2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

çok sağol canım.bak korkudan akşam eşime dedim.göbeğimi çek bak yoksa oklava yiyicem dedim.ve sabah sizi muhteşem göbeklerimizle karşıladık.

Kıslar ben dün fitili uyguladım garip bişiy ya kaygan değil zaten itiyosun felan ama sabaha karşı uyandım yoktu sanırım erimiş :roflol: ama ericek gibide değildi kup kuru bişiy neyse sevindim bişiy sorucam şimdi bu tek dozluk ya iyi geldimi gelmedimi diye tekrar test yaptırcakmıyım benim 4 nisan da idrar kültürü yaptırmam gerekiyor onda çıkar dimi mantar varmı yokmu ?

şimdiki idrar testinde çıkmadımı canım.eğer öyleyse gene çıkar.o fitillerden bende kürtajdan sonra kullanmıştım enfeksiyorm kapmasın diye.7 tane.çok iğrenç birşey.tabi mantar olayıda çok kötü.birde kürtajdan sonra mantar olmuştum.2 hafta sonra filan.gebeliktede oluyormuş mantar.benim arkadaşım son aylarına doğru olmuştu

size bi süprizim var değişiklik olsun size göbişimle karşılayım hemde çıplacık:roflol: :roflol:
aşağı bakınn ne görceksiniz:roflol:

dilosum masallah cok seker gobusun aman nazar degmesın:asigim:

EVET BUDA BENİM GÖBÜŞÜMÜN SON HALİ.BAKIN NE KADAR KİLO ALMIŞIM.

selsın masallah canım senın gobuste cok seker ayrıca aldıgın kılolar bebıse yaramış galıba cok kılo alanların kıloları hep bebışlere gıtmıs masallah

bera ısmıne bayılırım ashabtan savasçı anlamında hayırlı olsun canım gercekten çagın bera cok hoş olmus bızde karar veremedık tek ısımmı cıft ısımmı dıye ya çınar yada çınar tuğra olucak ınsallah bakalım......

dılos eylul ısmı guzel hem kızınında ıcıne sınmıs kalbını kırma eylul olsunkaydirigubbakcemile5

canım bu haftalarda tutarsız olur ama sekerlı bırseyler yıyıp soluna yatarsan daha net hıssedersın hareketlerı a.s

benım kullandıgım fıtılde kaygan degıl ayrıca aksam atıyorum sabah kalktıgımda iççamasırıma gerı gelıyo sureklı gun ıcınde de böle sende de ölemı?

yarın doktora gideceğim.....................
üniversitede bir profesöre..........kalp ekg sini çekecek..sabah saat 9 da randevum..........
işim bitince gelirim yine...işe....
cumartesi günü de kendi doktoruma gideceğim allahın izniyle doya doya izliyeyim kızımı çok özledim ya.........

Çok saĞol hÜzÜn yılı.yarın tartıda Çıkıcak kıloyu Çok merak edıyorum.tabı oĞlumun kılosunuda

benimde yarın 9 da randevum.oğlumu görücem.inşallah iyidir dua edin.sonrada aşı olucam.yarın için izin aldım.işe gelmicem.ben artık cmtesi fırsat bulursam yazarım size.

bebeklerimiz adıyla uzun ömürler yaşasınlar sağlık ve sıhatle..........
dilaracım bence de artık hiç aklını bulandırma kızının adı eylül olsun canım........
selsincim ben de tek isim taraftarıyım canım............
keşke sadece çağın ı tercih etseydiniz.............
bera bana pek hoş gelmiyor..ama tercih sizin tabi....
ama çağın çok güzel isim canımm

Hüzün yılı canımcım benimkinin adı GYNOCANESTEN tek dozlukmuş bi tane kullanıcaksın yeterli dedi doktor gece çok az beyazlık vardı çamaşırımda bugün takip ederim gelmişmi diye ama gece çok gelmemiş erimiş kupkuruydu nasıl eridi anlamadım zaten :bbo:

benimde yarın 9 da randevum.oğlumu görücem.inşallah iyidir dua edin.sonrada aşı olucam.yarın için izin aldım.işe gelmicem.ben artık cmtesi fırsat bulursam yazarım size.

demek aynı saatlerde bebişlerimizi göreceğiz ne güzel..................
yaşasınnnnnnnnnnn
ben bu hafta pazartesi gelmemiştim o yüzden tekrar izin almak istemedim tam gün hem sonra bana zor oluyor işler birikiyor...
öğlende dönerrim ben canım.........
sende eve gidince haber ver merak ederiz sizi:lepi:

GÜNAYYYYYYYYDINNNNNNNNNNN

ızmire tipi şeklinde kar yağıyor :1shok: :1shok: :1shok:

sanırım eylül olacak kızım çok alıştı kırmıcam onu çok üzülür canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin herşey güzel çıkacak

bende tek isim taraftarıyım canım.ama eşimide kırmak istemiyorum.bera ismini koymak çok istiyor.benim tercihim sadece çağın.ama napalım babasınında istediği olsun

günayyyyyyyydınnnnnnnnnnn

izmire tipi şeklinde kar yağıyor :1shok: :1shok: :1shok:

günaydın canım.nasılsın.arasımız nasıl.bir istanbul'a yağmadı şu kar.ama bugün burasıda çok soğuk.yükesek yerlerde karla karışık yağmur bekliyorlarmış sabah radyoda öyle diyordu

canım buranın havasıda bozuldu 2 gün güneşliydi yine yağmur var ve soğuk:1shok:

YAAAA demek hakkaten mart yine kapıdan baktırıyor benneyaptımki
10 gün sonra yine gelicem İst.a inşallah biraz ısınır o zaman :bbo:
canım sen doğum için hastaneye kadar verdin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…