2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bu arada esım ve ben 1 haftadır beyaz ekmek yemeyı bıraktık kepeklı ekmege gectık saglık acısından bır cok faydası var tadıda gayet ıyı alısılmayacak gıbı degıl bız alıstık tavsıye ederım

canim ben kendin alip evde kendin sikmadikca %100 dogal olabilecegini sanmiyorum. su an sana kaynak gosteremiycem ama bi yerde okudum bu tarz bisi. zaten burdaki doktorumda ole tavsiye etti.

canım ona bakarsan kullandıgımız hıcbırsey dogal degıl
meyveler bıle hormonlu
yemeklerde kullandıgımız salcalar vs.hepsı tatlandırıcılı yanı
ama yınede kendın evde yapınca daha farklı olur tabı

ıncelemekle ne alakası var dılos ustunde yazıyo zati bırz pahalı okadar:mymeka:

biliyorum hayatım sadece benim meyve suyuyla kola meşrubatla hiç alakam yok öncedende sevmezdim içmezdim bazern arada eşim alıyo yani 100% mü değilmi bakmıyorum anlamında tabiki herşeyin doğalı güzel bende arada 1 bardak içiyorum oda bebiş için canı ister yoksa onu bile içesim yok

bende esım cok sevıyo sureklı alıyo dıye ıcıyorum yoksa aramam
zaten sabahları kan surubuyla ıcmek ıcın 1 bardak portakal suyu sıkıp ıcıyorum yeterlı gelıyo
ben suyunu degıl yaz meyvelerını canlı canlı yemek ıstıyorumcokacimcoook

sorma canım aynen öyle bi aşeriyorumki yaz meyvelerine böyle deliriyorum bian önce çıksa çünkü hepsini ayrı ayrı çok seviyorum kış meyvesi hiç sevmem ve bu zamana kadar zordan yedim aklıma gelirse 2 günde bir meyve yada günde bir elma zorla yiyorumm ama yaz meyvesini sevmemek elde değil hepsi çıksın herhalde yemek değil meyveyle geçiştiririm:)

dılosum aynen ya ınan yemek yerıne meyveyle doymayı tercıh ederım yazın
zaten yaz hamıslıgı cok zor gecıyo sıcaktan yemek bıle yıyemıyo ınsan ama meyve yetıyoda artıyo bıle

Geçmişi anca bitirdim. Öncelikle Zuzuuum doğumgünün kutlu olsun. Şakacı kız. En sevdiğim arkadaşım tatile gitmeye gün sayarken yatcam kalkcam diye sayardı. Ben de o tatildeyken arar yatcan kalkcan yatcan kalkcan işe gelecen diye sayardım.
Sılacım gözün aydın. Kız rekoru kırıyoruz galiba. Bizim kızlara ileride erkek de gerek. Çok sevinmeyelim bence.
Veee. Göbişleriniz çok tatlı. Herkesinki birbirinden güzel. ıçindekilerin güzelliği dışarıya vuruyor galiba.

seker yuklemesı yaptıranlar ,yüklemeden 3 gun once tatlı bırseyler yenılmeyecek mı acaba?
bır arkadasım oyle dedı de kafam karıstı.bılgınız varmı kıslar?

Yok öyle bişey canım rahat ol. Ben yaptırdım bişey demediler. 1 önceki gün tatlı da yedim birşey çıkmadı çok şükür.

Kıslar paşamın profil resmi

[/URL][/IMG]

Erkek olduğu nasıl da belli.

Üzüldüm canım ya. Anne yerini kimse tutamaz. Ama her anne de bir olamaz fikrimce. Benim annem bizim için kendini paralar. Ben çok kızarım. Onun bu kadar verici olması beni rahatsız ediyor. Halama bakıyorum doğurduktan 14 gün sonra annesine bırakmış kızını. Çocuğunu annesine büyüttürmüş. Tüm bunları keyfi bozulmasın gezip tozsun diye yapmış. İkisi ayrı kutuplarda. Ben ikisinin arasında olmayı çok isterdim. Ne annem gibi hayatından vazgeçercesine çocuklarına tutkun ne de halam kadar umursamaz. İkinci bebeğini doğuracak olanlar şanslı. En azından başlarına ne geleceğini nasıl davranmaları gerektiğini biliyorlar. Kendi adıma hiçbirşeyi kestiremiyorum ve az da olsa endişeliyim.
Ama sen bence çok iyi bir anne olacaksın. Bebeğin rahat büyüyecek. Kendine güvenen ve annesinin sevgisini hisseden bir birey olacak. Bu şimdiden belli oluyor.

Kan hapımı İÇmİyorum................
Kan deĞerlerİm İyİ dİye..............
Hem Çok kİlo aldırıyo kan hapııııı

Kan hapı kilo aldırmıyor canım. Yediğin şeyler aldırıyor.

Toplamda 4 doz diye söylediler bana. 2 doz hamileyken 2 doz doğumdan sonra. 2 dozu da oldum. Artık bebeğimin de tetanoza karşı bağışıklığı var:)

bende ole cnm ya hep dıyorumkı bu hafta 5.ayım bıtıyor halbukı 6,5olmusum hep sasırıyorum ya

Ben bugün tam 25. hafta oldum.Sorana 5,5 ayı 1 hafta geçtim diyorum. Temmuzda doğuracaksam zaten 5,5 oluyorum. Siz bence haftayı 4'e bölerek sesaplıyosunuz ya ondan yanılıyosunuz. Benim takvim de zaten beni doğruluyor.

Uzun zamandır ben de kepek ekmek yiyorum. Kızartınca harika oluyor. Normalde 2 dilim zor yerim tost makinasında kızartınca 3-4 dilim yiyorum valla.

bu ıse gırdı gırelı saatlerı bellı degıl saat 21:00dan once eve dogru durust geldıgı yok nıye bole anlamıyorum aldıgı paraya degmıyo resmen ezıyet

bu ıse gırdı gırelı saatlerı bellı degıl saat 21:00dan once eve dogru durust geldıgı yok nıye bole anlamıyorum aldıgı paraya degmıyo resmen ezıyet

Canım ona böyle söyleme zaten yoruluyordur bir de morali bozulmasın.
İşsizlik çok fena. Başka iş bulana kadar idare etsin. Evde oturup sıkılmasından daha iyidir herhalde.
Bizim iş yerinde bile mesailer patlamış durumda. Hamile olduğum için kalmıyorum ama normal şartlarda 21:00'de çıkarım. 22:00 de evde olurum. Yani her yerde aynı eziyet var. Biraz sabır canım.

geçmiş olsun canım sakın üzülme bebeğin halen seninle allah korusun ya ona bişe olaydı .verilmiş sadakanız varmış sakın rabayada üzülme bi şekilde yapılır gider cana gelmesinde mala gelsin dimi ama tekrar geçmiş olsun canım

canım benim hiç işi olmamasından iyidir ama bide bu yanından bak bide yine arasın iş belki daha iyisinide bulur rahatlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…