2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Gamzecim lütfen yanlış anlama ben tedirgin ol diye sormadım sana merakımdan sordum canımcım aksi bişiy olsa mutlaka söylerdi zaten doktorun
maşallah tekrar paşana

yok canım yanlış anlarmıyım
sadece merak işte acaba fazlamı diye
neyse çok düşünmemek lazım
dediğin gibi bi sorun olsa doktor söylerdi:CüvCüv:

saol canım ya evet çok mutlu oldum
doktor bile bugün farklısın
ilk defa bukadar neşeli heycanlı gördü adam
çok çabuk büyüyo ve çok çabuk geçiyo sanki
süper bi duygu:lepi:

zuzu en son akşam doğum yapan arkadaşına gidecekti bende öle biliyorum .belki işleri yoğundur

Kızlar hastanelerın sayfalarına bakıyormusunuz doĞan bebeklere.ben hergÜn bakıyorum.ay nasıl tatlılar.sonra oĞlumu hayal edıyorum

ya kızlar rennıe duo şurup kullanan varmı vrsa bişi soracam. bu şurubun rengi gittikçe koyulaşıyo bi sorun olurmuki bilen kullanan varsa sölesin lütfen korkuma içemedim

ya kızlar rennıe duo şurup kullanan varmı vrsa bişi soracam. bu şurubun rengi gittikçe koyulaşıyo bi sorun olurmuki bilen kullanan varsa sölesin lütfen korkuma içemedim

Canımcım bende kullanıyorum ama yeni başladım 3 kez felan içtim daha far etmedim öyle bişiy ama çalkalada kullan son kullanma tarihi geçmediyse serinde muhafaza ediyorsan sanmam bişiy olsun ama genede sen bilirsin kaydirigubbakcemile5

sağoll canımmm teşekkür ederimmmm........ :1hug:

yaa ben hala nerde doğum yapıcamı bilmiyorummm :))) gittiğim klinik de dr um özel doğuma gidiyor ve çok pahalı 5000 tlden başlıyomuşş.. onun için istemiyorumm ama nerde yapıcamı da bilmiyorummm...

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM .ÇALKALADIM AMA BEYAZKEN RENGİ BEJ OLDU ACABA Bİ SORUN OLURMUKİ DİYE MERAKLANDIM VALLA:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…