2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kaydirigubbakcemile3 göbek adı bera olsa olmazmı ki...delikafaduldendelikafadulden

bera çağın gibi mi.çağın bera daha iyi oldu gibi geldi bize.zaten genelde ilk isim söylenir.yani bemim hayatım boyunca öyle oldu.hep ilk ismimi söylediler.benim ismim zeynep sinem.hep zeynep dediler.bende hep benim adım sinem dedim.insanları öyle alıştırdım.büyüdüğündede kendi kara verir artık hangi ismi kullanmak istediğine.

YAAAA demek hakkaten mart yine kapıdan baktırıyor benneyaptımki
10 gün sonra yine gelicem İst.a inşallah biraz ısınır o zaman :bbo:
canım sen doğum için hastaneye kadar verdin mi ?

canım verdimde 2 doktora gidiyorum ikisindende çok memnunum ve iki hastanenin adıda aynı kaydirigubbakcemile3 kızımı doğum yaptığım hastanede güzeldi ilgileri felan bide 2 sokak yakınımda hastane ye gidiyorum oda güzel herkes memnun belki eve yakın diye burda yapabilirim artık hayırlısı ssk doğum ücretini öğrendim 400 ytl çıkış yaptı geçen gün komşum fiyatıda uygun doktorlarıda güzel yani 2 hastaneden biri bakalım

günaydın canım.nasılsın.arasımız nasıl.bir istanbul'a yağmadı şu kar.ama bugün burasıda çok soğuk.yükesek yerlerde karla karışık yağmur bekliyorlarmış sabah radyoda öyle diyordu

iyiyim selsincim ,teşekkür ederim , sen ve çağıncım da iyidir inşallah :1hug:
Aras paşa dün beni tekma manyağı yaptı sıpa
eşime diyorum bu çocuk beni dün yoğurdu , yoğura yoğura yordu .. içim bi tuhaf oluyordu , eşim de hissetmiş paşanın yer beğenmeyip pozisyon değiştirdiğini kaydirigubbakcemile3
sabah kalktığımda baktım karşı dağlar bemmmbeyaz .. hiç bu kadar beyaz görmemiştim onları ve balkonu açıp hava nasılmış diye baktığımda kar kokuyordu resmen , çok değil yarım saat sonra bir bulut gibi geldi , şimdi yağmura döndü .. evde ışıkları yakıyoruz şimdi .. hayatının çeşitli dönemlerinde van-trabzon-bursa-balıkesir ve ist.da bulunup karla yoğrulmuş olsam da insan İzmire gelince hemen şu " kar görmemiş İzmirli " moduna bürünüyor galiba 2 damla karı görünce :roflol:

ama okul listelerinde ve birçok yerde genelde ilk ismin baş harfini yazarlar ve herkes o yüzden 2.yi kullanır diye gözlemlemiştim . hatta biz Aras isini kullanıcaz ama dr.umuzu da çok seviyor ve hatırası olsun diye istediğimizden Leventi ön ad , Arası 2. ad olarak kullanmayı düşünüyorduk . ama şimdi sen böyle söyleyince aklım karıştı :uhm:

slm kızlar nasılsınız bugün bizde yazdan kalma günler yaşıyorduk ama bugün bir yağmur yağıyor bi güneş açıyor bu şehirde yaşamanın güzelliklerinden aynı gün hem karanlık- yağmurlu; hem sıcak ve aydınlık

selsin ve dilaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
göbişler ne hoş yaaaaaaaaaaa
diloşşşşşş çok şeker çıplacık göbeğinnnnnnnn oyy oyyyyyy :CüvCüv:

iyiyiz canım sen nasılsın yerimseniben

Günaydın Kızlaaarrr

Sabah Sabah Göbüşlerle açtım sayfayı...Gözümüz gönlümüz açıldı görünce göbüşleri maşallaaahhh. hihoyyyt

bende çift isimden cok cektım ama göbek adı olarak:1closedeyes:
nufusta betül babam öle yazdırmıs ama annem seda koymus
okulda betül aılede seda dıyolardı cok zorlanıyodum
nıkah gunu bıle onca ınsanın ıcınde betül dedı nıkah memuru herkez sok oldu kımse bılmıyodu cunkukaydirigubbakcemile3
neyse kendı ogluma asla göbek adı koymıcam:1closedeyes:

canım benimde okul hayatımda ve resmi dairelerde hep zeynep diye seslendiler.aslında zeynep nufusta yazan ilk ismim.

hafta sonu oğlusuma alısverıse cıkıcam
banyo kuvetı ve esyaları
hastane cıkısı
bıberon emzık tarak setını falan alıcam
bebek arabası ve park yatagını 2 hafta sonra alıcam
artık yavas yavas kalan eksıklerı tamamlamak ıstıyorum
cunku yururken zorlanıyorum bayagı agırlastım
yazın saıcaklarda dahada zor olucak

Bende koymak ıstemıyorum.ama eŞımıde kırmak ıstemıyorum.o yÜzden 2.ısmıde olucak maalesef.

ısim olayı bayağı karışık sanırım bende iki isim seviyorum aslında iki isminide sürekli kullanırsan çevrenede söylersen kullanmazlarmı çocuk nasıl öğrenirse çevresinede o şekilde söyler diye düşünüyodum :uhm:

günaydınnnnnn güzel anneler ve tatlı bebişleri ŞenizŞeniz
bugun çokk güzel bi günnn oğluşumu görecemmmmm hihoyyythihoyyyt
inş sizlerde iyisiniz:1hug
bi geçmişe bakayım ne kaynatmışsınız :içelim:

evet gaydın aslında bende cıft ısmı sevıyorum ama cevrede soylenmıyo malesef bu yuzden kararsız kaldık bızde fazlalık olmasın dıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…