2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydınlarrr...........

umarım herkes iyidir.... güzell bi gün geçirir güzell paylaşımlarda bulunuruz inşallahh....

Günaydın kıslar maşallah süpersiniz bu sabah
Selsin , Dilaracım göbekler fora süper valla ikinizide ve kuzucuklara kocaman

maşallahhh kızlarrr göbüşlerinize..... ne güzell büyümüşler maşallahh... bende akşam çekinecektim ama olmadıı malesefff.. birazdan çeker koyarım....

Günaydın kıslar maşallah süpersiniz bu sabah
Selsin , Dilaracım göbekler fora süper valla ikinizide ve kuzucuklara kocaman

maşallahhh kızlarrr göbüşlerinize..... ne güzell büyümüşler maşallahh... bende akşam çekinecektim ama olmadıı malesefff.. birazdan çeker koyarım....

GÜNAYDIN KIZLAR GÖBÜŞLER SÜPER YİNE hihoyyyt

teşekkür ederim kızlar artık göbişleri kim tutar delikafadulden

günaydın arkadaşlar, bir sorum olacak size

salı akşamı ben kızımın tekmesini hissettim, oldukça kuvvetli bir şekilde, bir kaç defa, ama iki gündür öğle net bir tekme yemedim, hafif kıpırdanmalar oluyor ama ilki kadar şiddetli değil, sizce normal mi? evham yapmama gerek yok değil mi?

canımm bana da aynısı oluyoo henüz düzene girmedi sanırımm haraketleriii.. bence panik yapmana gerek yok hafif de kıpırdanıyorsa.....

gunaydin kizlar.
dilara var ya alemsin, bu pozu beklemiyordum :) cok seker ama :)))

teşekkür ederim tatlım bbiraz keyiflenin diye yaptım delikafadulden

canım arada bizdede oluyo az öncede yazmıştım korkma azda olsa hissediyorsan sorun yok şuan yeri bol olduğu için herzaman hissetmek mümkün değil bebişin biraz daha güçlensinkaydirigubbakcemile5

yok canim evham yapmana gerek yok. bazen cok kuvvetli oluyor tekmeleri bazen de daha hafif. sadece hic hareket olmazsa belli bir sure o zaman takip edip doktorla gorusmek gerekiyormus.

canımcım günaydın
hareketlerde tutarsızlık olabilir doktorum refleksleri her zaman aynı olmaz rahat ol demişti
Sende hep aynı tempoda bekleme sanırım takla attıklarında sert hissediyoruz ama elini kolunu oynatması daha hafif oluyor rahat ol canımcım hareket etmesi rahatlaman için yeterlidir canımcım :içelim:

diloşummmmmmmmmmmm canım benimmm maşallah göbüşüne çok tatlı ya allah nazardan sakınsın.......bu dünyanın en muhteşem tablosu..........
sana ve kızıma kocamannnnnn
al bakalım bu da hediyen..........a.s.a.s.a.s.a.s.

teşekkürler arkadaşlar, içimi rahatlattınız, insanın aklına neler neler geliyor Allah korusun, her zaman dua ediyorum Rabbime bebeğime sağlıkla hayırlarla kavuşmamızı nasip et diye...

teşekkür ederim tatlımm hepimizin kuzucuklarını korusun rabbim sağlıkla almayı nasip etsinŞeniz

selsinnn canım harika çıkmış göbüşün maşallah sana ve oğluşuna.............
çekmeseydin vallah oklava geliyorduklava:
ÇOK TATLI GÖRÜNÜYORSUN CANIM
kilon belli değil..............çaktırmayerimseniben
allah herkezi nazardan korusun.
bunlar sana ve bebeğine
bu da senin hediyennn
bak mis gibi çiçeklera.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…