bende tek isim taraftarıyım canım.ama eşimide kırmak istemiyorum.bera ismini koymak çok istiyor.benim tercihim sadece çağın.ama napalım babasınında istediği olsun
canım buranın havasıda bozuldu 2 gün güneşliydi yine yağmur var ve soğuk:1shok:
kaydirigubbakcemile3 göbek adı bera olsa olmazmı ki...delikafaduldendelikafadulden
YAAAA demek hakkaten mart yine kapıdan baktırıyor benneyaptımki
10 gün sonra yine gelicem İst.a inşallah biraz ısınır o zaman :bbo:
canım sen doğum için hastaneye kadar verdin mi ?
günaydın canım.nasılsın.arasımız nasıl.bir istanbul'a yağmadı şu kar.ama bugün burasıda çok soğuk.yükesek yerlerde karla karışık yağmur bekliyorlarmış sabah radyoda öyle diyordu
bera çağın gibi mi.çağın bera daha iyi oldu gibi geldi bize.zaten genelde ilk isim söylenir.yani bemim hayatım boyunca öyle oldu.hep ilk ismimi söylediler.benim ismim zeynep sinem.hep zeynep dediler.bende hep benim adım sinem dedim.insanları öyle alıştırdım.büyüdüğündede kendi kara verir artık hangi ismi kullanmak istediğine.
slm kızlar nasılsınız bugün bizde yazdan kalma günler yaşıyorduk ama bugün bir yağmur yağıyor bi güneş açıyor bu şehirde yaşamanın güzelliklerinden aynı gün hem karanlık- yağmurlu; hem sıcak ve aydınlık
ama okul listelerinde ve birçok yerde genelde ilk ismin baş harfini yazarlar ve herkes o yüzden 2.yi kullanır diye gözlemlemiştim . Hatta biz aras isini kullanıcaz ama dr.umuzu da çok seviyor ve hatırası olsun diye istediğimizden leventi ön ad , arası 2. Ad olarak kullanmayı düşünüyorduk . Ama şimdi sen böyle söyleyince aklım karıştı :uhm:
İsim olayı bayağı karışık sanırım bende iki isim seviyorum aslında iki isminide sürekli kullanırsan çevrenede söylersen kullanmazlarmı çocuk nasıl öğrenirse çevresinede o şekilde söyler diye düşünüyodum :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?