MaŞallah canım.Çok sÜper ÇıkmıŞ.kocaman olmuŞ.
iyiyim canım.bebişimde iyidir herhalde.yarın görücez bakalım nasıl.
nasıl hareketlerini hissetmeye başladınmı:ecrin_bebek:
valla.öyle çok net değil.arada sırada.mesela 2 gündür hissetmiyorum.korkmamaya çalışıyorum.yarını sabırsızlıkla bekliyorum.allahtan sabah 9 da randevum.sonrada gidip aşı olucam
Bende koyucam fotoları.bİraz ev halİ.dÜn akŞam aklıma geldİ.ÜstÜmÜ deĞİŞtİrmeyede ÜŞendİm.beyaz melek kovalıcak dedİm oklavayla.
günaydııııın bende varım bu sabah ama birazdan sızarım heralde
bu arada göbüşleriniz bi har,ikaaaa topaç topaç olmuşlar maşallah ikinizede
aslında haftanıza göre normalsiniz biz geriden geliyoruz ya bize göre büyük geliyo
ama hakkaten süpersiniz tekrar maşallahdelikafadulden
günaydııııın bende varım bu sabah ama birazdan sızarım heralde
bu arada göbüşleriniz bi har,ikaaaa topaç topaç olmuşlar maşallah ikinizede
aslında haftanıza göre normalsiniz biz geriden geliyoruz ya bize göre büyük geliyo
ama hakkaten süpersiniz tekrar maşallahdelikafadulden
Bu arada kızlar oĞlumuzun kesİn İsmİne karar verdİk.Şİmdİ ben aslında 2 İsİm İstemİyorum.ÇÜnkÜ benİm 2 İsmİm var.ve zorluĞunu yaŞadım hep.ama eŞİmle bİr tÜrlÜ anlaŞmaya varamadık.bİzde orta yoL bulduk.İkİmİzİn İstedİĞİ İsmİ koymaya karar verdİk.ben ÇaĞın İstİyorum oda bera İstİyor.sonuÇta oĞlumuzun adı ÇaĞın bera oldu.
hayırlı olsun canım vallahi ben hep baştan beri eylül istiyordum sonra ankette bir sürü isim daha koydum git gel yaşıyorum halen ahsen ve eylül arasın ama benim kızım eylül ismine okadar alışmışki kim sorsa kardeşinni adı ne olcak diye hemen eylül olcak o benim kardeşim vermem diyo:roflol: Sanırım ismini değiştirsek hayal kırıklığına uğrucak sanırım eylül kalacak ismi:) kızımı kırmak istemiyorum:cüvcüv:
valla benim isim sorunum yok ablama devrettim oda elif olsun istio bizde şimdiden elife alıştık ama bakalım belki değiştirebilir düşünüyo şuan
ne güzel adaşım olur kızın benim adımda elif:asigim: hep sevmişimdir adımı iyiki koymuşlar annemle babam:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?