2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bende koyucam fotoları.bıraz ev halı.dÜn akŞam aklıma geldı.ÜstÜmÜ deĞıŞtırmeyede ÜŞendım.beyaz melek kovalıcak dedım oklavayla.

valla.öyle çok net değil.arada sırada.mesela 2 gündür hissetmiyorum.korkmamaya çalışıyorum.yarını sabırsızlıkla bekliyorum.allahtan sabah 9 da randevum.sonrada gidip aşı olucam

hissediyosan azda olsa sorun yoktur canım bazen benim yaramazında sesi soluğu çıkmıyo hemde hiç bişeyler yiyorum felan beni çok korkutuyo bakıyorum sonradan yavaş yavaş oynamaya başlıyo bu dönmeler çok uykucu oluyolar yerleri var şuan bi kaç kafta sonra yerleri daralsın daha rahathissederiz:)

Bende koyucam fotoları.bİraz ev halİ.dÜn akŞam aklıma geldİ.ÜstÜmÜ deĞİŞtİrmeyede ÜŞendİm.beyaz melek kovalıcak dedİm oklavayla.

bende üstümü giyinip çekilcektim ama sabah sabah muzurluk geldi aklıma çıplak çekeyim dedim:)

günaydııııın bende varım bu sabah ama birazdan sızarım heralde
bu arada göbüşleriniz bi har,ikaaaa topaç topaç olmuşlar maşallah ikinizede
aslında haftanıza göre normalsiniz biz geriden geliyoruz ya bize göre büyük geliyo
ama hakkaten süpersiniz tekrar maşallahdelikafadulden

Bu arada kızlar oĞlumuzun kesın ısmıne karar verdık.Şımdı ben aslında 2 ısım ıstemıyorum.ÇÜnkÜ benım 2 ısmım var.ve zorluĞunu yaŞadım hep.ama eŞımle bır tÜrlÜ anlaŞmaya varamadık.bızde orta yoL bulduk.ıkımızın ıstedıĞı ısmı koymaya karar verdık.ben ÇaĞın ıstıyorum oda bera ıstıyor.sonuÇta oĞlumuzun adı ÇaĞın bera oldu.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım vallahi dün teyzeme gittim misafirde vardı komşuları felan beni gördüler hiç kilo almamışsın deyince moral oldu gerçekten sadece helede bu hafta kalçam küçüldü sanki göbişim daha çok fırladı erkekmi diye soruyolar hemendelikafadulden hadi bakalım sıra sizde göbiş şhow başlasındelikafadulden

ben foto eklemeyi bilmiyorum ama sadece albüme koyabilirim tabi önce çekilmem lazım çekilince haber veririm girer bakarsınız

çok sağol canım.

hayırlı olsun canım vallahi ben hep baştan beri eylül istiyordum sonra ankette bir sürü isim daha koydum git gel yaşıyorum halen ahsen ve eylül arasın ama benim kızım eylül ismine okadar alışmışki kim sorsa kardeşinni adı ne olcak diye hemen eylül olcak o benim kardeşim vermem diyo:roflol: sanırım ismini değiştirsek hayal kırıklığına uğrucak sanırım eylül kalacak ismi:) kızımı kırmak istemiyorum:CüvCüv:

valla benim isim sorunum yok ablama devrettim oda elif olsun istio bizde şimdiden elife alıştık ama bakalım belki değiştirebilir düşünüyo şuan

bencede canım.eylül güzel isim.ablasıda içine sindirmiş kardeşinin ismini eylül kalsın bence.

ne güzel adaşım olur kızın benim adımda elif:asigim: hep sevmişimdir adımı iyiki koymuşlar annemle babam:asigim:

çok sevindim canım .elif güzel bi isim ama etrafımızda çok elif var.ama ablamıda kırmamak adına bişe demedim onun bebişi olmuyoda isim annesi ol bari dedim oyüzden o ne derse o olacak hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…