Günaydın kıslar maşallah süpersiniz bu sabah
Selsin , Dilaracım göbekler fora süper valla ikinizide ve kuzucuklara kocaman
maşallahhh kızlarrr göbüşlerinize..... ne güzell büyümüşler maşallahh... bende akşam çekinecektim ama olmadıı malesefff.. birazdan çeker koyarım....
GÜNAYDIN KIZLAR GÖBÜŞLER SÜPER YİNE hihoyyyt
günaydın arkadaşlar, bir sorum olacak size
salı akşamı ben kızımın tekmesini hissettim, oldukça kuvvetli bir şekilde, bir kaç defa, ama iki gündür öğle net bir tekme yemedim, hafif kıpırdanmalar oluyor ama ilki kadar şiddetli değil, sizce normal mi? evham yapmama gerek yok değil mi?
gunaydin kizlar.
dilara var ya alemsin, bu pozu beklemiyordum :) cok seker ama :)))
salı akşamı ben kızımın tekmesini hissettim, oldukça kuvvetli bir şekilde, bir kaç defa, ama iki gündür öğle net bir tekme yemedim, hafif kıpırdanmalar oluyor ama ilki kadar şiddetli değil, sizce normal mi? evham yapmama gerek yok değil mi?
teşekkür ederim tatlım bbiraz keyiflenin diye yaptımdelikafadulden
valla cok tesekkur ederiz canim. selsin ve sana benden bir
teşekkür ederim tatlım bbiraz keyiflenin diye yaptımdelikafadulden
valla cok tesekkur ederiz canim. selsin ve sana benden bir
ÇOK SAĞOL CANIM.SENDE KOYSANA GÖBÜŞÜNÜN FOTOSUNU
diloşummmmmmmmmmmm canım benimmm maşallah göbüşüne çok tatlı ya allah nazardan sakınsın.......bu dünyanın en muhteşem tablosu..........
sana ve kızıma kocamannnnnn
al bakalım bu da hediyen..........a.s.a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?