege gectık saglık acısından bır cok faydası var tadıda gayet ıyı alısılmayacak gıbı degıl bız alıstık tavsıye ederım
esım hala eve gelmedı senağlama
bu ıse gırdı gırelı saatlerı bellı degıl saat 21:00dan once eve dogru durust geldıgı yok nıye bole anlamıyorum aldıgı paraya degmıyo resmen ezıyet
slm kizlar, gecmisi okumadan yaziyorum, hersey yolundadir ins
ben buaralar hic iyi degilim,
bugun trafik kazasi gecirdim, hala cok saskinim, arabamla bi arabaya vurdum ve ben haksizim.... allahtan bende bisey yok, ama araba cok hasar gordu...
offf allahim bu aralar oyle leylayimki, hersey ust uste geliyo, herseyi unutuyorum, cok unutkan oldum..... hamilelik bana hic yaramadi anlicaniz.... cok kotuyum ya cok kotuyum... hic keyfim yok, moralim cok bozuk:çok üzgünüm:
bu ıse gırdı gırelı saatlerı bellı degıl saat 21:00dan once eve dogru durust geldıgı yok nıye bole anlamıyorum aldıgı paraya degmıyo resmen ezıyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?