teşekkür ederim tatlım bbiraz keyiflenin diye yaptımdelikafadulden
valla cok tesekkur ederiz canim. selsin ve sana benden bir
Şeniz Şeniz Şeniz
[sıze="2"]selsinnn canım harika çıkmış göbüşün maşallah sana ve oğluşuna.............
çekmeseydin vallah oklava geliyorduklava:
çok tatlı görünüyorsun canım
kilon belli değil..............çaktırmayerimseniben
allah herkezi nazardan korusun.
Bunlar sana ve bebeğine
Bu da senin hediyennn
bak mis gibi çiçeklera.s.a.s.a.s.[/sıze]
kıslar ben dün fitili uyguladım garip bişiy ya kaygan değil zaten itiyosun felan ama sabaha karşı uyandım yoktu sanırım erimiş :roflol: Ama ericek gibide değildi kup kuru bişiy neyse sevindim bişiy sorucam şimdi bu tek dozluk ya iyi geldimi gelmedimi diye tekrar test yaptırcakmıyım benim 4 nisan da idrar kültürü yaptırmam gerekiyor onda çıkar dimi mantar varmı yokmu ?
Bu arada kızlar oĞlumuzun kesİn İsmİne karar verdİk.Şİmdİ ben aslında 2 İsİm İstemİyorum.ÇÜnkÜ benİm 2 İsmİm var.ve zorluĞunu yaŞadım hep.ama eŞİmle bİr tÜrlÜ anlaŞmaya varamadık.bİzde orta yoL bulduk.İkİmİzİn İstedİĞİ İsmİ koymaya karar verdİk.ben ÇaĞın İstİyorum oda bera İstİyor.sonuÇta oĞlumuzun adı ÇaĞın bera oldu.
hayırlı olsun canım vallahi ben hep baştan beri eylül istiyordum sonra ankette bir sürü isim daha koydum git gel yaşıyorum halen ahsen ve eylül arasın ama benim kızım eylül ismine okadar alışmışki kim sorsa kardeşinni adı ne olcak diye hemen eylül olcak o benim kardeşim vermem diyo:roflol: sanırım ismini değiştirsek hayal kırıklığına uğrucak sanırım eylül kalacak ismi:) kızımı kırmak istemiyorum:CüvCüv:
günaydın arkadaşlar, bir sorum olacak size
salı akşamı ben kızımın tekmesini hissettim, oldukça kuvvetli bir şekilde, bir kaç defa, ama iki gündür öğle net bir tekme yemedim, hafif kıpırdanmalar oluyor ama ilki kadar şiddetli değil, sizce normal mi? evham yapmama gerek yok değil mi?
Kıslar ben dün fitili uyguladım garip bişiy ya kaygan değil zaten itiyosun felan ama sabaha karşı uyandım yoktu sanırım erimiş :roflol: ama ericek gibide değildi kup kuru bişiy neyse sevindim bişiy sorucam şimdi bu tek dozluk ya iyi geldimi gelmedimi diye tekrar test yaptırcakmıyım benim 4 nisan da idrar kültürü yaptırmam gerekiyor onda çıkar dimi mantar varmı yokmu ?
dilosum masallah cok seker gobusun aman nazar degmesın:asigim:
dılos eylul ısmı guzel hem kızınında ıcıne sınmıs kalbını kırma eylul olsunkaydirigubbakcemile5
B][/COLOR]
yarın doktora gideceğim.....................
üniversitede bir profesöre..........kalp ekg sini çekecek..sabah saat 9 da randevum..........
Işim bitince gelirim yine...işe....
Cumartesi günü de kendi doktoruma gideceğim allahın izniyle doya doya izliyeyim kızımı çok özledim ya.........
benimde yarın 9 da randevum.oğlumu görücem.inşallah iyidir dua edin.sonrada aşı olucam.yarın için izin aldım.işe gelmicem.ben artık cmtesi fırsat bulursam yazarım size.
bebeklerimiz adıyla uzun ömürler yaşasınlar sağlık ve sıhatle..........
dilaracım bence de artık hiç aklını bulandırma kızının adı eylül olsun canım........
selsincim ben de tek isim taraftarıyım canım............
keşke sadece çağın ı tercih etseydiniz.............
bera bana pek hoş gelmiyor..ama tercih sizin tabi....
ama çağın çok güzel isim canımm
bu arada herkese gunaydın
ben kactım kahvaltı yapıcam öpyorum hepınızıŞeniz
GÜNAYYYYYYYYDINNNNNNNNNNN
İzmire tipi şeklinde kar yağıyor :1shok: :1shok: :1shok:
bebeklerimiz adıyla uzun ömürler yaşasınlar sağlık ve sıhatle..........
Dilaracım bence de artık hiç aklını bulandırma kızının adı eylül olsun canım........
Selsincim ben de tek isim taraftarıyım canım............
Keşke sadece çağın ı tercih etseydiniz.............
Bera bana pek hoş gelmiyor..ama tercih sizin tabi....
Ama çağın çok güzel isim canımm
günayyyyyyyydınnnnnnnnnnn
izmire tipi şeklinde kar yağıyor :1shok: :1shok: :1shok:
canım buranın havasıda bozuldu 2 gün güneşliydi yine yağmur var ve soğuk:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?